1. Holland Dance Date

  01:54

  from Haags Productiebedrijf Added 22 1 0

  De audities van Dance Date komen eraan! Dit vonden de deelnemers van de vorige editie. Kom auditie doen! Schrijf je in via holland-dance.com/dance-date Za 12 september | Regio Oost: Akoesticum, Ede Za 19 september | Regio West: Codarts, Rotterdam Za 26 september | Regio Noord: Keunstwurk, Leeuwarden Zo 27 september | Regio Zuid: Factorium & de NWE Vorst, Tilburg Zo 11 oktober | Regio Midden: Corrosia Theater, Almere

  + More details
  • Musical School La Danse

   01:26

   from Balletschool La Danse - Belgium Added 70 0 0

   Hou jij ook zo van zingen, dansen en acteren. Meld je dan nu aan bij de Musical School van La Danse! Vanuit plezier en humor kom je er achter hoe het is om als een musicalster te schitteren in een bekende musical. Tijdens de lessen leren wij je samenwerken, personages ontwikkelen, improviseren, spelen vanuit je verbeelding en je eigen grenzen te ontdekken. Iedereen die de musicallessen volgt bij La Danse speelt de sterren van de hemel tijdens de voorstellingen die wij jaarlijks verzorgen in een professioneel theater. Tevens maken wij van iedere korte musicalproductie een leuke videoclip voor ons Vimeo en YouTube-kanaal. De musicallessen zijn er voor jongens en meisjes, kinderen en volwassenen. De Musical School is er op elke zaterdag in onze nieuwe leslocatie Sportpark Hemelrijk - Essen Heikant. De leeftijdsgroepen voor de Musical School zijn; 5 t/m 7 jaar, 8 t/m 14 jaar en vanaf 15 jaar en ouder. Voor meer informatie zie onze website: www.balletschoolladanse.be Tijdens de lessen kunnen ouders of begeleiders lekker koffie drinken in het gezellige sportpark café.

   + More details
   • Dancing in Iceland

    00:49

    from Nanouk Wouters Added 81 0 0

    More about Iceland! Blog: https://goo.gl/vyubZn

    + More details
    • The Big Experience - Stramproy

     04:18

     from Propixx Visual Productions Added 76 0 0

     Demonstratie in Weert

     + More details
     • Zaterdag 6 juni part 1-2

      34:46

      from Stichting Trias Added 1 0 0

      Video van de Trias dansvoorstelling op 6 en 7 juni in de Rijswijkse Schouwburg

      + More details
      • Holland Dance

       01:39

       from Haags Productiebedrijf Added 29 0 0

       holland-dance.com

       + More details
       • happy birthday to you

        04:15

        from Liesbeth de Looper Added 95 0 0

        Happy birthday to Kim (sweet 16) Muziek: Louis Janssen (LouisTunes)

        + More details
        • St.Lidwina school Amsterdam "Oranje" Sportdag 24 april 2015

         02:46

         from Sun Twirl Added 118 0 0

         Een vrolijke en energieke start van de sportdag door de kinderen van de St.Lidwinaschool uit Amsterdam. Iedereen in het teken van de aankomende Koningsdag, namelijk Oranje. Het was een prachtige zonnige en sportieve dag! Voor alle ouders/ kinderen: - Deze videoclip is bedoeld voor non commerciële doeleinden. - Het opnieuw distribueren van deze video is alleen toegestaan met goedkeuring van de eigenaar van deze video. Bij bezwaar tegen het filmen van enige kinderen/ouders tijdens deze uitbundige dans , kunt u contact opnemen via de schoolmail of via de contactgegevens via de Vimeo website. © 2015 Linda Pieke/ Suntwirl

         + More details
         • GIEL - Wakker worden

          01:56

          from NovaFilms Added 34 0 0

          Onze zoon Giel kronkelt altijd alle kanten op bij het wakker worden. Pa doet iets in de film dus dan is een clipje zo gemaakt :-)

          + More details

          What are Tags?

          Tags

          Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."