1. Digitaal leren - Hoe leeft dat op school?

  04:08

  from Van Dijk Educatie / Added

  138 Plays / / 0 Comments

  Digitaal leren is serieus in opkomst. Hoe gaat een school hiermee om? In samenwerking met het Almere College in Dronten maakten wij eerlijke impressie van de voor- en nadelen van digitaal leren op school. Waar liggen de uitdagingen en wat zijn de kansen? Van Dijk Educatie verandert, als distributeur van leermiddelen, mee met het onderwijs. Naast onze continue rol in de distributie van boeken en digitale leermiddelen, creëren en vermarkten wij nieuwe oplossingen, die het onderwijs de kans bieden om met digitale leermiddelen de overdracht van kennis en vaardigheden anders te organiseren en te verbeteren. Wilt u meer weten over digitaal leren met tablet4learning? Kijk dan op www.tablet4learning.nl of mail naar support4learning@vandijk.nl

  + More details
  • Onderwijs & 21st century skills

   01:56

   from MET14 / Added

   90 Plays / / 0 Comments

   De veranderende, nieuwe klantbehoeften op het gebied van digitaal leren vragen om één totaalaanbieder van oplossingen, gericht op de moderne leeromgeving van morgen. De krachtenbundeling tussen KG & Rolf en QL-ICT, en het behoud van ieders eigen kracht en expertise, biedt aan klanten een uniek voordeel. MET14 maakte, in opdracht van KG & Rolf, deze productvideo over 3 vernieuwende leermiddelen die door KG & Rolf en QL-ICT aangeboden worden aan het onderwijs van nu en morgen.

   + More details
   • Animatie - Ervaar de eenvoud van tablet4learning

    02:51

    from Van Dijk Educatie / Added

    443 Plays / / 1 Comment

    Van Dijk Educatie verandert, als distributeur van leermiddelen, mee met het onderwijs. Naast onze continue rol in de distributie van boeken en digitale leermiddelen, creëren en vermarkten wij nieuwe oplossingen, die het onderwijs de kans bieden om met digitale leermiddelen de overdracht van kennis en vaardigheden anders te organiseren en te verbeteren. Wilt u meer weten over digitaal leren met tablet4learning? Kijk dan op tablet4learning.nl of mail naar support4learning@vandijk.nl

    + More details
    • Toetscoach.nl

     01:15

     from Dedact / Added

     934 Plays / / 0 Comments

     Met Toetscoach.nl leer je beter voor je proefwerken en schoolexamens. Je volgt een persoonlijke oefenroute en weet precies hoe je ervoor staat. Je kunt onbeperkt oefenen met meer dan 100.000 échte toetsvragen.

     + More details
     • Digitaal Leren bij Mondriaan

      05:22

      from Mevr. G.D. Morssink-Jol / Added

      29 Plays / / 0 Comments

      Wat verstaan we bij Mondriaan onder Digitaal Leren?

      + More details
      • Verrijk je onderwijs met Aurasma

       04:26

       from RiMa-educatie / Added

       109 Plays / / 0 Comments

       In deze instructievideo leer je hoe je de Iphone/Android Applicatie Aurasma kan gebruiken in het onderwijs. Kijk voor meer instructievideo's en al onze producten met betrekking tot digitale ondrewijsverrijking op rima-educatie.nl.

       + More details
       • Hoap intro

        00:35

        from alex de graaf / Added

        100 Plays / / 0 Comments

        HOAP is een platform wat het anders doet. Een docent is met HOAP zelf in staat om colleges te kunnen opnemen en te publiceren. Dit kan de docent in 3 clicks regelen zodat het voor hem ook geen moeite kost. Omdat HOAP op deze manier werkt kan een onderwijs instelling met HOAP gemakkelijk een breed webcollege aanbod realiseren. Voor studenten is HOAP een gebruiksvriendelijk platform wat goed in de online leefwereld van de student past. http://www.hoap.eu

        + More details
        • Digitaal Leren01-QuickTime H.264

         04:52

         from Malouk van der Burgt / Added

         676 Plays / / 0 Comments

         Het Merletcollege uit Grave heeft laten onderzoeken of digitaal leren geschikt is voor passend onderwijs. Meer dan 300 leerlingen hebben meegedaan en de resultaten zijn wetenschappelijk gevalideerd. De opzet van het onderzoek en de resultaten zijn vastgelegd in deze film. Ik heb het script geschreven en heb samen met cameraman/editor Sifourteen de opnames gedaan.

         + More details

         What are Tags?

         Tags

         Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."