1. FONT DE LA TORTUGA

  01:35

  from Jaume Cusó / Added

  1 Play / / 0 Comments

  FONT DE LA TORTUGA Selected for Google Maps and Google Earth Font situada a la Plaça Goya, obra d'Eduard Alentorn, l'any 1917. El conjunt està compost per un pedestal de pedra, amb quatre aixetes. Les figures de bronze de dos nens jugant damunt d'una tortuga.

  + More details
  • TEMPLE ROMÀ D'AUGUST - COLUMNES ROMANES

   02:07

   from Jaume Cusó / Added

   0 Plays / / 0 Comments

   TEMPLE ROMÀ D'AUGUST - COLUMNES ROMANES Al carrer Paradís dins de la seu del Centre Excursionista de Catalunya hi ha les restes de les columnes del Temple romà d'August. Restes del temple romà de Barcino a l'interior de l'edifici (finals del segle I aC).

   + More details
   • Festival Senseportes 2014 - Argentona, Barcelona

    00:32

    from Senseportes / Added

    6 Plays / / 0 Comments

    Vídeo de la III edició del Festival Senseportes 2014 d’arts al carrer i llocs extraordinaris. Argentona, Barcelona

    + More details
    • GIRONA: TEMPS DE FLORS

     04:24

     from ORLANDO HENRIQUES / Added

     Imagens do principal evento de primavera da cidade de Girona, a 100 km ao Norte de Barcelona. "Temps de Flors" é um excelente momento para visitar esta cidade medieval. Todos os seus monumentos, templos, lugares históricos e estabelecimentos comerciais exibem criações florais durante dez dias. A música "La Gavina", interpretada por uma das melhores e mais queridas cantoras catalãs, Marina Rossell, acompanha as imagens. www.olabarcelona.com

     + More details
     • BORN CENTRE CULTURAL (Antic Mercat del Born)

      11:17

      from Jaume Cusó / Added

      0 Plays / / 0 Comments

      Un espai museístic on podrem conèixer la Barcelona del 1714. L'antic mercat del Born ha obert les seves portes transformat en un espai museistic de la Barcelona 1714. Podem veure a l'espai central les restes arqueològiques del Barri de la Ribera i fer-nos una lleugera idea de com era la nostra ciutat. A les sales s'hi mostren objectes i se'ns explica de manera detallada el setge i la vida dels barcelonins en aquell període.

      + More details
      • Tots som Europa

       02:55

       from OLALON / Added

       6 Plays / / 0 Comments

       Encara que a vegades no en siguem conscients, les polítiques europees ens afecten a tots per igual. Tots som Europa. - Aunque a veces no seamos conscientes de ello, las políticas europeas nos afectan a todos por igual. Todos somos Europa. - Sometimes we are not aware of, but european policies affect us all in the same way. We are all Europe.

       + More details
       • CIRCANT

        01:41

        from Jaume Delclòs i Ayats / Added

        329 Plays / / 0 Comments

        + More details
        • Polo Trip

         04:51

         from Hammad Ghous Malik / Added

         96 Plays / / 0 Comments

         3 friends Asim, Fahran and Hammad decided to go on a trip across the world to support another friend Saqib "Team Captain" for the Polo World Cup 2015. En-route, Asim and Hammad decided to stop over for the El Classico (Barca beat Madrid 2-1) Took some photos and decided to share with all friends, hope you guys enjoy :)

         + More details
         • DOBLE ZASCA D'ARTUR MAS I ORIOL JUNQUERAS A N'ALICIA SÁNCHEZ CAMACHO

          00:52

          from Jaume Cusó / Added

          1 Play / / 0 Comments

          DOBLE ZASCA D'ARTUR MAS I ORIOL JUNQUERAS A N'ALICIA SÁNCHEZ CAMACHO La presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, té un peculiar concepte de la llibertat, per ella els catalans ens hem de sotmetre submisament a allò que digui el Govern espanyol i els seus Tribunals de confiança. Durant anys, el PP i altres grupuscles espanyolistes van intentar tombar la llei d’immersió lingüística, fracassant, però a partir de 2006, amb diversos tribunals (començant pel Tribunal Constitucional) posats al servei del PP, la immersió lingüística i la llengua catalana han patit tota mena de cops. Sánchez Camacho ha volgut imposar mitjançant els seus tribunals de confiança allò que no pot imposar al Parlament de Catalunya perquè no té més suport que els lerrouxistes de C’s. Avui al Parlament de Catalunya el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el líder de l’oposició i president d’ERC, Oriol Junqueras, han refutat els arguments de la “lideressa” pepera.

          + More details
          • Teresa Ferrés 2015 - La força de l'equip.

           02:21

           from Teresa Ferrés 2015 / Added

           257 Plays / / 0 Comments

           Vídeo de presentació de la candidatura a l'alcadia de Palamós encapçalat per Teresa Ferrés.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."