1. Persoonlijke Ontwikkeling & Engagement: Carolien Wesselink AFAS

  02:48

  from 9:1 engagement / Added

  673 Plays / / 0 Comments

  In de serie 'Nederland Werkt' delen we videoportretten van engaged werknemers. In samenwerking met Bardt videoproducties wil 9:1 engagement laten zien waar de kracht van Nederlandse organisaties zit: in mensen. Deze drijvende kracht noemen we employee engagement. Geen vage HR-term maar de cruciale factor voor de productiviteit, innovativiteit, dienstverlening van organisaties. Lees meer over employee engagement en de 6 componenten die we vormgeven in inspirerende portretten van werknemers: http://bit.ly/1LHWrU4 http://www.91engagement.nl

  + More details
  • Wij begrijpen de zorg - Cure4

   01:40

   from Cure4 / Added

   3 Plays / / 0 Comments

   Cure4 is onderdeel van The Healthcloud, een samenwerkingsverband van innovatieve ondernemingen in de zorg die werk maken van de triple aim-gedachte.Verlaging van zorgkosten, het leveren van gezondheidswinst/ kwaliteit van het leven en verbetering van beleving van de zorg door de patiënt. Dit zijn de oplossingen die de zorg blijvend verbeteren. Wij borgen de kwaliteit van onze oplossingen door deze continu te toetsen op deze dimensies.

   + More details
   • DataMondial NL Factuurverwerking

    04:31

    from Edwin Propsma / Added

    18 Plays / / 0 Comments

    + More details
    • Blue Talents

     03:06

     from Blue Talents / Added

     41 Plays / / 0 Comments

     In deze video maak je kennis met Blue Talents. Blue Talents is in 2006 opgericht door Frans Brouwer en Marco de Jonge om klanten die zorg te geven die zij zagen dat ontbrak. Begeleiding en nazorg, optimalisatie en beheer. Al deze zaken zagen zij in hun carriére tot dan toe onderbelicht en onderschat. Uit de gedachte dit beter te doen is Blue Talents ontstaan, optimaliseer de klant in de breedste zin van het woord. In deze video worden onze vier diensten behandeld: - Profitbeheer - Projectmanagement - InSite OutSite - Consultancy Music by Bensound

     + More details
     • I-FourC - AFAS koppeling

      01:09

      from I-FourC / Added

      66 Plays / / 0 Comments

      Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software automatiseert sinds 1996 bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne online bedrijfssoftware. I-FourC is specialist op het gebied van digitaliseren, extern archiefbeheer en ICT oplossingen om digitaal te werken. I-FourC heeft een koppeling gecreëerd tussen de software van I-FourC en het ERP systeem van Afas om de klant een compleet overzicht van alle gegevens vanuit één ERP systeem te bieden. Op deze manier wordt overstappen naar een digitaal systeem toegankelijk en makkelijk.

      + More details
      • AFAS Festival

       05:25

       from N-Sign Special Event Planning / Added

       69 Plays / / 0 Comments

       AFAS nodigde alle medewerkers met partners uit om met elkaar AFAS Festival te beleven. Dit festival stond in het teken van het versterken van de onderlinge band.

       + More details
       • WhiteVision in combinatie met AFAS

        01:10

        from WhiteVision / Added

        92 Plays / / 0 Comments

        + More details
        • AFAS Partner- & Expertnetwerk explanimation

         01:17

         from in60seconds / Added

         95 Plays / / 0 Comments

         Bekijk ons werk: www.in60seconds.nl, volg ons: twitter.com/in60seconds of like ons: facebook.com/in60seconds. Klant: AFAS Software Jaar: 2013 Onderwerp: Diensten Type: Explanimation Link: www.afas.nl Over de productie: AFAS Software ontwikkelt software voor zowel de zakelijke markt als de consument. Op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. De software producten van AFAS maken processen makkelijker, sneller en overzichtelijker. In deze animatie laten we zien wat het AFAS Partner- en Expertnetwerk voor u kan betekenen. Over in60seconds: Animatiestudio in60seconds ontwikkelt concepten, corporate animaties, infographics, en videoproducties. We zijn gespecialiseerd in het overbrengen van een complexe boodschap in korte tijd. Wij introduceerden de term ‘explanimation’; animaties die verklaren, uitleggen of promoten.

         + More details
         • AFAS op Aruba

          02:19

          from Caribbean Legacy / Added

          68 Plays / / 0 Comments

          AFAS Caribbean is expanding to Aruba. This was the first prospect meeting.

          + More details
          • Wie is Salure - YouTube

           01:33

           from Salure / Added

           4 Plays / / 0 Comments

           Salure is al jarenlang succesvol op het gebied van uitbesteding. Wij onderscheiden ons in de markt door het bieden van hoge kwaliteit en klantgerichtheid. Om die reden hebben in de afgelopen jaren diverse topbedrijven uit vrijwel alle branches voor Salure gekozen. Voert u op dit moment uw salarisadministratie zelf uit, maar is de continuïteit en kwaliteit niet (volledig) geborgd? Kies dan voor een van de diensten van Salure. Voor meer informatie: http://www.salure.nl/salarisadministratie/uitbesteden-salarisadministratie

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."