1. War Child - Download De Oorlog Uit Een Kind

  00:10

  from Monica Tiffani Pranoto Added 4 0 0

  Video animations that were made for a campaign of War Child.

  + More details
  • App app app

   01:02

   from Andreas Wangsbro Added 0 0 0

   A commercial for UIT. Music and sounddesign: Andreas Wangsbro / The Room Studios Director and script: Endre Lund Eriksen Design and animation: Miran Kevic Producer: Merete Korsberg Dalsbø Voice: Anethe Alfsvåg & Endre Lund Eriksen

   + More details
   • Haags UIT Festival

    01:36

    from Haags Productiebedrijf Added 403 0 0

    Paul de Leeuw, Spinvis, Janne Schra, Danny Vera, Het Nationale Toneel, NDT, Loes Luca, Yentl & de Boer en heel veel andere artiesten luidden op de diverse buitenpodia en binnenpodia het Haagse culturele seizoen 2015/2016 in. Ruim 75.000 mensen bezochten de activiteiten in de binnenstad van Den Haag. Ook de kaartverkoop op de Cultuurmarkt was zeer succesvol. Er was muziek, dans en theater in alle genres en de bezoekers genoten van de inspirerende en ongedwongen ambiance. De Cultuurmarkt aan het Lange Voorhout werd druk bezocht. Meer dan 100 culturele instellingen presenteerden zich, vaak met een opvallende of verrassende activiteit. Veel aandacht van het publiek was er voor het Den Haag Danst! podium in het midden van het Lange Voorhout. Rondom het Spuiplein werd het stadsontbijt in Theater aan het Spui druk bezocht, waarna er onder meer verschillende activiteiten voor de kleintjes waren. Zowel Theater aan het Spui en de Nieuwe Kerk trokken volle zalen. Filmliefhebbers konden gratis een film van komende filmfestivals bekijken. Bands, hiphop en breakdance, kunst en een indrukwekkende barbecue creëerden een sfeer op de Hofplaats waar vooral veel jongeren op af kwamen.

    + More details
    • Bureau Visueel, mini commercial - Haags UIT Festival 2015

     00:20

     from Bureau Visueel Added 44 0 0

     Voor het Haags UIT Festival 2015, maakte wij een commercial over ons. Wat als je teveel te vertellen hebt en te weinig tijd. Dan maak je iets wat vooral blijft hangen.

     + More details
     • 050426 Kunst uit klei

      10:36

      from Omroep Walraven Added 1 0 0

      + More details

      What are Tags?

      Tags

      Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."