1. Amit Pesten jobban megoldottak, mint Párizsban

  05:11

  from hvg.hu Added 2,732 0 0

  Párizs lebontotta a maga csarnokát, Budapest azonban sokkal jobb döntést hozott. Videósunk a Nagycsarnok újjáépítését vezető építészmérnököt kérdezte a helyszínen.

  + More details
  • PARIS! PARIS! 1.rész

   03:33

   from SZÉPMŰVÉSZETI//NEMZETI GALÉR Added

   Megidéztük az ezerarcú Párizs hangulatát. Szombat este Szajna-parti hangulat, sanzonok, francia zamatok és illatok, haute couture és harmonikaszó volt a Hősök terén! Az idén 10. alkalommal megrendezett Európai Múzeumok Éjszakája eseménysorozathoz kapcsolódva, a korábbi hagyományoknak megfelelően a Szépművészeti Múzeum hajnalig tartó mulatságot rendezett. PARIS! PARIS! Aki nem volt ott most láthatja, mert mini sorozatunkbn az est több fellépőjével interjú készült. a videót készítette: Rieger Johanna © ART BUBBLE MEDIA The film is supported by Canon Hungária Kft.

   + More details
   • PARIS! PARIS! 2.rész

    05:49

    from SZÉPMŰVÉSZETI//NEMZETI GALÉR Added

    "A zongorista és Én" címmel Zséda különleges koncertje volt a Szépművészeti Múzeumban. Yvette Guilbert, francia sanzon és kabaré énekes egyik híres dalával készült Zséda. Annak idején Henri de Toulouse-Lautrec grafikáival, plakátjaival biztosan hozzájárult, hogy a díváért egész Franciaország rajongott , sőt még Sigmund Freud, és G.B. Show is imádták Yvette Guilbertet. Zséda meglepetésként itt adta elő egészen új dalát is, melynek szövegét Lackfi János írta franciául. Megidéztük az ezerarcú Párizs hangulatát. Szombat este Szajna-parti hangulat, sanzonok, francia zamatok és illatok, haute couture és harmonikaszó volt a Hősök terén! Az idén 10. alkalommal megrendezett Európai Múzeumok Éjszakája eseménysorozathoz kapcsolódva, a korábbi hagyományoknak megfelelően a Szépművészeti Múzeum hajnalig tartó mulatságot rendezett. PARIS! PARIS! Aki nem volt ott most láthatja, mert mini sorozatunkbn az est több fellépőjével interjú készült. a videót készítette: Rieger Johanna © ART BUBBLE MEDIA The film is supported by Canon Hungária Kft.

    + More details
    • PARIS! PARIS! 3.rész

     06:23

     from SZÉPMŰVÉSZETI//NEMZETI GALÉR Added

     [a]symmetric A Manier Haute Couture Szalon Párizs-Budapest divatperformansza. Milyen a franciás hangulat? A Reneszánsz Csarnokban Németh Anikónak, a Manier Szalon tervezőjének és tuljadonosának láthattuk Párizs ihlette divatbemutatóját. A különleges este a ruhák mellett az élő zene is főszereplő volt. Tóth Evelin és Mózes Tamara duettjét hallhattuk. zene: Astor Piazzola: Oblivion Újházi János: Maintenant que Paris ékszerek: Dès-Kertèsz Dóra, DORADES Megidéztük az ezerarcú Párizs hangulatát. Szombat este Szajna-parti hangulat, sanzonok, francia zamatok és illatok, haute couture és harmonikaszó volt a Hősök terén! Az idén 10. alkalommal megrendezett Európai Múzeumok Éjszakája eseménysorozathoz kapcsolódva, a korábbi hagyományoknak megfelelően a Szépművészeti Múzeum hajnalig tartó mulatságot rendezett. PARIS! PARIS! Aki nem volt ott most láthatja, mert mini sorozatunkbn az est több fellépőjével interjú készült. a videót készítette: Rieger Johanna © ART BUBBLE MEDIA The film is supported by Canon Hungária Kft.

     + More details
     • Versailles

      04:41

      from Ferenc Vicze Added 137 0 0

      Párizs Úti film, No 5

      + More details
      • Séta Párizsban

       04:00

       from c9 Added 58 0 0

       Kiemelkedő programunk volt Párizs meglátogatása.

       + More details
       • Kriszta és Atti Párizsban

        38:31

        from Attila Danku Added 57 0 0

        + More details
        • Képek

         03:07

         from Ferenc Vicze Added 45 0 0

         Párizs úti film No7

         + More details
         • Notre Dame_2

          07:51

          from Ferenc Vicze Added 43 0 0

          Úti film No.4

          + More details
          • Hazatérés

           03:30

           from Ferenc Vicze Added 36 0 0

           Párizs No 8

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."