1. De bouw van Nimbus juni 2015

  00:38

  from Thea van den Heuvel Added

  Time lapse van de bouw van Nimbus in Nijmegen van juni 2015, het bereiken van de bovenste verdieping. Opdrachtgever: Talis Nijmegen Architect: Hoogte Twee Architecten

  + More details
  • VERBOUWING WOONHUIS

   02:32

   from 3DBOUWDESIGN Added 25 0 0

   In samenspraak met de opdrachtgever heeft 3Dbouwdesign deze verbouwing gevisualiseerd. Door middel van de visualisatie konden de bewoners bewuste ontwerpkeuzes maken, zich een beter beeld vormen van hoe het ging worden en ze konden alvast genieten van hun toekomstige droomhuis! Het ontwerp van de architect en binnenhuisarchict kwamen op deze manier tot leven!

   + More details
   • Archipel 35 jaar jong

    15:39

    from ARCHIPEL Added 42 0 0

    Een overzicht van 468 activiteiten in 15 minuten.

    + More details
    • Beyond architecture - architecture beyond

     17:40

     from Nieuw & Verbeterd Added 111 0 0

     Begeleidende film bij de tentoonstelling Beyond Architecture - Architecture Beyond rond het werk van Marinus Fuit. 14 kunstenaars en architecten laten werk zien waarin de relatie tussen architectuur en kunst wordt bloot gelegd. Te zien tot 23 augustus bij 37PK en ABC architectuurcentrum: Klein Heiligland 37-47 Haarlem.

     + More details
     • Drijfveer -Coming Soon

      01:09

      from Urban Greeners Added 445 2 0

      Op vrijdag 19 juni werden de dakspanten op de Drijfveer gehesen! De kromme spanten, gemaakt van de kromme acacia's op Flevoland, zullen de rest van het dak gaan dragen. Kijk voor meer informatie over de Drijfveer op http://www.urbangreeners.com/nl/ondernemingen/drijfveer.

      + More details
      • BIM in de kijker

       05:57

       from Abscis Architecten Added 61 0 0

       BIM in de kijker

       + More details
       • Ruimtekoers Festival door Studio Halfvol

        05:51

        from Studio Halfvol Added 133 1 0

        Een maand lang toverde Studio Halfvol met Ruimtekoers Festival leegstaande panden in de Arnhemse binnenstad tot leven. Met een breed creatief en cultureel programma kreeg de festivalbezoeker toegang tot de panden die al jaren leeg staan. Ruimtekoers organiseerde in 32 dagen meer dan 90 evenementen in acht leegstaande gebouwen (16 verdiepingen!!). Het Programma onderdeel Context bestond uit 12 lezingen en debatten over de toekomst van de stad met partners als Ruimtevolk, Pop-Up City en VPRO Tegenlicht. Met het Programma onderdeel Playground organiseerde Ruimtekoers meer dan 70 losse evenementen als muziekvoorstellingen, proeverijen, beurzen en exposities van kunstenaars die de relatie met de lege ruimte aangingen. Met het programma onderdeel Innovate lanceerde Ruimtekoers drie nieuwe succesvolle concepten om de leegstand in de binnenstad tegen te gaan. Zo opende A Place To Be met een Stadskeuken: A Place To Eat. Realiseerde de Woonpioniers een bed en breakfast en opende Ruimtekoers een nieuw retail concept waarbij de verhalen achter de producten centraal stonden: Re.Tale. Wil je meer weten? Check dan www.ruimtekoers.nl of www.facebook.com/ruimtekoers.

        + More details
        • LH Naaldweg

         01:00

         from Landheeren Makelaardij Added 0 0 0

         Moderne vrijstaand woonhuis met zwembad in de bosrijke omgeving van Wissel gemeente Epe

         + More details
         • Op daken in Rotterdam

          00:15

          from Stukje Rotterdam Added 83 0 0

          In Rotterdam zijn 3/4 van de daken plat, genoeg reden om daar leuke dingen mee te doen! De Rotterdamse Daken dagen geven Rotterdammers gelegenheid een kijkje te nemen op diverse daken in het Rotterdamse.

          + More details
          • Flevolaan1, Bunschoten-Spakenburg

           03:19

           from Peter Video Added 752 0 0

           Deze uiterst royale vrijstaande villa is gelegen, aan het begin van de ruim opgezette Flevolaan, op een fantastische geheel omheind eigen terrein van 1537 m2. De karakteristieke villa is volledig omringd door een prachtig onder architectuur aangelegde tuin. Er is meer dan voldoende ruimte voor het parkeren van diverse auto's. Meer privacy en woongenot kunt u zich niet wensen. Het object grenst aan het weilandengebied "Kortelanden" en is op loopafstand van het centrum van Spakenburg met alle winkel- sport en overige faciliteiten in de directe nabijheid. Ook het strand en de havens van Spakenburg zijn op korte afstand. In de nabijheid van het centrum van Spakenburg zijn dit soort objecten en kavels weinig te vinden. Kortom Flevolaan 1 is een uniek object dat u alleen op waarde kunt schatten als u het gezien heeft.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."