Public Cinema Plus

Joined
Amsterdam - Netherlands

User Stats

Profile Images

User Bio

Met onderzoek, videoproducties en onderwijs probeert de maatschappelijke onderneming Public Cinema de publieke sector te verbeteren, de democratie te versterken en de samenleving te informeren. Op die manier helpt Public Cinema organisaties om duurzame maatschappelijke waarde creëren.

Video kan een heel geschikt communicatiemedium zijn om duurzame maatschappelijke waarde mee te creëren. Maar alleen als het daadwerkelijk wordt ingezet om een onderwerp inhoudelijk te onderzoeken, een lastig vraagstuk te ontrafelen, of een hardnekkig probleem op te lossen.

Daarom werkt Public Cinema vanuit uitgebreide kennis en ervaring over de publieke sector, politiek en samenleving. En legt zij de verbinding tussen enerzijds inhoudelijke onderwerpen, vraagstukken en problemen, en anderzijds het communicatiemedium video. Daarmee onderscheidt Public Cinema zich van consultancybedrijven, videoproducenten en communicatiebureaus. Ze combineert het beste van drie werelden.

Public Cinema is bedachtzaam, maatschappelijk betrokken en gericht op duurzame verandering. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet een nevenactiviteit voor Public Cinema. Het is het enige dat Public Cinema doet.

External Links