1. Uptours - Trygghet och säkerhet

  03:01

  from UpTours / Added

  557 Plays / / 0 Comments

  Vi har alltid svenska guider på plats där du befinner dig. På flygplatsen, hotellet, kontoret och självklart på nattklubben. De finns där för att hjälpa dig med vad du än behöver. Vi ställer väldigt höga krav på våra guider, och teamet kommer bestå av många olika personligheter för att på bästa sätt kunna matcha alla gästers behov och önskningar. Gemensamt för alla våra guider är att de är flexibla, sociala och utåtriktade. Alla jobbar efter det gemensamma målet att göra din resa så bra som möjligt. Säker och trygg Vi vet att många ungdomar reser utan sina föräldrar för första gången med oss. Detta kan leda till att vissa släpper på sina hämningar en smula, och det ställer naturligtvis krav på oss som resesällskap. Det är vårt jobb att upprätthålla ordning på resmålet, så att alla resenärer känner sig trygga och säkra. Vi samarbetar endast med säkerhetsgodkända buss- och flygbolag. Alla våra guider har genomgått en utbildning som fokuserar på att lära dem tänka och agera snabbt i svåra situationer. Dessutom har de flesta av våra guider flera års erfarenhet av resebranschen. Alla guider genomgår även en förstahjälpen kurs, så att de ska kunna rycka in om en olycka sker. Läkare och sjukhus På våra resmål har vi alltid ett nära samarbete med läkare och sjukhus, så att våra gäster kan få snabb och bra hjälp. Skulle oturen vara framme kontaktas alltid en erfaren guide som följer med gästen till läkaren och säkerställer att besöket går bra. För att skapa trygghet för våra gäster gör våra guider en stor insats för att vara så synliga som möjligt, bland annat genom regelbundna träffar med mera. Våra guider är alltid tillgängliga i nattlivet där våra gäster befinner sig och för många känns det bra att veta att hjälpen alltid är nära! Läge på hotellen Alla våra hotell är utvalt så de ligger nära till centrum, stranden och nattklubbarna. Detta betyder att våra gäster kan känna sig trygga när de går hem på natten. Guidetelefon dygnet runt Vi har en guidetelefon som är bemannad dygnet runt. Via detta telefonnummer kan våra gäster komma i kontakt med våra guider och ställa frågor eller rapportera om eventuella problem. Numret till guidetelefonen står i välkomstbrevet som våra gäster får när de anländer till destinationen. Det går även att lämna över detta numret till familjen hemma om det skulle behövs att kontakta oss.

  + More details
  • ENDER-ŞENGÜL KOÇAK..KINA GECESİ VE DÜĞÜN 2007

   12:49

   from Ahmet Koçak / Added

   732 Plays / / 0 Comments

   + More details
   • 10.Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali

    01:10

    from Emin Yavuzer / Added

    45 Plays / / 0 Comments

    + More details
    • Dominic Miller

     00:47

     from Ege Nikita / Added

     6 Plays / / 0 Comments

     ıt was a nice time! good music. beautiful place. would like to have this kind of day more and more

     + More details
     • Asrın Beach Hotel

      01:37

      from sommed3 / Added

      505 Plays / / 0 Comments

      alanya asrın beach hotel tanıtım vidyosu

      + More details
      • Holidays in Turkey - Alanya 2012

       13:36

       from Rafał Toborek / Added

       167 Plays / / 0 Comments

       Music by Rugi Estalagmita Midi-Man (http://estalagmita.jamendo.net) & Hiddeminside (http://hiddeminside.jamendo.net). Photos taken by Rafał Toborek (http://tora.art.pl). Please, turn scaling off when viewing in full screen.

       + More details
       • TFF Garanti Plaj Futbolu Ligi - 2008 Yazı

        09:59

        from NiMBUS PRODUCTIONS / Added

        477 Plays / / 0 Comments

        The summary of Turkish Football Federation's beach soccer league in Summer of 2008. Directed by Okan Altiparmak 2008'in yaz aylarında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen plaj futbol liginin özeti. Yönetmen: Okan Altıparmak

        + More details
        • XPERİA SARAY BEACH HOTEL

         01:57

         from Tatilvitrini / Added

         67 Plays / / 0 Comments

         En uygun Fiyatlarla http://www.tatilvitrini.com adresinde Best Prices at http://www.tatilvitrini.com Rezervasyon için : +90 232 421 1 421 To The Reservation : +90 232 421 1 421

         + More details
         • 30 KG luk Grida - Lagos

          01:01

          from Patroot / Added

          383 Plays / / 0 Comments

          Alanya Gazipaşa da derin sudan avladığımız Lagos - 30 KG www.fishingalanya.com

          + More details
          • IBI Konak

           01:02

           from Ali Babaei / Added

           216 Plays / / 0 Comments

           Construction

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."