1. Norway in 6 radical minutes

  05:52

  from Lars Nilssen / Added

  2,438 Plays / / 0 Comments

  En uforglemmelig tur fra Tromsø til Voss med bil på 3 uker! Tusen takk til TryIt Gold på Ekstremsportveko for ekstremt bra organisering og et møte med flotte folk! Filmen nytes best ved å trykke inn "HD"-knappen og god lyd for ørene. Enjoy!

  + More details
  • Jakten på Hyttedrømmen - Episode 3

   12:29

   from jaktenpåhyttedrømmen / Added

   1,280 Plays / / 0 Comments

   Norsk humorserie. Hva gjør en ny Outlander i en veteranbilconvoy? Zahid og Mudasser besøker Rjukan, og ser nærmere på strikkhopp og annet man kan oppleve i området. (3:10)

   + More details
   • Strikkhopp, Rjukan

    00:18

    from Simen Aune / Added

    64 Plays / / 0 Comments

    Baklengs strikkhopp på Rjukan, med Telemark Opplevelser. Juli, 2013

    + More details
    • Opplevelsen Rjukan

     03:13

     from Andreas Bakken Smedås / Added

     680 Plays / / 0 Comments

     Når 22 arkitektstudenter samles rundt ett utrolig byggeprosjekt i 14 dager skjer det mye fint underveis.

     + More details
     • Verdens tøffeste dame

      01:18

      from Nattens Helter / Added

      137 Plays / / 0 Comments

      Jeg var i Rjukan, Telemark. Det håper jeg alle har fått med seg nå. Jeg hoppet i strikk for å finne alternativ rus, og finne ut hva andre ekstremsport interesserte tenkte om denne rusen. Jeg fant også en dame som hadde hoppet i strikk tre ganger før, og dette ble fjerde gangen. Kult det, men dama er også 69 år, nesten 70! Hun var langt tøffere enn meg, eide en egen gopro med sele, og den selen fikk jeg til og med låne. Stor forskjell fra meg som nesten feiga ut.

      + More details
      • Ut av deg sjæl opplevelse

       03:45

       from Nattens Helter / Added

       90 Plays / / 0 Comments

       Rune Vegard Eknes hoppet i strikk rett før jeg hoppet. Han spanderte et hopp på sin bror, Ole Kristian, til bursdagen. Som den gode broren han er kunne han ikke la bursdagsbarnet hoppe alene. Han trosset nervøsitet, frykt og hoppet attpåtil baklengs. Hvordan var hoppet for ham, og den medfølgende rusen? Hadde vi samme opplevelse, var den bedre enn alkohol? Sjekk det ut på videoen.

       + More details
       • Michelle finner alt rus: Strikkhopp i Rjukan - adrenalinrus

        01:50

        from Nattens Helter / Added

        196 Plays / / 0 Comments

        Jeg dro med seg en god venninne som kjørte henne i åtte timer til og fra Rjukan, Telemark. Vel oppe ombestemte jeg meg. Jeg var livredd. Fra før av er jeg ganske redd for høyder. Jeg kan ikke gå opp i stiger og jeg kjenner svimmelheten slår til når jeg er på en avsats eller lignende som er litt før høyt oppe. Min venninne ble selvfølgelig skuffet (og irritert) over at jeg ikke turte å hoppe allikevel. Hun skjønte dog min frykt, da hun sa hun aldri ville gjort det selv. Istedenfor å hoppe begynte jeg å intervjue mennesker som skulle hoppe. Et lite håp inne i meg var at noen skulle greie å overtale meg til å hoppe. Den ansvarlige fra hoppinga lurte på om det var jeg som hadde sendt mail angående hoppet og filming. Da jeg fortalte at jeg feiget ut klarte han mirakuløst å få meg til å melde meg på. Han skviset meg midt inn i køen slik at jeg ikke skulle backe ut. Lovte å ta godt vare på meg, og fikk sendt meg over kanten. Tusen takk for det, for hvis ikke hadde jeg aldri ha hoppet. Stort surere enn å reise i fire timer og så feige ut, det finnes ikke. Jeg, pysa over alle pyser, hoppa. Den skal jeg leve lenge på. Hva trenger jeg alkohol for nå?

        + More details
        • MIchelle finner alternativer til rus DEL 3: Hvor finnes det farsfigurer?

         00:49

         from Nattens Helter / Added

         55 Plays / / 0 Comments

         Øyeblikket hvor jeg opprinnelig har kraftig ombestemt meg, og helst vil så langt vekk fra brua som overhode mulig. Det er neimen ikke lett å være pyse. Alt var litt enklere når man hadde en far som holdt en i hånda.

         + More details
         • Michelle finner alternativ rus DEL 2: Adrenalin

          00:33

          from Nattens Helter / Added

          34 Plays / / 0 Comments

          Hva er adrenalin? Hvordan kan en oppnå den såkalte adrenalinrusen? Kan det erstatte alkoholrus under min edruelige periode? Følg med!

          + More details
          • Teaser - Strikkhopp på Rjukan, Telemark

           00:29

           from Nattens Helter / Added

           124 Plays / / 0 Comments

           Etter fire timer i bil er jeg endelig på Rjukan i Telemark. Strikkhopping.Telemark Opplevelser omtaler det som Norges råeste strikkhopp. Fra bruen kaster man seg ned i en 84 meter dyp kløft. Bare synd jeg ombestemmer meg...eller? http://www.telemark-opplevelser.no/no/index/

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."