Qucut Plus

Joined
Pirineu Català i Andorra

User Stats

Profile Images

User Bio

qucut.com
Producció i realització audiovisual - Comunicació i màrqueting online i offline.
Pirineu català i Andorra

Qucut (audiovisuals), desenvolupa produccions en tot tipus de formats: programes de televisió, documentals, vídeos corporatius, publicitat, etc.
Ens avala una llarga experiència en la producció i realització de programes televisius i tot tipus de formats audiovisuals.
Disposem també d'un gran nombre de contactes professionals i col·laboradors, amb un àmpli recorregut en el sector.
Qucut (comunicació i màrqueting) ofereix a les empreses, entitats, associacions i institucions els serveis de premsa, relacions públiques, desenvolupament i creació de plans de comunicació i suport en l’organització d’esdeveniments.
Disposem d’una àmplia trajectòria professional en el sector del periodisme i una formació continuada de comunicació digital i màrqueting online.
Els nostres serveis són: planificació d’estratègies de comunicació, creació i gestió de suports informatius (comunicats i dossiers de premsa, publicacions, butlletins, newsletters, xarxes socials, continguts web, etc.), mailings, relació amb els mitjans de comunicació, gestió d’articles i agendes d’entrevistes, seguiment i reculls de premsa, organització de conferències i rodes de premsa, presentacions de producte i campanyes publicitàries, suport en fires sectorials, festivals i esdeveniments.

External Links

Following

 1. Tócalasam Laboratorio Creativo
 2. BUFF®
 3. AeroShots
 4. Fílmic
 5. xelson
 6. Al Benoit
 7. Microcatalunya
 8. CAPSUS FILMS
 9. Thomas Blanchard
 10. sebastien montaz-rosset
 11. BLR_VFX
 12. Cookbooth
 13. Marc Subirana
 14. DRONE IBERIA
 15. Seb Farges
 16. Pol Turrents (AEC)
 17. ◥ panGenerator
 18. Wisconsin Media Lab

+ See all 85