1. Carles Castro, Alcalde d'El Bruc

  17:23

  from Presston Comunicacio Int Added 31 0 0

  Nascut a Terrassa l'any 1960, Carles Castro i Taboada realitzà estudis de Mestria Industrial Eléctrica i Electrónica i Informàtica, i de Direcció i Administració d'Empreses. Com analista i consultor informàtic ha format part del disseny i desenvolupament informàtic de les Olimpiades Barcelons '92, així com de diverses solucions de gestió empresarial per mitjanes i grans empreses. Va entrar com a regidor a l'Ajuntament d'El Bruc en la legislatura 2007-2011 i actualment compagina l'Alcaldia amb la responsabilitat a la Conselleria d'Ensenyament del Consell Comarcal de l'Anoia.

  + More details
  • PLE PAERIA (31/01/14)

   02:03

   from Waita TV Added

   El PSC rebutja radicalitzar les sancions contra aquells bancs que tinguin pisos buits Una trentena de membres de la PAH han assistit a la sessió del ple i han donat l'esquena a les intervencions del PSC

   + More details
   • Los Ignorantes - DADDY MAS (Nou Videoclip)

    02:52

    from Los Ignorantes Added 14 0 0

    Videoclip de la cançó "Daddy Mas" inclosa a l'últim EP de la banda "En Almíbar"

    + More details
    • moonplabon

     01:03

     from River Flows Frozen Added 19 0 0

     + More details
     • Médico humilla a la "CASTUZA" política española llamando por telefono, a un programa de TV

      03:14

      from El Oro de los Dioses Added 2,320 0 0

      Llamada de un medico a Intereconomia TV, dando un repaso monumental, en forma de critica a los políticos español es sobre los recortes en sanidad y sobre los gastos y privilegios que tienen esta "CASTA PARASITARIA" que solo se representan a ellos mismos y que padecemos en este país. Emitido en: Intereconomia TV.

      + More details
      • Marta Felip, Alcaldessa de Figueres

       09:21

       from Presston Comunicacio Int Added 39 0 0

       Nascuda a Figueres l’any 1972, Marta Felip i Torres és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració. Ha desenvolupat el càrrec de secretària general dels ajuntaments de Portbou, Olot, Vic i Castelló d’Empúries-Empuriabrava entre 2001 i 2011, i entre el 2007 i el 2011 va exercir de presidenta de la Junta del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de l'Administració local de la província de Girona. A principis del 2013, l’alcalde Santi Vila va ser nomenat Conseller de Territori i Sostenibilitat, i Marta Felip va assolir el càrrec d’alcaldessa, la primera dona del municipi.

       + More details
       • La CUP i la COS presentem una querella criminal contra directius de TMB

        02:47

        from Coordinadora Obrera Sindical Added 10 0 0

        La secció sindical de la COS a autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), conjuntamnet amb la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Barcelona, han presentat, dilluns 9 de desembre de 2013, una querella criminal als jutjats, adreçada contra els directius de TMB: Joaquim Forn (CiU) i Dídac Pestaña (PSC). La querella es presenta contra aquests alts càrrecs directius, com a responsables directes de la situació en què es troba el transport públic a la ciutat de Barcelona. és una denúncia, per tant, en defensa del transport públic. Visualitzar dossier amb la informació de la querella: http://issuu.com/fotlifoc/docs/dossier_querella_tmb Més informació: Secció sindical de la COS a autobusos de TMB: http://costb.wordpress.com // @cos_tb // https://www.facebook.com/COSTB CUP Barcelona: http://www.barcelona.cup.cat/ // @cupdebarcelona // https://www.facebook.com/CUPBarcelona

        + More details
        • Enric Mir, Alcalde de Les Borges Blanques

         20:20

         from Presston Comunicacio Int Added 8 0 0

         Llicenciat en Ciències Polítiques, Enric Mir és l’Alcalde de les Borges Blanques des del juny de 2011. A diferència de molts perfils que han passat per Alcaldes.eu que van descobrir la seva vocació de jovenets i s’hi van posar de cap, Mir ho va compaginar amb la seva faceta d’empresari, per vocació però també per formació. Les seves responsabilitats polítiques han fet que no es pugui dedicar a l’empresa familiar tant com voldria, però entén que la seva feina com empresari l’ha ajudat en la gestió municipal, de la que se sent molt orgullós.

         + More details
         • Parlamentaris #7 (i últim) Joana Ortega (CiU)

          09:14

          from Waita TV Added

          Joana Ortega, de rebre hòsties practicant kick-boxing a fer-ho governant un país. "Jo sóc natural, amb els meus defectes i les meves virtuts"

          + More details
          • Parlamentaris #5 Josep Maria Pelegrí (CiU)

           14:41

           from Waita TV Added

           Josep Maria Pelegrí, un home de fortes conviccions personals, familiars i professionals. Entrevistem el conseller d'Agricultura de la Generalitat i diputat de CiU al Parlament, que desafia així el vet de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Waita TV i AraPonent.cat.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."