ooeevv

Joined
Granollers, Barcelona

User Stats

Profile Images

User Bio

ORQUESTRA
ELECTRÒNICA
DEL VALLÉS

Associació Cultural
La iniciativa neix el 2012, però no és fins al 2014 quan l'Orquestra electrònica del Vallès es constitueix oficialment com a associació Cultural. El plantejament inicial és el de compartir coneixement i investigar entre la interacció de l'home i la tecnologia a través de les arts. La tecnologia cada vegada sembla que envaeix més la nostra intimitat i el temps que li dediquem cada vegada és més gran. Creiem que se'n pot treure molt més profit, no únicament personal sinó col.lectiu, i aquest és el punt calent on, per convicció, l'orquestra electrònica del Vallès vol incidir. L'art és el nostre medi d'expressió, el nostre punt de partida, la tecnologia ens brinda l'oportunitat de crear nous mons on ens imaginem una vida millor i fer-los realitat.

Projectes
Per descomptat el primer projecte és el d'ampliar la base social de socis, per compartir més coneixement, per tenir més opinions, per tenir més força, i evidentment arribar a tenir una seu social on poder fer reunions i actes mensualment. El primer plantejament és demanar al Centre de les arts de Roca Umbert un espai on reunir-nos i començar a fer el que hem titulat experiment 1: La idea es basa, on en cada trobada de portes obertes, es pugui generar una mena de taller o "workshop" dedicat a la comunicació entre ordinadors i dispositius, amb l'objectiu d'interactuar entre els assistents i la tecnologia, per tal de crear emocions. El contingut de l'acte trobada o taller, serà enregistrat i es publicarà al web per tal de generar curiositat i debat sobre el tema.

Com es pot col.laborar
Bàsicament si estàs interessat en el projecte, pots enviar un correu a info@ooeevv.com, dir qui ets i escriure un breu missatge del motiu pel qual estàs interessat a fer el contacte i et respondrem amb molt de gust.

ooeevv.com