1. De gestolen boeken

  04:16

  from multimediabso / Added

  66 Plays / / 0 Comments

  De eerste echte film productie van de kinderen van de Blauwe Buffel is een feit. Van storyboard tot montage, de kinderen die op vrijdag naar de buitenschoolse opvang gaan hebben hun beste beentje voor gezet! https://www.partou.nl/kinderopvang-utrecht/bunnik/bunnik/camminghalaan/onze-opvang

  + More details
  • Mediawijsheidmarkt 2014

   03:05

   from MaMedia / Added

   23 Plays / / 0 Comments

   Wijs to meet you! Mediawijsheidmarkt 2014 Hét netwerkevenement georganiseerd door Mediawijzer.net voor en door makers van mediawijsheid en geïnteresseerden in dit vakgebied was zeer geslaagd. Op 15 mei 2014 vond de 6 editie van de Mediawijsheidmarkt plaats bij Beeld en Geluid in Hilversum. Deze markt wordt jaarlijks georganiseerd door Mediawijzer.net voor onze netwerkpartners, professionals en geïnteresseerden op het gebied van mediawijsheid. Hier ontmoetten bezoekers netwerkpartners, en organisaties en professionals die actief zijn op het gebied van mediawijsheid. Men kon er de nieuwste producten en diensten ontdekken en horen over allerlei projecten op dit gebied. Kortom: een evenement waar ideeën en ervaringen werden uitgewisseld met vakgenoten, waar je nieuwe samenwerkingen aangegaan zijn en waarvandaan iedereen geïnspireerd naar huis ging. Een uitgebreid verslag met de eerste foto's is terug te lezen op de site van Mediawijzer.net. De Mediawijsheidmarkt wordt georganiseerd door het expertisecentrum Mediawijzer.net. Mediawijzer.net is het landelijk expertisecentrum voor mediawijsheid en heeft tot doel de bevordering van mediawijsheid onder kinderen van 0-18 jaar (en hun ouders en opvoeders). Meer informatie over Mediawijzer.net en voor inzicht in de meer dan 900 partners in het netwerk; kijk op www.mediawijzer.net.

   + More details
   • MboMediawijs.nl - Jorick met uitleg over de site

    00:40

    from MaMedia / Added

    10 Plays / / 0 Comments

    Website voor docenten ontwikkeld zodat zij mediawijsheidlessen eraf kunnen halen en direct kunnen uitvoeren in de klas. Ook kunnen eigen lessen worden geupload. De lessen zijn ingebed in het competentiemodel van mediawijzer.net. Op deze wijze worden alle competenties gedekt. Interview: Jorick Scheerens Camera: Ilia Abels Geluid: Freek van Mil Edit: Freek van Mil

    + More details
    • Mediawijsheid "Salon"

     00:30

     from Absoluut / Added

     12 Plays / / 0 Comments

     + More details
     • Mediawijsheid "Trap"

      00:30

      from Absoluut / Added

      17 Plays / / 0 Comments

      + More details
      • ICT op het Veluws College

       05:06

       from Deel 2 ontwerpers / Added

       38 Plays / / 0 Comments

       Voor de Veluwse Onderwijsgroep hebben we een informatiefilm gemaakt over ICT gerelateerde onderwijsontwikkelingen op het Veluws College en de ICT middelen die ingezet worden bij het onderwijs; nu en in de nabije toekomst.

       + More details
       • MOOC JE MEE - Sandra van Bruinisse (mediacoach)

        01:03

        from MaMedia / Added

        65 Plays / / 0 Comments

        + More details
        • MOOC JE MEE - Blendspace introductie en uitleg

         03:24

         from MaMedia / Added

         586 Plays / / 0 Comments

         + More details
         • Moocjemediawijs

          00:05

          from MaMedia / Added

          132 Plays / / 0 Comments

          Introotje voor Mooc je mediawijs. in opdracht van Jorick.

          + More details
          • Campagne Vree Mediawijs - Veilig Internet

           01:09

           from Mediawijs / Added

           72 Plays / / 0 Comments

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."