shready

Joined
Belgium

User Stats

Profile Images

User Bio

shready is een website, van op het internet.

Een website die niks anders te bieden heeft dan wat persoonlijke ervaringen en hersenspinsels van drie Belgen die bijna vrienden zijn geworden door éénzelfde passie: snowboarden. Niks te serieus, haast alles is met een korrel sneeuw te nemen. Wat we willen zeggen en tonen, zullen we ook. Een blog over snowboarden dan? shready is een website, true, maar shready is vooral een investering in goeie herinneringen. “Damn… good times…”, willen we later kunnen zeggen bij het oprafelen van dit digitale dagboek. Dat is wat shready is, for now…

We zijn geen pro’s, noch toeristen. We zijn vaak indoor te vinden, maar proberen toch zoveel mogelijk de bergentoppen op te zoeken. Je zou het een verslaving kunnen noemen, al klinkt passie beter. Verwacht dus geen verse nieuwtjes of vette roddels, no sir. Onze eigen oren, ogen, plank en camera, daar doen we het zowat mee. Wat we wél doen is lokaal en minder lokaal, aanstormend of reeds bevestigd talent in de spotlight proberen zetten. België mag dan zo plat zijn als Justine Henin, snowboardpotentieel is er wel.

Wat je te zoeken hebt op shready? Laat ons zeggen: entertainend tijdverdrijf voor de doorsnee Belgische boarder. Als we erin slagen de goesting naar sneeuw aan te wakkeren en een smile op je gezicht kunnen knallen, zijn we tevree. Dus stay tuned, and be shready!

External Links

Following

 1. JiF
 2. Martin Venier
 3. HARA KIRI PRODUCTIONS
 4. Rik Komaromi
 5. Schneestern
 6. Sexual Snowboarding
 7. SZONE
 8. Mike Benson
 9. METHOD
 10. Postland Theory
 11. VIDEOGRASS
 12. Video Hyper Shred