1. 130603_PTK-NOMADc-CHECK

  00:50

  from Are Tallaksrud / Added

  2,056 Plays / / 3 Comments

  New bike, same crux. Santa Cruz Nomad carbon / ENVE / XX1. Works both UP and DOWN!

  + More details
  • Lillomarka pudder tur 2013

   10:08

   from Bard Thoren / Added

   28 Plays / / 0 Comments

   Bård og Andreas på skitur i Lillomarka 2013. Supert skiterreng for glade gutter. Pudder, sol og apelsiner.

   + More details
   • Mens du sov...

    02:16

    from Jo-Inge Mandt / Added

    318 Plays / / 2 Comments

    En liten og avslappet film om hvor fantastisk det er ute i marka på vintersykling. Etter solnedgang. På vinterstier som er hardpakket av snø og is. På påskens aller siste dag i 2013. Takk til Big Bills Band med låta Influensa. Sjekk de ut på NRK Urørt. Trek - We believe in Bikes. Trek støtter NOTS. Det bør alle som er opptatt av å ta vare på marka for sin egen interesses skyld, og de kommende generasjoners. Meld deg inn på www.nots.no Takk til Canon for lån av superkompakten G1X. Takk også til alle brukere og tilretteleggere av de flotte stiene i marka vår. DNT, NOTS, Skiforeningen og alle brukerne. Husk at markabruk ikke er en kamp mellom forskjellige friluftsaktiviteter, vi har alle en felles lidenskap for marka. Bevar den til opplevelser og aktiviteter for våre kommende generasjoner. Uansett om de sklir, går eller triller seg gjennom den.

    + More details
    • Weeeeeeeeee!!!

     04:17

     from Tomas Torp / Added

     50 Plays / / 0 Comments

     Dette er en video om at jeg går på ski.

     + More details
     • Bård på tur i Slengfjell høgda høsten 2012

      06:03

      from Bard Thoren / Added

      648 Plays / / 5 Comments

      Sykt fet sti i Lillomarka. Denne filmen viser bare litt av hva du får om du velger riktig sti i krysset ved Dalbek.

      + More details
      • Bård & Andreas på tur i Lillomarka høsten 2012

       02:41

       from Bard Thoren / Added

       422 Plays / / 2 Comments

       Meg og Andreas på tur. Sykkeltur over slengfjell og revlikollen tror jeg. Håpløst og huske navnet på den stien. Her er det ikke måte på til digg sti, svinger og smådropper. Men uansett så er den hemelig og jeg har sverget til stienes gud "stiguden" på å ikke fortelle den til noen. Men jeg kan gi deg noen hint. følg den blåmerka stien tilhøyre for myra oppe på Nasbusan, følg sørvest over til Momsbamsan se etter markante rotvelt både til høyre å venstre på høydedrage kalt Magadrage av kjentfolk i Ommheimen. Åsså var det noe mer, å hva var det for noe i Yen, shit! Sånn var det . Stå vest for Liggern og se i retning Lillomarka. dær et sted ligger det en knull-god sti. Prøv den og kom ned i bånn av bakken like ved Svart-myra. Gps en min er foresten gått i stykker. Slutta å vireke når jeg skulle logge den til Pc,n. Skrudde seg bare av og på mens den prøvde å save programmet som fucka med en av og på funktion til Gps,en! Sent den til Dillingtoppen med et brev om å få opgradert den til 800 mod,n! 5 gang det er noe galt med den modellen. Får ny tilbake hver gang så det er ikke det men da får jeg ikke logget alle turene jeg tar. Regnskape går i uorden! Ikke bra trenger en solid en. kan da ikke være så vanskelig vel, den første 705 modelen er jo den klompen skapt for knusings med første øyekast og sånn går den storryn! Ellers er alt bare bra. Formen er stigende men melkesyra ligger der og lurer. Bare lappskaus alt sammen. for mye sone 4 og 5. Skal du opp til toppen av Bratta må du gi alt og da kommer magadraget og sånn går det! Henter seg litt inn på toppen før du gønner på videre ned på grome barnåls stier der flyten blir hakket opp i en Rockgarden som er så smud laget av istidguden Herr-Barfrost. (Istiden for den som er lit tungnem). Har du kjørt på barfrost før eller? Helt vilt å det triller, plutselig er rullemotstanden ikke til å kjenne i gjenn ikke sant! Hjulene bare triller og triller til du ikke orker mer. Kip filing det eller? Når du ikke orker mer. Brukt opp all fjulen, og du bare må hjem for spise. Men det kommer ny dag i morgen. den dagen der, blir helt sikkert finere en en bøtte med piss! Helt sikkert. Jeg lover. Hilsen skogens konge!

       + More details
       • Sinober May 17 2012 Nittedal Norway

        01:10

        from Tbfxtcxzo / Added

        May 17 2012 , instead of taking to the centre of Oslo, I headed for the sports café Sinober, it is situated central in the forest area called Lillomarka about 406 m above sea level geographically in the municipality of Nittedal but owned by the city of Oslo. Before I arrived an arrangement with singing was held, told the host of the café. During the first scene there was a bird singing several verses in a tree next to me. http://www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/friluft_marka_byen_og_oyene/marka/markastuer/sinober https://en.wikipedia.org/wiki/Norwegian_Constitution_Day

        + More details
        • 2012 Lillomarka singeltrack Bård, Andreas, Frode

         11:27

         from Bard Thoren / Added

         95 Plays / / 0 Comments

         Lillomarka i sol viser seg fra sitt beste. 3 kjekke gutter på tur. Bård, Andreas, Frode. Takk til alle som gjorde dette mulig (dama) Herregud så ego jeg er, bare må sykle 5 ganger i uka. Fytti rakkern!

         + More details
         • 2012 Lillomarka Bård, Andreas, Frode

          15:01

          from Bard Thoren / Added

          30 Plays / / 1 Comment

          Denne historien starter og slutter på 2 gummihjul i Lillomarka. Det var 3 gutter som likte å slå seg på glatte og våte røtter, så da hadde dem fått høre det var helt utrolige muligheter til denslags i Lillomarka. Så gjort som sakt dro de enfoldige guttene inn i den mørke skogen og gjorde knær og albuer til skjøttdeig. Denne stien går i Østlige delen av Lillomarka.

          + More details
          • Høsttur i Lillomarka

           02:34

           from Jo-Inge Mandt / Added

           1,501 Plays / / 4 Comments

           Stemningsrapport fra Lillomarka lørdag 19. november 2011. YR meldte gråvær, noen få plussgrader og gode muligheter for regn. Så feil tok de altså. Materialet er i SD kvalitet, derfor ingen HD. Av praktiske grunner. Benyttet Canon 550D m/Sigma 30 f1.4 og 10-20 + gorillapod hvor mulig. Ellers håndholdt. Det er ikke gjort noen fargekorreksjoner eller justeringer på bildet. Sykling skal gi gode vibber - håper filmen gjør nettopp det :) Medsyklist: Ole Petter Mandt Enjoy!

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."