1. De Verleiders - Door de bank genomen: politiek initiatief - 13-1-2015 (video)

  11:39

  from Dan Blog Added 276 0 0

  In deze aflevering komen de heren van 'De Verleiders' praten over een bijzonder politiek initiatief! Aan tafel zitten Leopold Witte, Tom de Ket, Pierre Bokma, Victor Löw en drijvende kracht George van Houts. - Teken het burgerinitiatief via deze link wp.me/p1rXN3-bHb

  + More details
  • spoorweg DEF

   14:17

   from Jacco Groen Added 108 0 0

   Short film with George van Houts.

   + More details
   • Pro Assistance Seminar 10 oktober

    02:59

    from Pro Assistance Added 205 2 0

    Een impressie van het seminar dat op 10 oktober 2013 plaatsvond in het DeLaMar Theater, Amsterdam. Het thema van de middag was: "De secretaresse: reddende engel in duivelse dilemma's". Sprekers waren o.a. Jan Kees de Jager, Muel Kaptein, Doekle Terpstra, Han Dieperink. Daarnaast waren De Verleiders (George van Houts en Tom de Ket) ook aanwezig met een sprankelend optreden.

    + More details
    • Moeders die alles willen

     03:19

     from BiosAgenda.nl Added 6,371 0 0

     Vorige week is de cast van de film "Soof" bekend gemaakt. BiosAgenda.nl was aanwezig op de castpresentatie en sprak daar onder andere met hoofdrolspeler "Lies Visschedijk". Naast Visschedijk zien we onder andere "Fedja van Huêt", die zich in deze film van een meer komische kant laat zien. Dan Karaty, bekend van So You Think You Can Dance, debuteert als acteur in deze film. Hij speelt een choreograaf dus hij blijft dicht bij huis. Verder zullen "Anneke Blok", "Chantal Janzen", "Maryam Hassouni", "Dick van den Toorn", "Sanne Wallis de Vries", "Alex Klaasen", "George van Houts" en "Eva Laurenssen" in de film te zien zijn. De opnames van de film starten deze maand. De film wordt geregisseerd door "Antoinette Beumer" die eerder onder andere "Loft" en "Jackie" maakte. Haar zus "Marjolein Beumer" heeft het scenario geschreven. Dit is de eerste samenwerking tussen de twee zussen. Soof is gebaseerd op de columns van Sylvia Witteman, die schrijft voor de Volkskrant de Linda.

     + More details

     What are Tags?

     Tags

     Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."