1. klik dansgame

  01:47

  from Neel Brans / Added

  171 Plays / / 0 Comments

  Over het werk: KLIK - dansgame Dansnest ontwikkelde KLIK speciaal voor dit festival. De basis is stop-motion, van houding naar houding, tot uiteindelijk de relatie tussen lichaam, ruimte en object perfect is. De objecten in het spel worden gedragen door de spelers en hebben een duidelijke verwantschap met de omgeving. De muziek gaat steeds sneller wat een effect heeft op de speler, omdat het de drang tot bewegen steeds groter maakt. Na drie minuten is het spel voorbij, spelers staan precies stil daar waar zij gebleven zijn. Deze orginele maar vaak onmogelijk positie ten opzichte van elkaar, de ruimte en het object wordt vastgelegd op foto. Het doel van het spel is de spelers te bewegen tot een uniek fotomoment. Over Dansnest Dansnest maakt voorstellingen in de openbare ruimte, waarbij het uitgangspunt is om wat er leeft in het publiek en op locatie te betrekken. Dat maakt elke choreografie een dynamische zoektocht naar interactie tussen de dansers, omgeving en omstanders. Het doel is dan ook nooit om vooraf bepaalde patronen en bewegingen op zichzelf te laten staan, maar het verder te brengen en de ruimte te beschouwen als plek waar je kunt spelen en kunt komen tot nieuwe choreografie. info@dansnest.nl https://www.facebook.com/dansnest

  + More details
  • Human Aerobics

   01:34

   from Christian Schnellmann / Added

   2,802 Plays / / 0 Comments

   Get the game for free at http://www.reduktion.ch/humanaerobics/

   + More details
   • Clear Channel Spain: Create - Rio

    01:37

    from Clear Channel Outdoor / Added

    The Create team from Clear Channel Spain installed an interactive dance game in Spain’s major shopping malls, bringing carnival fun to shoppers in celebration of the cinematic release of Rio.

    + More details
    • Austen vs. Mike

     04:12

     from John / Added

     9 Plays / / 0 Comments

     The epic battle.

     + More details
     • Dance! It's Your Stage - Official Trailer - PQube Games

      01:31

      from PQube / Added

      9 Plays / / 0 Comments

      Visit: www.pqube.co.uk

      + More details
      • DANCE PARADISE TV Spot

       00:33

       from GirlFactory / Added

       226 Plays / / 0 Comments

       Hired by The Ayzenberg Group, Cristina Anderlini recently directed this :30 TV spot for THQ's DANCE PARADISE video game for Kinect on Xbox 360.

       + More details

       What are Tags?

       Tags

       Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."