1. Running Snail - die wahrscheinlich schnellste Schnecke der Welt

  03:35

  from Technikjournalismus Added

  Ein Film über die Vorbereitungen des Runing Snail Teams auf die Formula Student. Umgesetzt von Anastasia Tararina, Moritz Korn und Luca Eberhardt

  + More details
  • WijWonen Infoweek 2015

   00:45

   from Bob Kerssens Added

   + More details
   • Huureenkluisje.nl

    01:01

    from Beyond Borders Media Added 33 0 0

    Maakt het verhuren van kluisjes eenvoudig en minder tijdrovend. www.huureenkluisje.nl

    + More details
    • Huureenkluisje.nl

     01:00

     from GeniusLab.nl Added 1 0 0

     Maakt het verhuren van kluisjes eenvoudig en minder tijdrovend.

     + More details
     • ROLLERGIRLS

      04:43

      from Lisa-Marie Reingruber Added 7 0 0

      10 Frauen, 7 Schiedsrichter und kein Ball: Rollerderby ist ein Sport wie kein anderer! - Ein Kurzfilm über die RuhrPott Roller Girls und Roller Derby, der im Rahmen des Masterstudiengangs "Literatur und Medienpraxis" an der Universität Duisburg-Essen entstanden ist. Shortlist Girls Go Movie Kurzfilmfestival 2015 in Mannheim.

      + More details
      • Oh Oh INTRO 2015 - Official Aftermovie

       04:13

       from OhOh INTRO Added 597 0 0

       Oh Oh INTRO Official aftermovie 2015 - September 3rd - The Hague

       + More details
       • Mijn idee voor Onderwijs #3: Annette van Valkengoed

        01:36:26

        from De Balie Added 173 1 0

        Live stream registratie 2015-09-09 - In de onderwijsreeks 'Mijn Idee voor Onderwijs' draait het om de vraag: Waartoe dient onderwijs? In deze derde aflevering zal Annete van Valkengoed, schoolleider van Integraal kindcentrum Laterna Magica, haar antwoord op deze vraag formuleren. De avonden van deze onderwijsreeks staan in het teken van ervaren denkers en doeners die diep en lang hebben nagedacht over de staat van het Nederlandse onderwijs. Elke aflevering biedt een gastspreker ruim de tijd om zijn of haar visie op het Nederlandse onderwijs te geven door middel van een lezing. Daarna is er kort de tijd voor enkele vragen uit het publiek om een aantal elementen uit de lezing nader te verkennen. De bijeenkomst is opgezet ter inspiratie voor iedereen die hart heeft voor het onderwijs. Als een van de meest elementaire instituten van de samenleving is onderwijs verbonden met alle aspecten van het leven. Vandaag de dag staat het systeem van publiek onderwijs zoals zich dat heeft ontwikkeld in de afgelopen 150 jaar onder druk door technologische ontwikkelingen, demografische verschuivingen en geopolitieke veranderingen. Leerlingen, ouders, docenten, schoolleiders en beleidsmakers worden dagelijks geconfronteerd met de grenzen van het systeem. Grenzen die belemmeringen opwerpen voor persoonlijke en collectieve ontwikkeling. Lang niet alles moet anders, integendeel. 150 jaar onderwijsontwikkeling heeft heel veel goeds opgeleverd. Maar de moderne tijd vraagt wel om een nieuw fundament. Een fundament dat ons in staat stellen opnieuw naar de wereld in het klein en in het groot te kijken. Een fundament dat leerlingen een stevigere bodem biedt om op te groeien. Dat hen voorbereidt op een wereld in permanente verandering. Over Annette van Valkengoed Sinds de oprichting in 2007, werkt Annette van Valkengoed met haar team hard aan Laterna Magica, wat als basisschool begon maar ondertussen uitgegroeid is tot een Integraal Kindcentrum waar onderwijs en opvang samenkomen. Ieder kind krijgt hier onderwijs op maat: 'Wij ontdekken en ontwikkelen iedere splinter talent, zodat kinderen de toekomst kunnen uitvinden'. Hier nemen kinderen samen met hun ouders en leerkrachten de verantwoordelijkheid om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen, in een omgeving waar spelen en leren hand in hand gaan. Redactie: Rik Seveke (De Balie) http://www.debalie.nl/agenda/podium/mijn-idee-voor-onderwijs-met-annette-van-valkengoed/e_9781855/p_11742301/ http://www.debalie.nl .

