1. CityZen ep.07 - Ракета Ракия Бар

  05:04

  from Kiril Christov / Added

  На гости на Ники на Петър, които са направили заведение на мястото на култов ресторант от соца. Освен атмосферата те са пренесли дори играчките от детството си.

  + More details
  • CityZen ep.06 - Mars Armor

   04:30

   from Kiril Christov / Added

   Можеш ли да оцелееш след изстрел с Калашников в бронежилетка? Ще проверим лично в най-неочаквания епизод на CityZen, в който гостуваме на Пламен Ташков. Преди години той губи работата си като военен и след кратък период на чудене как да продължи решава да продължи с това, в което е най-добър. Днес има фабрика за бронежилетки и изнася продукцията си за чужбина, но това не е краят, а само началото.

   + More details
   • CityZen ep.05 - Otto Eco Toys

    04:22

    from Kiril Christov / Added

    В петия епизод на CityZen, надникваме в ателието на Иво Стамов от Otto Eco Toys. Започва като на шега, правейки играчки за малката си дъщеря – камиончета, виенско колело, куклен театър и дори тудум-туф-туф машина. Научи коя е неговата рецепта за преследване на мечти и как да си доволен всеки ден от това, което правиш.

    + More details
    • CityZen ep.04 - RS Chocolatier

     04:49

     from Kiril Christov / Added

     Едва ли някой би си представил, че в България може да започне да се създава продукт, който само за няколко месеца да достигне до 5 континента. Става дума за шоколадовото суши на Ради Стамболов. Самият Ради познавате като собственик на шоколадоваta работилница (известна и като сладкишница) Гаврош и RS Chocolatier. Почти като на шега, той успява да създаде бизнес за милиони, който стартира именно от България. Чуйте от самия него, историята за неговото суши, което скоро ще може да бъде купено от хората по цял свят. Във видеото е използвана музика от Law’ – Les Files d’attente по Creative Commons лиценз.

     + More details
     • Take a cake - CityZen ep.03

      05:13

      from Kiril Christov / Added

      Докато се разхождаш по една от двете софийски улици - Тулово или Бенковски, лесно можеш да бъдеш привлечен от неустоимата миризма на прясно изпечени кексчета, която ще те доведе "за носа" в Take a Cake. Това е първата оригинална къпкейк пекарна в София. В трети епизод на CityZen ще те запознаем с Иван Благоев, който напуска работа като арт директор в различни рекламни агенции, за да и се отдаде. Във видеото е изпозлвана музика на Milenita.

      + More details
      • Stinky Socks - CityZen ep.02

       05:38

       from Kiril Christov / Added

       Ива, Христо и Димо са основната част от Stinky Socks. Те са приятели, които са опитали да направят по един различен начин, един доста познат и разпространен продукт. Става дума за чорапи. Но не обикновени. А такива, които искаш да имаш. Всеки един техен модел има различна концепция, вид и опаковка. Запознайте се със създателите на чорапите, които са по известни по света, от колкото у нас - Stinky Socks. *Във видеото е използвана музика на Milenita, както и кадри предоставени от Stinky Socks.

       + More details
       • Brave Moustache - CityZen ep.01

        05:19

        from Kiril Christov / Added

        В първият епизод ни гостува Дидо Пешев, който стои зад ъндърграунд бранда Brave Moustache. По професия той е ландшафтен архитект, но предпочита да преследва мечтите си и да рисува. Той съчетава рисуването с музиката, тъй като е китарист и в групата Them Frequencies. Как двете вървят ръка за ръка и дали ще успее да реализира мечтата си за студио за сито печат? Във видеото е използвана музика и кадри от Them Frequencies (Scared Of Life) и Mental Architects (When Sound Turns Into A Person He Becomes One Of Us)

        + More details
        • Cityzen - Giving more people a voice, online.

         01:56

         from Cityzen / Added

         10 Plays / / 0 Comments

         How Cityzen is giving thousands more a voice in the processes that shape our world.

         + More details
         • Cityzen Sciences au PRODAYS (Paris - 27/28/29 Juillet 2014)

          04:04

          from Overtime / Added

          16 Plays / / 0 Comments

          + More details
          • Cityzen Sciences fait le show au Mobile Asia Expo de Shanghai 2014

           02:28

           from Overtime / Added

           78 Plays / / 0 Comments

           Pendant 3 jours, Cityzen Science a animé la "City Connected" du Mobile Asia Expo du Shaghai. Au programme du show avec les Crazy Dunkers, des jeux avec une participation de l'audience pour gagner des smartphone et le plus important des démonstrations de basket connecté ! Un joueur et un coach étaient équipés de Digital Shirt, nous avons pu pendant toute la séance suivre leur monitoring en direct sur grand écran : une première mondiale !

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."