1. Teaser - REFUGIADOS

  03:41

  from Laura Casanova / Added

  20 Plays / / 0 Comments

  Un webdoc sobre personas, persecuciones y fronteras. De: Jordi Brescó, Laura Casanova, Marta Gambín, Alba Garcia i Sergio Ripollès.

  + More details
  • 2a Tribuna Acsar: La lluita contra el racisme i la xenofòbia des de l’àmbit judicial

   03:07

   from Fundació Acsar / Added

   31 Plays / / 0 Comments

   2a Tribuna ACSAR amb Miguel Ángel Aguilar, fiscal especial per a delictes d'Odi i de Discriminació. “La lluita contra el racisme i la xenofòbia des de l’àmbit judicial”

   + More details
   • Tribuna ACSAR: Els principals reptes de la política municipal en matèria d'immigració

    03:39

    from Fundació Acsar / Added

    55 Plays / / 0 Comments

    Tribuna ACSAR: Els principals reptes de la política municipal en matèria d'immigració. La Fundació ACSAR, dins de la nova etapa que ha començat, ha iniciat un cicle de Tribunes amb personatges rellevants de la societat per reflexionar al voltant dels reptes, oportunitats i problemes que genera una societat diversa dins d'un país que, en els propers anys, haurà de continuar gestionant l'arribada de ciutadans d'altres punts del planeta. La Tribuna ACSAR vol ser un lloc de debat i reflexió compartida que generi complicitats en tots aquells que tenen la preocupació de construir una societat basada en els valors de la igualtat i de la llibertat. Realitzat: Giny Comunicació.

    + More details

    What are Tags?

    Tags

    Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."