Operasjon Gränseløs

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

✦ GRATIS FESTIVAL ✦ //OSLO// 9. JUNI - KUBAPARKEN ✦ //KBH// 16. JUNI - AMAGER BIO

Kom og fest, du har fortjent det!

...For norsk scroll ned...

DANSK:

Nu er tiden kommet til at fejre de unge frivillige i Skandinavien! Hvert år lægger tusindevis af unge deres frivillige engagement og arbejdskraft i uendeligt mange forskellige ting. Kultur- og idrætsforeninger, festivaller, ungdomspolitiske organisationer, elevråd, festudvalg, Operation Dagsværk og mange andre ville aldrig kunne fungere uden den enorme energi unge frivilligt engagerede giver. Det er vildt sejt at unge tør se udover deres egen næsetip og tage del i det samfund vi lever i.

Operation Dagsværk i Danmark og Norge, med støtte fra Foreningen Roskilde Festival, vil nu give noget igen med to stort anlagte GRATIS koncertevents, et i Oslo og et i København. Begge dage handler om god musik, frivillighed, kreativitet og fest! Se de to events her på siden for nærmere info om line-up, tid og sted osv.

Alle er velkomne:
Operasjon Gränseløs sætter fokus på at frivilligt arbejde er for alle, frivilligt engagement går på tværs af grænser, interesser og politisk overbevisning. Derfor er alle selvfølgelig velkommen, uanset hvor meget frivilligt du har lavet hidtil.

NORSK:

Nå er tiden kommet for å feire unge frivillige i Skandinavia! Hvert år legger tusenvis av ungdommer deres frivillige engasjement og arbeidskraft i uendelig mange forskjellige ting. Kultur- og idrettsforeninger, festivaler, ungdomspolitiske organisasjoner, elevråd og festutvalg. Operasjon Dagsverk og mange andre frivillige organisasjoner ville aldri kunne fungere uten den enorme energien unge frivillige engasjerte vier til slikt arbeid. Det er utrolig kult at unge tør å se utover deres egen nesetipp og at de tar del i det samfunn vi lever i.

Operasjon Dagsverk i Danmark og Norge, med støtte fra Foreningen Roskilde Festival, har nå lyst til gi noe igjen til de mange engasjerte ungdommene i Skandinavia. Vi avholder med dette to GRATIS konsertarrangementer, et i Oslo og et i København. Prosjektet vårt har fått navnet Operasjon Gränseløs, og handler om god musikk, frivillighet, kreativitet og fest! Se de to arrangementene her på siden for nærmere info om line-up, tid, sted og annet.

Alle er velkomne:
Operasjon Gränseløs setter fokus på at frivillig arbeid er for alle; frivillig engasjement går på tvers av grenser, interesser og politisk overbevisning. Derfor er selvfølgelig alle velkommen, uavhengig av hvor mye frivillig arbeid du har gjort tidligere.

External Links