1. Doutzen Kroes - Voyeur Calvin Klein

  00:46

  from sukru demiray / Added

  231 Plays / / 0 Comments

  Doutzen Kroes - Voyeur Calvin Klein for more: http://bikiniclub.net/

  + More details
  • GENERATION GLAMOUR & WOMAN OF THE YEAR AWARDS 2014

   01:30

   from Jalisa Oudenaarde / Added

   105 Plays / / 0 Comments

   DOUTZEN KROES IS GLAMOUR'S WOMAN OF THE YEAR 2014! Film: Fenna Beckers & Noah Jordan FIlm & edit: Jalisa Oudenaarde

   + More details
   • Stop Motion - 2014 / Décembre

    01:02

    from PEREZ Thomas / Added

    162 Plays / / 0 Comments

    1275 photos 25 images / secondes Song : Slum Village - Fall in Love http://jahwan.me

    + More details
    • ▶ Doutzen Kroes Your Style, Your GALAXY Alpha

     00:32

     from AV Point / Added

     Cheel is verantwoordelijk voor de nieuwe campagne van Samsung Nederland, Your Style, Your Alpha. In de campagne onderstreept Doutzen Kroes voor Samsung opnieuw haar gevoel voor stijl met de nieuwe smartphone Galaxy Alpha. Het topmodel presenteert de meest stijlvolle smartphone van dit moment in een nieuwe TVC. We zien haar in een Clubsetting in Amsterdam met vriendinnen, die overigens ook in real life haar beste vriendinnen blijken te zijn. Ze geniet van haar avond en haar spaarzame vrije tijd, waarin de Galaxy Alpha Smartphone een belangrijke rol blijkt te spelen. Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung: 'De campagne geeft het gevoel dat de Galaxy Alpha uitstraalt perfect weer: connected en stijlvol tegelijk zijn, terwijl je onbezorgd van de leuke dingen van het leven geniet.'

     + More details
     • L'Oreal True Match

      00:30

      from Nancy Dao / Added

      + More details
      • Doutzen Kroes - Calvin Klein 2014

       00:15

       from David Paul Larson / Added

       Video Gifs of Doutzen Kroes for Calvin Klein 2014 Directed by David Paul Larson www.davidpaullarson.com

       + More details
       • Campagne Calvin Klein

        02:38

        from Ngage Media / Added

        139 Plays / / 0 Comments

        Vanaf medio juli is de nieuwste geur Reveal van Calvin Klein gelanceerd Calvin Klein Reveal betekent het begin van een nieuw parfum tijdperk van Calvin Klein. De zwoele, warme en onverwachte geur is vernieuwend en verleidelijk en gaat terug naar de Roots van het merk. Een verleidelijke geur is het zeker. Bekijk snel de prachtige film van de campagne zoals die is uitgevoerd door Ngage Media met in de hoofdrol Doutzen Kroes. De campagne is uitgevoerd in opdracht van Posterscope.

        + More details
        • LINDA.meiden 06 | Covershoot

         01:37

         from LINDA. magazine / Added

         217 Plays / / 0 Comments

         Wat doen onze toekomstige Doutzens voor een shoot? En wat zijn hun beauty geheimen? Ze vertellen het in de nieuwe LINDA.meiden. Terwijl de één wat met haar telefoon speelt en een goed boek leest, propt de ander zich backstage liever vol met snoep en chocolademelk. Eten vind ik heel belangrijk, zegt toekomstig topmodel Mies de Waal, die onder andere poseerde voor het Belgische designerlabel A.F. Vandevorst. Beauty geheimen Lieke van Houten, hét gezicht van de nieuwe Prada-campagne, weet wel wat je moet doen om een zacht huidje te krijgen. Zij gebruikt Nivea Soft. Mies' geheim is vooral goed slapen. De blonde Lee Kelters blijft vooral lekker zichzelf. Tja, en wat als het nu niet lukt? We gaan er natuurlijk van uit dat deze meiden dé nieuwe topmodellen worden, maar ze hebben er gelukkig wel over nagedacht wat ze gaan doen als hun droom niet uitkomt. Als ik geen topmodel zou worden, dan heb ik wel nagedacht over een studie, zegt Jitte Oerlemans, die al eerder poseerde voor Vogue. Mies weet zeker dat ze, als ze geen topmodel wordt, theater gaat maken: Daar studeer ik nu ook voor. De nieuwe LINDA.meiden 06 Move over Doutzen ligt vanaf dinsdag 9 september in de winkel.

         + More details
         • Lucas Thanos ~ I still remember

          03:06

          from Lucas Thanos / Added

          music by Lucas Thanos footage: Sunкіss Jеllу by Саstіng tv-аd --------------------------------------------------- (Lucas Thanos on FaceBook) https://www.facebook.com/groups/333925146744595/ https://www.facebook.com/lucas.thanos http://www.facebook.com/pages/Lucas-Thanos/227632094019565 (Lucas Thanos Tumblr) http://lucas-thanos.tumblr.com (Lucas Thanos on Vimeo) http://vimeo.com/lucasthanos (Lucas Thanos on MySpace) http://www.myspace.com/lucasthanos (Lucas Thanos on ReverbNation) http://www.reverbnation.com/lucasthanos (Lucas Thanos on YouTube) http://www.youtube.com/user/lucasmusic4u (Lucas Thanos on Twitter) http://www.twitter.com/lucasthanos (Lucas Thanos on DailyMotion) http://www.dailymotion.com/Lucas_Thanos (Aeschylus' Oresteia by Lucas Thanos on FaceBook) https://www.facebook.com/AeschylusOresteiaByLucasThanos (Ancient Greek Civilization) https://www.facebook.com/TheGreekCivilization (NeoMagazine about Aeschylus Oresteia by Lucas Thanos) http://www.neomagazine.com/2012_11_november/24.html#.UKZg1NCB_Nw.gmail

          + More details

          What are Tags?

          Tags

          Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."