1. Ariadne's thread / Ariadné fonala / Firul Ariadnei (2009)

  09:11

  from Attila Bertóti / Added

  5 Plays / / 0 Comments

  hungarian-romanian animated short, 2009 writer, director, animator: Attila Bertóti music: Kevin Macleod sound design: Rudolf Várhegyi sound effects: Tamás Beke voices: András Sütő, Zsófia Buglya production companies: Sapientia Hungarian Univesity of Transylvania, Inforg Studio, Argo Audiovisual Association supported by: Szülőföld Alap Kecskemét Animation Festival 2009 – BEST SHORT FILM Alter-Native International Short Film Festival, 2009 – SPECIAL PRIZE OF RADIO ROMÂNIA CULTURAL Animest 2009, Bucharest – BALKANIMATION SPECIAL MENTION Mediawave 2010, Szombathely – AUDIENCE AWARD River Film Festival 2010, Padova – BEST SHORT FILM Syracuse International Film Festival, 2010 – BEST SHORT ANIMATION BuSho International Film Festival 2011, Budapest – BEST ANIMATION Cinanima International Animated Film Festival 2010, Espinho Anifest 2010, Teplice Jameson Cinefest 2010, Miskolc Animanima International Animation Festival 2010, Cacak 7th Tehran International Animation Festival 2011.

  + More details
  • IVANA & KREŠIMIR - FOTOSESSION - studiokeko@gmail.com

   03:00

   from keko j.d.o.o. - wedding / Added

   379 Plays / / 0 Comments

   KEKO STUDIO - LABIRINT STUDIO....fotosession 2014-2015

   + More details
   • KEKO LABIRINT STUDIO - FOTOSESSION - JASMINA I SAŠA studiokeko@gmail.com

    01:53

    from keko j.d.o.o. - wedding / Added

    1,329 Plays / / 0 Comments

    FOTOSESSION - KEKO LABIRINT STUDIO / studiokeko@gmail.com facebook / KEKO SNIMANJE VJENČANJA

    + More details
    • NEA I DALIBOR ( FOTOSESSION-OSIJEK ) - KEKO STUDIO - LABIRINT STUDIO - studiokeko@gmail.com

     02:25

     from keko j.d.o.o. - wedding / Added

     520 Plays / / 0 Comments

     studiokeko@gmail.com Nekoliko zanimljivih kadrova sa fotosession-a

     + More details
     • KEKO STUDIO - OSIJEK - ĐURĐEVAC - FILM WEDDING - ALEKSANDRA & TOMISLAV...studiokeko@gmail.com

      13:26

      from keko j.d.o.o. - wedding / Added

      726 Plays / / 0 Comments

      Zanimljiva, dirljiva priča sa puno romantike. Film je odlično prošao premijeru i drago nam je što je pokupio veliki pljesak. Ali to ne bi bilo to da nije bilo dobrih glumaca Aleksandre i Tomislava zatim našeg smetlara ili pilota Božidara. Scenarij je odličan zahvaljujući Aleksandri i Tomislavu i sva autorska prava scenarija njima prepuštamo hehe….s obzirom da smo film snimili samo u par sati, pokazali smo se svi skupa vrlo profesionalno i točno se je znalo tko što radi zahvaljujući Aleksandri. Letjelica nam nije pala u Dravu, pilot Božo nam preživio ovog puta. Istina da se Keko pogubio u scenariju ali dobro je ispalo na kraju.

      + More details
      • KRATKI REZOVI 899 Tonči Bibić (18-10-2014)

       29:25

       from Tonči Bibić / Added

       U ovoj epizodi: - U kinima OTOK LJUBAVI: Je li se HAVC malo zaletio kad je za prvi hrvatski film Bosanke Jasmile Žbanić iskesao preko 3 milijuna kuna (naših poreskih obveznika)?; - U kinima DRAKULA: NEISPRIČANA PRIČA: je li 270-i-neka filmska priča o najpoznatijem od svih krvopijaca uopće trebala biti ispričana?; - U kinima LABIRINT: NEMOGUĆI BIJEG: najnoviji izdanak 'mlađeodraslog' žanra bi u nastavku mogao polučiti zanimljivi postapokaliptični SF; - Zagreb Film Festival: Zagreb i film vole se po 12. put!; - DUFF: mladi Dubrovčani i film vole se po 3. put!

       + More details
       • FILM HD...HELENA I DOMAGOJ......keko labirint studio.....studiokeko@gmail.com

        14:22

        from keko j.d.o.o. - wedding / Added

        1,188 Plays / / 2 Comments

        Uspjeli napokon unijeti video koji skoro 2 Gb veličine….žao nam je što to nismo uspjeli prije ali izbacivala nas je njegova veličina sa stranice…stalno EROR….sad je uspješno izvršen UPLOADING…..uživajte… Ovo morate pogledati !! Zanimljiva stvarna ljubavna priča koja će vas nasmijati do suza. Hvala glavnim glumcima Heleni i Domagoju što su nam omogućili dosta vremena da se sve kompletira u zanimljiv film. Hvala psu Ben-u koji je odlično i odlučno odglumio svoje bitne uloge u filmu. Bez psa priču ne bi mogli ostvariti. Možda neke scene u filmu nisu primjerene :), ali su sastavni dio života na selu tako da smo ih svejedno ubacili u priču. Nadam se da nitko neće zamjeriti slobodi sadržaja.

        + More details
        • MARTINA I ROBERT.....ZAGREB - BUNDEK....KEKO LABIRINT PRODUKCIJA 2014

         04:05

         from keko j.d.o.o. - wedding / Added

         515 Plays / / 0 Comments

         Vrlo zanimljiv filmić :).....vrlo simpa mladenci........Hvala mladencima na strpljenju.....

         + More details
         • KATARINA I DANIJEL..LOVE STORY....VRBOVEC 2014.....studiokeko@gmail.com......keko-labirint produkcija

          03:08

          from keko j.d.o.o. - wedding / Added

          347 Plays / / 0 Comments

          Hvala Katarini i Danijelu na strpljenju, dobrim idejama i poslušnosti na scenama hehe.....uglavnom bilo je zabavno kao na pikniku.....biti će ovo prekrasna uspomena za budućnost. Kažu ljudi fotografija priča 1000 riječi, u pravu su. Video priča milion riječi. Zajedno u kombinaciji stvaraju prekrasne uspomene koje se ne mogu zaboraviti. Video je vrlo važna stavka na vjenčanjima uz fotografiju, pogotovo danas kada video više nije dosadan i monoton.

          + More details
          • VALENTINA I MARIO......2014.....studiokeko@gmail.com...............keko-labirint production

           02:41

           from keko j.d.o.o. - wedding / Added

           302 Plays / / 0 Comments

           Hvala mladencima i kumovima na suradnji, drago nam je što su nam mladenci omogućili da napravimo nekoliko kadrova Bjelovara iz zraka. Film nije stavljen na net u cijelosti, zato kompletan će imati samo mladenci..

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."