1. BENEIXIDA CORAL

  01:49

  from Compartir Dóna Gustet / Added

  183 Plays / / 0 Comments

  L'Arròs Movie ha sigut un procés de quatre anys, en què han col·laborat centenars de persones, i del que n'ha resultat el llargmetratge El ball del vetlatori. El rodatge a Beneixida va deixar imatges que hem volgut recuperar i remixar al ritme d'una cançó tradicional navarresa d'harmonies polifòniques més que bizarres.

  + More details
  • Màrius de Beniarrés

   01:41

   from Compartir Dóna Gustet / Added

   370 Plays / / 0 Comments

   En el procés de realització d'un llargmetratge s'han de descartar molts materials enregistrats. A vegades inclús es perden trames senceres, personatges... Mario Cloquell de Beniarrés ha sigut una ajuda incalculable en tot el procés Arròs Movie. Ací un xicotet homenatge al nostre amic.

   + More details
   • Ateneu Musical de Cocentaina a la Fira Mediterrania amb Arròs Movie

    04:33

    from Compartir Dóna Gustet / Added

    148 Plays / / 0 Comments

    A la Fira Mediterrania de Manresa es va presentar l'espectacle Arròs Movie de Compartir Dóna Gustet. L'Ateneu Musical de Cocentaina va interpretar varies obres entre elles esta marxa mora, "Habibi", acompanyant imatges de la pel·lícula "El ball del vetlatori". Va ser el moment més emocionant de la nit.

    + More details
    • vols apareixer a l'arròs movie? (primeres imatges de la pel·lícula)

     03:19

     from Compartir Dóna Gustet / Added

     837 Plays / / 0 Comments

     una de les escena de l'arròs movie en una d'eixes urbanitzacions abandonades a mig construir en un d'eixos parcs naturals de les terres del nostre país. en l'escena apareix "el xiquet" protagonitzat per Tomàs Faus Sempere que interpreta el "a,e,i,o,u" (va ser idea seva fer-ho). vos proposem de vindre el 23 de juny a Beneixida a imitar a Tomàs per a una escena de la peli i a que us passeu un dels millors sant joans de la vostra vida. vinga va!

     + More details
     • El Ball del Vetlatori (Botifarra i Toni de l'Hostal a Manresa)

      08:33

      from Compartir Dóna Gustet / Added

      516 Plays / / 0 Comments

      Toni de l'Hostal i Pep Gimeno "El Botifarra" cantant el Ball del Vetllatori, la peça clau de la BSO de pel·lícula d'Arròs Movie. Sala kursaal de Manresa en l'ESPECTACLE ARRÒS MOVIE presentat a la Fira Mediterrània 2011. 05/11/11

      + More details
      • "Mi experiencia crowdfunding": Entrevista a Joaquim Guinovart - Compartir Dòna Gustet

       16:09

       from Beatriz Cebas / Added

       10 Plays / / 0 Comments

       Entrevista a Joaquim Guinovart, miembro del colectivo Compartir Dòna Gustet. La entrevista forma parte de la tesis "El Cine en la Era Digital: Nuevos Modelos de Financiación y Distribución", compuesta por una parte escrita y el meta-documental "El Cine en la Era Digital. Mi experiencia crowdfunding": vimeo.com/34564060 Si quieres saber más sobre el tema puedes escribirme a beatrizcebas@gmail.com

       + More details
       • MAKING-ON #CAPÍTOL3

        11:47

        from Compartir Dóna Gustet / Added

        1,124 Plays / / 0 Comments

        En aquest capítol: Arròs Movie a la jungla, la plantada del xop a Planes i un especial RUTA DESTROY amb entrevista a Chimo Bayo i altres perles en la festa Remember de l'SPOOK.

        + More details
        • Arthur Caravan i Rapsodes amb Arròs Movie

         00:23

         from Compartir Dóna Gustet / Added

         263 Plays / / 0 Comments

         Els grups Arthur Caravan [ www.myspace.com/arthurcaravan ] i Rapsodes [ http://www.rapsodes.com/ ] han decidit fer-se co-productors de la pel·lícula.

         + More details
         • aquest paella, la podem fer entre tots i totes!!

          06:08

          from verkami / Added

          110 Plays / / 0 Comments

          En un lloc remot de la plana d'Urgell, un grupet de gent edita un vídeo per a fer comunitat i ajudar a que el projecte www.arrosmovie.info sigui possible!! ...no és una antena per veure el plus, ni l’arracada d’un vasco, ni una raqueta per jugar a pádel, és… la PAELLA d’ARRÒS MOVIE!! Una road movie feta amb el teu granet d'arròs, llicències lliures i amor a la paella!!! No esperis més i fica el teu granet a www.verkami.com/projects/101-arros-movie i veuràs com Compartir Dóna Gustet ;) VISCA LA PAELLA LLIURE!! [Gentilesa de: David Folguera, Marta Bitxet, Alicia Mateu, Albert Clivillé, Albert Botam, Pilar Pàmpols, Samuel i Salomé Llinares Pàmpols, Anna Cos, Txell Bosch i Sandra Mas]

          + More details
          • açò ho pague jo! pau urenya aporta 1000€ a l'Arròs Movie

           00:19

           from Compartir Dóna Gustet / Added

           337 Plays / / 0 Comments

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."

           The more you know…

           Vimeo Video School

           Check out these lessons to learn how to make videos about arròs movie:

           Vimeo Video School has awesome lessons and video tutorials to help you get started making better videos.