1. Small Scale Intervention #00.073

  01:05

  from Hans Mestrum / Added

  0 Plays / / 0 Comments

  Studenten moeten zelf de informatie kunnen zoeken die nodig is voor hun studie en project. Daarin dienen ze wel begeleid te worden. Projectteams dienen bij voorkeur multi-disciplinair te zijn omdat het heel interessant is om te horen hoe iemand uit een andere invalshoek naar iets kijkt. Er zou meer keuzevrijheid kunnen komen voor de inrichting van een studiejaar waarbij je ook modules buiten de HAN zou moeten kunnen volgen.

  + More details
  • Small Scale Intervention #00.072

   01:05

   from Hans Mestrum / Added

   0 Plays / / 0 Comments

   Engels als voertaal bij de HAN lijkt Suzanne geen goed idee, want dat zou kunnen afschrikken. Er moet wel meer aandacht komen voor Engels, want dat biedt meer mogelijkheden voor later. De theorie en praktijk kan meer gekoppeld worden in projectvorm, zodat je datgene leert wat je echt nodig hebt in de praktijk. Een gastcollege van iemand uit de prakijk maakt het nog beter. We gaan strkas vragen stellen aan een soort robot die alle kennis al opgeslagen heeft.

   + More details
   • HAN Toekomst Carrousel

    03:55

    from Denkbeeldhouwer / Added

    37 Plays / / 0 Comments

    Beste Collega’s, De HAN is in 2014 door studenten in de Nationale Studenten Enquête gekozen als beste Hogeschool. Dat willen we vieren. We nodigen alle medewerkers van de HAN uit om op 12 juni samen de ambities voor de toekomst te bepalen, kwaliteiten en talenten uit te wisselen en onze kwaliteitscultuur te vieren. We vragen iedere collega om in een passende vorm een eigen bijdrage aan onze kwaliteitscultuur te leveren om de gezamenlijke ambitie 'beste hogeschool in de periode 2016-2020' te realiseren. Dat kan als ieder de eigen talenten en kwaliteiten inzet en richt op deze collectieve ambitie. Graag tot ziens, op weg naar de HAN IP-Toekomst Carrousel in het Gelredome op 12 juni. Het College van Bestuur Kees Boele, Frank Stöteler, Diana de Jong

    + More details
    • Talon of Horus Title Sequence

     01:11

     from Eric Tuller / Added

     School project - A movie title Sequence based on a book A HAN made production assignment. Animation by Eric Tuller Voice-over by Esther de Wit

     + More details
     • Die Hard Title sequence (AVI D Project)

      00:45

      from Bas Krol / Added

      9 Plays / / 0 Comments

      This is a title sequence I made for my school project. We had to make a title sequence about a movie or book and we couldn't use any picures or sound from the original source. So i made i title sequence for the movie Die Hard, the movie takes place in the Nakatomi building, I used that building as i center point in this video.

      + More details
      • Small Scale Intervention #00.071

       01:05

       from Hans Mestrum / Added

       9 Plays / / 0 Comments

       Cecile Nowack vat de adviezen samen uit een discussiegroepje tijdens de 3e Ronde Tafel Bijeenkomst voor het HAN Instellingsplan 2016-2020. We willen de mensen hun leven lang verbonden houden aan de HAN. Daarvoor moeten we een goed alumnibeleid hebben. Dat brengt ook voordelen met zich mee zoals gastdocenten en docenten in en uit de praktijk. Daarnaast is het belangrijk een docenten een flexibelere aanstelling te kunnen geven waarbij ze college kunnen geven maar ook werkzaam kunnen zijn in de praktijk. Ook dienen jonge docenten niet alle minder leuke klussen krijgen, maar begeleid te worden en een interessanter takenpakket krijgen om ze zo verbonden te houden aan de HAN. Zet in op kwaliteit en zorg dat de HAN een netwerkorganisatie wordt.

       + More details
       • Small Scale Intervention #00.070

        01:05

        from Hans Mestrum / Added

        6 Plays / / 0 Comments

        Iedereen moet meedenken over de toekomst van de HAN. Een van de punten die meegenomen moet worden is het omvormen van een campus tot een echte ontmoetingsplek voor studenten. En daar mag het ook leuk zijn.

        + More details
        • Small Scale Intervention #00.068

         01:05

         from Hans Mestrum / Added

         6 Plays / / 0 Comments

         De HAN moet een kwalitatieve kennismakelaar worden en de dialoog met het bedrijfsleven aangaan, in de regio maar ook daarbuiten. Daar waar de kennis is moet de HAN die gaan halen.

         + More details
         • Small Scale Intervention #00.069

          01:10

          from Hans Mestrum / Added

          4 Plays / / 0 Comments

          Er is behoefte aan bildung, een soort algemene vorming van studenten. Zodat ze stevige mensen worden die bestand zijn tegen de snelle veranderingen in de maatschappij. Het is belagrijk dat we allemaal mee denken,

          + More details
          • ICD InsideWolf demo video

           01:33

           from Bas Krol / Added

           3 Plays / / 0 Comments

           Dit is een demo video voor een schoolproject wat ik in mn eentje gemaakt heb. Dit was het eerste wat ik ooit in cinema 4d gemaakt heb. De app is een interactieve experience over de wolf gemaakt door mij Bas Krol

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."