        + More details
        • Stadsgesprek: Het Amsterdamse onderwijs

         01:34:52

         from De Balie Added 170 0 0

         Live stream registratie - 2015-09-08 - In het jaar dat Simone Kukenheim (D66) wethouder van onderwijs werd in Amsterdam veranderde er veel. Er kwam een nieuw toelatingssysteem voor basis- en middelbare scholen, dat meer kinderen een van de scholen van hun keuze zou garanderen. Daar bovenop beloofde Kukenheim, na jaren van controle op scholen vanuit de gemeente, het onderwijs terug te geven aan de leerkracht. Aan het begin van het nieuwe schooljaar maken we met wethouder Kukenheim de balans op. Het belang van goed onderwijs kan bijna niet worden overschat. Maar hoeveel keuzevrijheid hebben ouders nog bij het kiezen van een goede school? En hoe garanderen we de beste kwaliteit onderwijs? Onder leiding van journalist Lorianne van Gelder (Het Parool) spreken we met wethouder Simone Kukenheim, ouders, docenten en andere belanghebbenden over de staat van het Amsterdamse primaire onderwijs. Met o.a.: - Wethouder Simone Kukenheim (D66) spreekt met Herbert de Bruijne (directie BBO, de vereniging van schoolbesturen van het Primair Onderwijs) en Alex Bakker (directeur basisschool De Kinderboom) over de kwaliteit van het Amsterdamse primair onderwijs. - Leerlingen van basisschool de Ontplooiing spreken over wat zij willen leren op de basisschool - Journalist Pieter-Bas van Wiechen over de zoektocht voor zijn kind naar een ideale basisschool - En een panelgesprek met Simone Kukenheim (D66), Lisa van der Winden (namens oudergroep Ouders voor keuzevrijheid basisonderwijs) en Nicoline Vink (initiatiefneemster oprichting Vrije School Kairos) over de keuzevrijheid binnen het basisonderwijs en de verschillende matchingssystemen. Het Stadsgesprek De Balie en Het Parool geven Amsterdam een stem met de debatserie Het Stadsgesprek. Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten wordt er gedebatteerd over een thema dat de stad raakt, met uiteenlopende sprekers uit de politiek, wetenschap, onderwijs sport, journalistiek en het bedrijfsleven, maar bovenal betrokken en trotse Amsterdammers. Redactie: Tim Wagemakers (De Balie) http://www.debalie.nl/agenda/podium/stadsgesprek%3a-het-amsterdamse-onderwijs/e_9781834/p_11742176 http://www.debalie.nl .

         + More details
         • Diede van Zanten

          01:12

          from Paul van der Velde Added 19 0 0

          Dyslexie doet er niet meer toe aldus Diede van Zanten.

          + More details
          • Per Teleport in die Berge? Wandern im Jahr 2030

           01:42

           from Mhoch4 Added 1 0 0

           Wandern ist weiterhin extrem beliebt - nur ein Drittel der Deutschen gibt in Umfragen an, wirklich nie zu wandern. Insgesamt liegt die Freizeitbeschäftigung auf Platz 9 hierzulande, direkt hinter dem Fitnessstudio und kleineren Reparaturen im Haushalt. Und der Trend zum Wandern ist ungebrochen - wieder ist der Sport leicht beliebter geworden im Bundesdurchschnitt. Studenten der Akademie für Mode und Design in Düsseldorf haben sich jetzt mit dem Thema beschäftigt, wie Wandern wohl im Jahr 2030 aussehen wird - und die Ergebnisse wurden auf der Wander- und Trekking-Messe TourNatur vorgestellt.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."