1. Constructie casa din lemn - proiect comun

  00:44

  from Alsafix Romania / Added

  10 Plays / / 0 Comments

  Vezi videoul cu cel mai nou proiect în care suntem implicați alături de firma Tecade. La construcția casei din lemn s-au folosit conectori metalici invizibili Ricon, șuruburi autoforante pentru lemn și mașini de găurit și înșurubat Panasonic. - In Sibiu.

  + More details
  • Constructia casei PRISPA - EN subs

   18:24

   from alex serban / Added

   // ARGUMENT: Acest film nu a fost finantat. Este sustinut de buzunarul personal si de cateva sute de ore de munca. Daca va place si, ca si noi, sustineti proiectele romanesti de calitate, ne-am bucura sa il impartasiti si altora, sa dati like sau sa comentati. Va multumim!* Filmul documentar PRISPA este concentrat pe detaliile de constructie si pe experienta celor care au ridicat casa. Imaginile urmaresc actiunea de la inceputul productiei subansamblelor si pana in zilele anterioare dezasamblarii pentru plecarea la concursul Solar Decatholon Europe, Madrid 2012. PRISPA este o casa solara, 100% independenta energetic, realizata de prima echipa romaneasca calificata la concursul SDE, cea mai importanta competiție de arhitectura sustenabila si tehnologii integrate. Cu o arhitectura inspirata din traditia romaneasca, dar cu o tehnologie actuala, PRISPA este gandita pentru a raspunde cerintelor contemporane. La concursul de la Madrid, desi cu cel mai mic buget din concurs, a ocupat pozitia 9 din 18 in Clasamentul General, locul 2 la Eficienta Energetica si 2 in topul Preferintelor Publicului. http://www.sdeurope.org/ Proiectul a avut un impact media destul de bun si deja pentru editia 2014 au fost alese sa participe 2 din cele 4 echipe romanesti inscrise. http://teambuc2014.wordpress.com/ // Casa in CIFRE 4 universitati = 70 studenti implicati Ore de munca = 70.000 Asamblabila = 10 zile Dezasamblabila = 5 zile Arie construita = 87,15 mp Arie desfasurata = 110.10 mp Arie construita prispa = 13,50 mp Amprenta la sol = 113,30 mp Arie utila totala = 74,80 mp Inaltime la coama: = 5,95 m Nr. panouri fotovoltaice = 32 Putere instalata = 8 kWp Cost prototip = 125.000 euro // Filmul in CIFRE 1114 secunde de film culese atent din 14 zile de filmare Cca. 3000 km parcursi pentru filmari (Pitesti-Bucuresti) Peste 200 de ore de postproductie Peste 600 de planuri diferite folosite in film Schimbare de cadru la 1.8 secunde (in medie) Produs de 2 oameni Filmat in perioada aprilie-august 2012 Montat in intervalul noiembrie 2012 - februarie 2013 /// Dedicat, cu felicitari, echipei Prispa : http://prispa.org Trailerul filmului: https://vimeo.com/46930821 Filmul de prezentare al casei: https://vimeo.com/47408634 Muzica: Silence is Sexy, L'Onomatopeur, I am not Lefthanded - CC http://jamendo.com Timelapse-uri cu Drift HD - http://actioncamera.ro Filmat cu Canon 5D Mark III, Canon 5D Mark II, Canon 60D O productie Alex si Cosmin Serban : http://srbn.ro *Vom continua obiceiul inceput acum cativa ani de a face anual un film documentar gratuit pentru un proiect romanesc inedit sau autentic. Daca aveti recomandari in acest sens, va rugam sa ne contactati.

   + More details

   What are Tags?

   Tags

   Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."