Rien Huis in 't Veld

Joined
Leeuwarden

User Stats

Profile Images

User Bio

Welkom op mijn Vimeo. Mijn naam is Rien Huis in 't Veld en ik ben 44 jaar oud.
Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Leeuwarden. Ik ben geboren in Terneuzen en van kleins af aan heeft mijn vader me alles geleerd over zeilen, boten, surfen, vissen en noem het maar op. Ik kijk nog graag filmpjes van vroeger, waar ik samen met mijn vader en jongere broertje het strand onveilig maakte.

Ja de familie Huis in 't Veld is zeker niet onbekend in Terneuzen. Jarenlang heeft mijn vader zeilles gegeven aan jong en oud. Elke zomer lange zeiltochten maken en picknicken langs de waterkant, zonder water in de buurt had ik niet het gevoel dat ik leefde. En dat is ook de reden dat ik na een opleiding vastgoed en makelaardij in Rotterdam, een baan bij een makelaarskantoor en een aantal jaren werk in de horeca, besloot het water weer op te zoeken. Ik had ondertussen al de liefde van mijn leven gevonden waarmee ik naar Friesland ben verhuisd. Hier ben ik op mijn dertigste een eigen watersportwinkel begonnen genaamd Huis in 't Veld Watersport.
Doordeweeks werk ik, maar in het weekend keer ik terug naar het water. Ik geef zeilles maar het liefste ben ik samen met mijn vrouw en twee kinderen een tocht aan het maken.

Wil je nog meer mooie verhalen? Ga dan naar de persoonlijke website van Rien Huis in 't Veld: rienhuisintveld.com

External Links

Following

 1. Terry Crews
 2. The Theory
 3. Miguel Endara
 4. David Wilson
 5. Dominic
 6. Azúl Team
 7. Christoph Rehage
 8. Nokia HD
 9. MOOV
 10. Filip Piskorzynski
 11. Deep Green Sea
 12. TSO Photography
 13. TheSailingChannel.TV

Recently Uploaded

Rien Huis in 't Veld does not have any videos yet.

Recent Activity