1. Jaume Dulsat - Alcaldable per CONVERGENTS a Lloret de Mar - Vídeo "Lloret, dels barris al món"

  02:51

  from Jaume Dulsat Added 1,638 1 0

  Aquest és un vídeo de precampanya de la candidatura de Jaume Dulsat CONVERGENTS. Eleccions municipals 2015.

  + More details
  • Tret de sortida de CiU a les municipals

   01:34

   from Miramar TV Added 238 0 0

   Jaume Dulsat dóna el tret de sortida a les municipals per CiU amb una plana web i presència a les xarxes socials.

   + More details
   • Mercè Dalmau, Alcaldessa de Cambrils

    13:11

    from Presston Comunicacio Int Added 55 0 0

    Llicenciada en Pedagogia i amb un Màster en logopèdia, Mercè Dalmau va néixer el 21 de juliol de 1969 a Valls. La seva activitat professional s'ha desenvolupat al Patronat Català Pro Europa l'any 1993, òrgan que, actualment, es denomina Patronat Catalunya Món. Ha realitzat tasques d'assessora en afers europeus i ara mateix és tècnica de l'àrea internacional. En la seva trajectòria política, des del passat 11 de juny del 2011, és alcaldessa de l'Ajuntament de Cambrils al grup municipal Convergència i Unió. Amb anterioritat havia estat regidora de l'Ajuntament de Cambrils a l'oposició, al grup municipal de CIU.

    + More details
    • Alcalde de Besalú

     13:03

     from Presston Comunicacio Int Added 18 0 0

     Nascut a Besalú el 29 de maig de 1969, Lluis Guinó és llicenciat en dret i especialitzat en dret administratiu. Ha exercit d’advocat a tres despatxos fins a ser autònom, però la incompatibilitat entre l’exercici de la professió i la política va encaminar-li cap a aquesta última. Des de 1995 és alcalde de Besalú per CIU, va ser conseller comarcal de la Garrotxa el mateix any fins el 2003, i Diputat a la Diputació de Girona des de 2001 a 2007. Membre de l'Executiva de l'ACM i de la FEMP. President del Comitè Local de CDC de Besalú i membre de l'Executiu comarcal i de l'Executiu de la Federació de CDC. Actualment també diputat del Parlament des de fa quatre anys i a punt d’acabar a la UOC la segona carrera universitària, Ciències polítiques i Administració.

     + More details
     • Llàtzer Sibís Sort, alcalde de Sort

      20:57

      from Presston Comunicacio Int Added 27 0 0

      La mare de la Vall d’Àssua i de pare sortenc, Llàtzer Sibís va néixer a Tremp el 7 de setembre de 1965. Començà el seu procés formatiu a la Seu d’Urgell, i va continuar els estudis universitaris a Barcelona fent filologia clàssica a la Universitat de Barcelona, tot i que sempre s’ha guanyat els diners en altres àmbits. Durant molts anys va ser auxiliar de farmàcia a Rialb i Sort, i envoltat d’una tradició política familiar per un cert sentit de servei a la comunitat, va decidir entrar en política per pura vocació. És alcalde des de l’any 2011, i actualment també president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

      + More details
      • Toni Postius visita el barri de Cappont

       03:56

       from Toni Postius #lleidaensmou Added 39 0 0

       #lleidaensmou Setmana del 13 al 19 d'octubre de 2014

       + More details
       • Toni Postius visita el barri de Pardinyes

        04:01

        from Toni Postius #lleidaensmou Added 41 0 0

        #lleidaensmou Setmana del 6 al 12 d'octubre de 2014

        + More details
        • Montserrat Candini, alcaldessa de Calella

         19:26

         from Presston Comunicacio Int Added 191 0 0

         Nascuda a Barcelona l’any 1957, Montserrat Candini va arribar a Calella fa uns 24 anys, diu que un acaba sent al lloc on decideix que es facin grans els seus fills. Es va formar a ESADE en funció directiva a les organitzacions públiques i privades i va cursar un postgrau en Ciència Política per la Universitat de Barcelona. Ha estat funcionària de la Generalitat de Catalunya des de 1982, Secretària del Comitè Nacional de CDC d'Infraestructures, Medi ambient i Habitatge (2003-2008), i des del 2003 també és portaveu de CiU a l'ajuntament de Calella, membre del Consell Comarcal del Maresme i senadora de CIU per la província de Barcelona a les eleccions generals espanyoles de 2008, on desenvolupa les responsabilitats en qualitat de Portaveu - Adjunt del Grup.

         + More details
         • BARCELONA TRIBUNA AMB EL SR. RAMON TREMOSA

          07:09

          from Amics del País - SEBAP Added 2 0 0

          Conferència - dinar - col·loqui "Del corredor Mediterrani al tren de la Història" amb el Sr. Ramon Tremosa, eurodiputat de CIU, doctor en Economia i candidat a les eleccions al Parlament Europeu Presentació a càrrec del Sr. Sixte Cambra, president del Port de Barcelona

          + More details
          • Dr. Bryan Beyer sends a shofar shout-out to the CIU alumni.

           00:26

           from CIU Alumni Relations Added 147 0 0

           Dr. Bryan Beyer sends a shofar shout-out to the CIU alumni. Come to CIU Homecoming 2014 October 30 - November 1 to reconnect with your friends, your faculty and your campus. Register now at: www.ciu.edu/alumni/hc14

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."