1. Deventer Zwem-4-Daagse 1997

  09:23

  from FoxHusky / Added

  1 Play / / 0 Comments

  DEVENTER - Van 25 t/m 29 augustus 1997 vond in het Borgelerbad de 28e editie van de Deventer zwemvierdaagse plaats. Deventer was in 1969 de eerste stad in Nederland waar een zwemvierdaagse werd gehouden. Aantal deelnemers in 1997: ruim 2000. De vierdaagse stond in het teken van de sponsoractie 'Maak een plons voor het Ronald McDonald Fonds'. De actie heeft ruim 33.000 gulden opgeleverd voor de bouw van een zogenaamde 'plonskamer' in een Ronald McDonaldhuis. Directeur Rijnders van het Ronald McDonald Kinderfonds geeft in deze reportage toelichting over de actie. Ook zien we Jochem van Gelder als jury in de playbackshow, Bart de Graaff in een videofragment voor het Kinderfonds en tenslotte Hans Kazàn op de feestelijke slotavond met de bekendmaking van het recordbedrag van de sponsoractie.

  + More details
  • trailer Red de Collectie RTV Rijnmond

   01:33

   from Mariette van der Elburg / Added

   De radio- en televisie uitzendingen van RTV Rijnmond en haar voorloper Stads TV zijn op band opgeslagen en ondergebracht bij het Stadsarchief van de gemeente Rotterdam. Dit radio- en televisiearchief bevat unieke gebeurtenissen vanaf respectievelijk 1983 en 1989. De kwaliteit van de banden gaat echter sterk achteruit en pareltjes dreigen verloren te gaan. Digitalisering is noodzaak! Indien u mee wilt werken aan het behoud van deze collectie mail dan naar mariette@rijnmond.nl.

   + More details
   • postbode

    03:13

    from FriesFilmArchief / Added

    229 Plays / / 0 Comments

    Een speciale montage voor "de dag van de brief" De film laat een oude tijd zien waarin de PTT (is nu PostNL) de hoofdrol speelt, Het werk is niet veranderd, de hoeveelheid wel.

    + More details
    • Welkom in het depot van Archief Eemland

     03:46

     from Clipjesfabriek / Added

     9 Plays / / 0 Comments

     Archief Eemland bewaart de geschiedenis van Amersfoort en de regio Eemland. Duizenden documenten liggen veilig bewaard in het depot. Dit filmpje geeft u een unieke mogelijkheid om even binnen te kijken. Meer weten? www.archiefeemland.nl

     + More details
     • Onwijs Kaartapplicatie Boxmeer

      01:17

      from Onwijs / Added

      3 Plays / / 0 Comments

      Info volgt

      + More details
      • Symposium Actieve Openbaarheid: een Open Aanpak

       02:03

       from Sebastiaan ter Burg / Added

       13 Plays / / 0 Comments

       Op 29 januari 2015 organiseerden het Atelier Actieve Openbaarheid, het Nationaal Archief en het Expertisepunt Open Overheid het symposium Actieve Openbaarheid: een Open Aanpak. Zie voor meer informatie: www.archiefateliers.nl/symposium/ en www.open-overheid.nl

       + More details
       • Sercu Microdata, archivering, Roeselare

        00:45

        from GoudenGids / Added

        1 Play / / 0 Comments

        http://sercumicrodata.be/nl papier, microfilm, glasplaat digitaal archiveren Scan alle dragers (Broos) papier, glas, microfilm en -fiches, plannen, foto’s Digitalisering Archivering TIFF-bestanden voor opslag pdf OCR-tekstherkenning scan documenten, data-entry software Arco Information digitaal archief inscannen alle soorten dragers Elektronische archivering A6, A5, A4, A3, A2, A1,A0, A0+. Documenten gescand of geconverteerd naar bestandsformaten: TIFF, JPEG, PDF, XML, RAW. Tekstherkenning OCR

        + More details
        • Dossier Online - onderdeel van het Cliënt Online accountancy klantenportaal

         01:15

         from Pink Web Applications B.V. / Added

         80 Plays / / 0 Comments

         Uw cliënt heeft altijd toegang tot een compleet en actueel dossier op het portaal via uw website en via de app op zijn smartphone en deelt gemakkelijk documenten en scans met u als adviseur.

         + More details
         • 2006 Bedrijvig Ravenstein deel 2

          19:00

          from Omroep Walraven / Added

          9 Plays / / 0 Comments

          + More details
          • 1992 Jaaroverzicht deel 3

           30:16

           from Omroep Walraven / Added

           4 Plays / / 0 Comments

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."