1. Over the bridge - Kai Tak Hong Kong - Phantom

  00:33

  from Dood / Added

  9 Plays / / 0 Comments

  A sunny and windy afternoon in Kai Tak - Hong Kong http://www.doodhk.com for more footage.

  + More details
  • Een nieuw begin (Paaspreek 2015)

   33:39

   from Thousand Hills Int'l Church / Added

   232 Plays / / 0 Comments

   Petrus had zijn beste vriend Jezus verloochend. Maar hij kon herstel vinden omdat Jezus uit de dood was opgestaan. In deze paaspreek kijkt Sebastiaan van Wessem ernaar hoe Pasen herstel kan brengen in ons leven en hoe we een nieuw begin kunnen maken.

   + More details
   • Varkensleed op de zondagochtend - PiepVandaag.nl

    01:13

    from PiepVandaag / Added

    222 Plays / / 0 Comments

    www.piepvandaag.nl

    + More details
    • Dierenleed onderwater

     03:19

     from Klaudie Bartelink / Added

     4 Plays / / 0 Comments

     + More details
     • Waarom vlieg je niet?

      02:48

      from André Rooijmans / Added

      Waarom vlieg je niet? waarom piep je niet? waarom gaan je vogel-ogen niet meer open? waarom hip je niet? Tjielp- tjielp-tjielp-tjielp je niet? waarom kan je niet meer vliegen, niet meer lopen? Je vliegt niet meer Je piept niet meer En je vogel-ogen gaan nu niet meer open Je hipt niet meer Tjielp-tjielp-tjielp-tjielpt niet meer Je kan nu niet meer vliegen, niet meer lopen Je beweegt niet meer niet je vleugel Niet je snavel Niet je poot Je beweegt niet meer Want je vleugel En je snavel En je poot zijn dood. ‘k zal je begraven onder het gras Maar denk nou niet dat ik zal vergeten Hoe mooi je gisteren nog was En hoe goed je wurmpjes kon eten!

      + More details
      • trailer alles voor sophie

       03:15

       from Marleen Hoftijzer / Added

       28 Plays / / 0 Comments

       ..midden in een veld vol bloemen zal ik je begraven.. Deze tekst heeft Andri op een steen in zijn tuin geplaatst. Zijn vrouw Sophie lijdt aan Alzheimer en gaat langzaam achteruit. Sophie is Moluks, maar haar liefde voor de Nederlandse boerderij, wilde Andri niet verloren laten gaan. Daarom krijgt Sofie een prive-graf in haar geliefde tuin, waar ze straks alle rust kan vinden. Een intieme documentaire waarin rouwverwerking, dementie en mantelzorg centraal staan.

       + More details
       • Videoportret ritueelbegeleider bij afscheid Rob van Tilburg

        00:59

        from Rob van Tilburg / Added

        2 Plays / / 0 Comments

        Als iemand die u dierbaar is overlijdt, staat de wereld even stil. Emoties overheersen. Rituelen geven houvast en troost. Als ritueelbegeleider bij afscheid help ik nabestaanden om vorm en inhoud te geven aan een persoonlijke afscheidsviering. Omdat ieder mens bijzonder is en een uniek afscheid verdient. Samen zoeken we naar de juiste woorden, beelden, rituelen en muziek die recht doen aan wie uw dierbare was. Zo wordt als het ware het leven van de overledene gevierd. Daarbij is ruimte voor een lach en een traan.

        + More details
        • Over Francisca, creatief rouwbegeleider voor gezinnen die zijn geconfronteerd met (plotselinge) dood

         04:45

         from Deurtje naar 't licht / Added

         30 Plays / / 0 Comments

         Introductie Francisca van der Steen, creatief rouwbegeleider en oprichter Deurtje naar 't licht. Persoonlijk verhaal over het doorleven van rouw en het opnieuw invulling geven aan je leven. Elke confrontatie met de dood is een uitnodiging tot leven.

         + More details
         • Deurtje naar 't licht - over het doorleven van rouw en het opnieuw invulling geven aan je leven

          02:47

          from Deurtje naar 't licht / Added

          41 Plays / / 0 Comments

          Introductie van Deurtje naar 't licht, organisatie die gezinnen begeleidt die zijn geconfronteerd met (plotselinge) dood bij het doorleven van rouw en het opnieuw invulling geven aan het leven.

          + More details
          • IM: Brigitte Kaandorp over licht en zwaar leven

           08:41

           from deBuren / Added

           106 Plays / / 0 Comments

           Hoe zwaar is het leven van Brigitte Kaandorp? Tijdens deze editie van In Memoriam bleek dat dat goed meevalt. Het talrijk aanwezige publiek hoorde eerst hoe Leontine van den Bos, beste vriendin van Brigitte, herinneringen ophaalde aan het meisje uit Haarlem-Noord, dat al jong het podium opzocht. Daarna ging Kaandorp in gesprek met Anna Luyten, die er tot verbazing van de cabaretière in geslaagd was veel persoonlijke details uit haar leven boven water te krijgen. Een hoogtepunt van de middag was toen de ‘Koningin van het Nederlandse cabaret’ plaatsnam achter de piano. Meer fragmenten: - Brigitte Kaandorp - Gasten van deBuren: vimeo.com/113608270 - IM: Brigitte Kaandorp over oude en nieuwe psalmen: vimeo.com/115157868 - IM: Leontien van den Bos leest grafrede voor Brigitte Kaandorp: vimeo.com/115157866 - IM: Brigitte Kaandorp over afscheid en kleine dingen: vimeo.com/115157865 Meer info: deburen.eu/nl/programma/detail/im-brigitte-kaandorp Over de reeks: deburen.eu/nl/im

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."