1. Los Padres, lo que la biblia dice de como educar a los hijos

  54:59

  from Francisco Orozco / Added

  Music: Travelling Made-up Continents by Gillicuddy (http://www.gillicuddy.com)

  + More details
  • Violência contra mulher

   05:36

   from emiliano capozoli / Added

   35 Plays / / 0 Comments

   Ao lado do repóter Raul Montenegro, Emiliano Capozoli foi até Taboão da Serra acompanhar o primeiro curso dado pelo Ministério Público para homens agressores de mulheres. Entre eles, estava José Manuel de Almeida, praticante de boxe e karate. Pai de 9 filhos com 5 mulheres, ele tem uma extença ficha na polīcia. Entre os crimes, estão agressão, desacato e desobediencia.

   + More details
   • DESOBEÏM | Pel Referèndum. Per la Independència. Pels Països Catalans!

    04:01

    from Desobeïm / Added

    1,560 Plays / / 0 Comments

    DESOBEÏM Va ser un hivern. Els carrers van esclatar i el poble va fer la vaga més preciosa de totes. Desobeint, i afrontant de cara la por a la repressió. Així va ser com vam guanyar la jornada laboral de 8 hores i tots els drets socials. Va ser un hivern de 1919. I van venir mals temps. Els pendons vermells de torn van deixar d'embolicar-se amb la senyera i van pactar amb Espanya lleialtat a canvi d'ordre. Aquell ordre que els permetia continuar vivint damunt les costelles del poble. Els mals temps del 23. Però va tornar l'abril. I vam tornar a desobeir. Vam desobeir la llei espanyola però sobretot vam desobeir el seny trampós del regionalisme conservador. I va ser així com va venir la República i se'ns va obrir el camí cap a la llibertat. I va ser un estiu del 36 que vam aturar el cop feixista al carrer. Sols, el poble. Contra el poder. Contra tota llei i tot ordre. I va començar a aflorar una vida nova que el feixisme criminal es va encarregar de segar. Però vam resistir, fins al final, fins a les darreres passes damunt els molls del port d'Alacant, aquell març del 39. I va arribar 1977. Però aquesta vegada no vam desobeir. Era millor el pacte, ens deien, mentre es repartien el pastís entre franquistes i opositors respectables. I d'allà va venir la Constitució, i el seu article 8 que fa de l'exèrcit el garant de la unitat d'Espanya. I el seu article 145, que prohibeix la federació dels Països Catalans. I la guerra bruta al País Valencià, i els pactes de la vergonya a Catalunya. I la màfia institucionalitzada. I ara? Ara és l'hora de la desobediència. No tornarem a deixar que ens enganyin amb un nou pacte. No permetrem que els que han gestionat l'autonomisme durant 30 anys ens diguin ara què està bé i què està malament. La nostra paraula no la segrestarà ni el president de La Caixa i cap altre oligarca de torn. I que ho tinguin clar, la nostra independència serà la fi dels seus privilegis. Renunciarem a la nostra llibertat per complir una «legalitat» que no hem votat, i que va ser imposada sota amenaça militar? La nostra independència és enemiga del seu ordre, i de les seves fronteres imposades, i dels seus privilegis de classe, i del seu robatori continuat. La nostra independència és alegria, és igualtat, compromís, lluita i il·lusió! És uns Països Catalans millors per a la seva gent. És el fil roig que rebrota perquè no se n'ha anat mai. No permetrem que ens tornin a segrestar la paraula. No ens faran creure! Ara sí que no ho faran! Les urnes al carrer i la voluntat popular al poder! És el poble qui més ordena!

    + More details
    • Trailer Retorno. Una historia que construimos juntas

     04:09

     from Radi.ms / Added

     152 Plays / / 0 Comments

     Más de cinco años después de la publicación del diario CRISIS, donde explicaba la expropiación a 39 bancos diferentes de un total de 492.000 €, un grupo de activistas revelan qué se hizo con el dinero y cómo lo vivieron. El panorama que nos impone el sistema actual, la desobediencia y la construcción de alternativas son el motor de esta obra colectiva. Podeis ver el video entero en: https://vimeo.com/89406800

     + More details
     • Retorno. Una historia que construimos juntas

      43:42

      from Radi.ms / Added

      5,057 Plays / / 3 Comments

      Más de cinco años después de la publicación del diario CRISIS, donde explicaba la expropiación a 39 bancos diferentes de un total de 492.000 €, un grupo de activistas revelan qué se hizo con el dinero y cómo lo vivieron. El panorama que nos impone el sistema actual, la desobediencia y la construcción de alternativas son el motor de esta obra colectiva.

      + More details
      • IV Congreso Educación para el Desarrollo. ¡Por una acción educativa emancipadora!

       02:06

       from Alicia López de Munain / Added

       686 Plays / / 1 Comment

       9, 10 y 11 de Octubtre en Vitoria- Gasteiz. Mas información en http://www.congresoed.org/

       + More details
       • Desobediencia Letragráfica (workshop / taller)

        01:29

        from Mario Alberto Lorenzo Flores / Added

        130 Plays / / 0 Comments

        Taller realizado en verano del 2013 en Arteria Izquierda

        + More details
        • 2x06 MCD: La desobediencia

         53:34

         from HopeMedia.es / Added

         6 Plays / / 0 Comments

         Serie TV: MEJOR CADA DIA Programas de actualidad sobre educación, salud, alimentación, conflictos familiares, etc.

         + More details
         • Vincles feministes - Ada Colau, PAH

          20:13

          from Cooperacció / Added

          402 Plays / / 0 Comments

          Acte realitzat a Ca la Dona, el 9 de octubre amb la Ada Colau. Activista social, ha estat reconeguda a través de la seva feina a la PAH. La PAH, i l’Ada, han sorprès arreu amb la seva experiència en la construcció de xarxes i la pressió política, en la creació d’estratègies per a subvertir la realitat des de la política concreta, des d’allò personal, que és polític.

          + More details
          • Desobediencia Civil - Gerardo Pisarello

           15:25

           from ATTAC.TV / Added

           425 Plays / / 1 Comment

           "La desobediencia civil es un imperativo". Esta es la tesis defendida por profesor titular de Derecho Constitucional en la facultad de Derecho de la Universidad de Barcelona, Gerardo Pisarello. En esta entrevista también se tratan temas como el papel de la sociedad civil y los partidos políticos en la elaboración de un posible proceso constituyente, la influencia de los movimientos sociales en la política o las razones por las que obedecemos normas injustas. Gerardo Pisarello también es coordinador de la Clínica sobre Derechos Sociales del Programa "Derecho al Derecho" de la facultad de Derecho de la Universidad de Barcelona y vicepresidente del Observatorio de derechos Económicos, Sociales y Culturales de Barcelona. Colabora con AttacTV para que podamos seguir produciendo contenidos. Haz tu donación en http://www.attac.tv

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."