1. Milieu en portemonnee sparen?

  00:19

  from Geldinzicht / Added

  14 Plays / / 0 Comments

  + More details
  • The Meetplant | Where people meet, ideas grow

   00:33

   from The Meetplant / Added

   6 Plays / / 0 Comments

   Het deelplatform waar ruimtes per uur, dag of dagdeel gedeeld kunnen worden. Verdien met jouw (onderbezette) ruimte of maak zelf gebruik van unieke vergader- werk of presentatieruimtes.

   + More details
   • Green Industry Event 6: The Circular Economy

    03:00

    from Industriepark Kleefse Waard / Added

    113 Plays / / 0 Comments

    Een bomvolle zaal, concrete en levendige voorbeelden, inspirerende verhalen en volop dynamiek. Op een niet eerder gebruikte evenementenlocatie op IPKW werd op 11 december 2014 het zesde Green Industry Event gehouden, met als thema The Circular Economy. Onder leiding van dagvoorzitter Raymond Reesink gingen Jan Jonker (hoogleraar Duurzaam Ondernemen), Annemieke Traag (Provincie Gelderland), Ferdy Thoonen (Interface), Ronald Hopman (Dalkia/Veolia) en Tjeerd Veenhoven (industrieel ontwerper) samen met de bezoekers in op de mogelijkheden en moeilijkheden van circulair denken en doen. Kijk voor foto's, de presentaties van de sprekers en de video Circulair IPKW op www.ipkw.nl/circulair

    + More details
    • HIT Profit Marktplaats | FLOOW2

     01:25

     from FLOOW2 / Added

     68 Plays / / 0 Comments

     HIT-Marktplaats, een nieuwe business tool voor alle klanten van HIT Profit. Samenwerken en onderling zaken doen staat centraal. Realiseer extra omzet, bespaar kosten, duurzamer handelen en samenwerking.

     + More details
     • HIT Profit Marktplaats | FLOOW2 | Business Clubs

      01:36

      from FLOOW2 / Added

      195 Plays / / 0 Comments

      HIT-Marktplaats, een nieuwe business tool voor alle klanten van HIT Profit. Samenwerken en onderling zaken doen staat centraal. Realiseer extra omzet, bespaar kosten, duurzamer handelen en samenwerking.

      + More details
      • Konnektid Crowdfunding video

       01:23

       from Konnektid / Added

       356 Plays / / 0 Comments

       Wil jij bijdragen aan een nieuwe, sociale manier van leren? Investeer dan nu in Konnektid! Meedoen kan via: http://bit.ly/1zfrCnQ

       + More details
       • Lieke van Kerkhoven (Floow2) en Royan van Velse (Rijnstate)- 'Interne ambassadeurs zijn belangrijk'

        15:07

        from FLOOW2 / Added

        18 Plays / / 0 Comments

        Rijnstate gaat als eerste ziekenhuis in Nederland aan de slag met deeleconomie. Zij neemt deel aan de eerste business-to-business deelmarktplaats FLOOW2. Hier kunnen organisaties materieel en diensten onderling (ver)huren of (ver)kopen. Rijnstate hoopt hiermee (tijdelijk) onbenutte capaciteit in te kunnen zetten voor andere organisaties of doeleinden. FLOOW2 is de eerste deelmarktplaats in Nederland waarop organisaties onderling capaciteit die ze (tijdelijk) niet gebruiken kunnen verkopen en verhuren. Het gaat hierbij niet alleen om apparatuur, maar ook faciliteiten en specifieke kennis en kunde. Rijnstate wil door specifieke faciliteiten, apparaten en kennis aan te bieden op de deelmarktplaats, haar capaciteit optimaal benutten. Het doel is om kosten te besparen, want wat ongebruikt stilstaat kost immers geld. Ook verwacht Rijnstate kosten te kunnen besparen door materieel en diensten van andere organisaties over te nemen of in te huren. Ten slotte sluit het concept van samen delen naadloos aan op de ambitie van Rijnstate maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

        + More details
        • ZonnepanelenDelen.nl / Samen investeren in zonne-energie.

         01:00

         from Zonnepanelendelen / Added

         982 Plays / / 0 Comments

         Met ZonnepanelenDelen kunnen we samen investeren in zonne-energie; rechtstreeks, eenvoudig en betrouwbaar. Bijvoorbeeld op het dak van een stadion, bij de sportvereniging om de hoek of op de school van mijn kinderen. En door de oplossing te delen vermenigvuldigen we het gemak. Deel je ook mee?

         + More details
         • The ROAST XXL 21 Augustus 2014 Amsterdam

          03:26

          from Sita van Vilsteren / Added

          464 Plays / / 0 Comments

          Op 21 augustus vond The ROAST XXL plaats. Young changemakers én decisionmakers uit onze Metropoolregio hebben in één avond gelijktijdig de 10 meest veelbelovende Amsterdamse initiatieven geROAST: zwakke punten zijn gedefinieerd en verbeterd in de propositie. zie ook: http://www.amsterdameconomicboard.com/nieuws/11952/the-roast-xxl Video: Willem Aerts

          + More details
          • FLOOW2 | Hoe werkt het?

           01:17

           from FLOOW2 / Added

           813 Plays / / 0 Comments

           FLOOW2 is dé deelmarktplaats waarop ieder bedrijf wereldwijd onbenut materieel, diensten en medewerkers kan delen met collega bedrijven. Verhuur materieel en diensten die je tijdelijk niet gebruikt en realiseer extra omzet óf.. huur materieel en diensten van andere ondernemers en maak zo minder kosten. Graafmachines, bedrijfsauto’s, heftrucks, hoogwerkers, vergaderruimtes, kantoorruimtes, MRI-scans, voorraden, personeel, kantine- en printfaciliteiten. Alles kan! Asset Sharing noemen we dat. Het is financieel, duurzaam én sociaal voordelig!

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."