1. Taxibeat Boxi - Το απόλυτο Door-to-Door

  00:23

  from Taxibeat / Added

  389 Plays / / 0 Comments

  Taxibeat Boxi - Το απόλυτο Door-to-Door To Taxibeat παρουσιάζει κάτι καινούριο. Μία νέα υπηρεσία, ή στην πραγματικότητα τον ανασχεδιασμένο και την αναβάθμιση του door-to-door μας, της υπηρεσίας αποστολής ασυνόδευτων μέσα στην πόλη. Το όνομα της νέας υπηρεσίας; Boxi. Σύντομο, εύκολο να το θυμάσαι, ακόμη πιο εύκολο να το χρησιμοποιείς. Τι ακριβώς προσφέρει και σε τι διαφέρει το Boxi; Από σήμερα, κάθε φορά που ανοίγεις την εφαρμογή του Taxibeat, έχεις μία ακόμη επιλογή: Αντί για TAXI, ζητάς BOXI. Με μερικά tap μέσω του BOXI, μπορείς να στέλνεις τα αντικείμενά σου μέσα στην πόλη, όχι μόνο με κάποιο από τα ταξί του στόλου μας, αλλά πλέον και με δίκυκλο, δηλαδή με μηχανάκι ή ακόμη και με ποδήλατο! Ο στόλος μας θα μεταφέρει το αντικείμενο σου άμεσα και με ασφάλεια, σε όλη την Αθήνα, σε τιμές που δεν μπορείς να φανταστείς. Από πόρτα σε πόρτα. Το πολύ σε 60’ από την ώρα που το ζήτησες, το Boxi σου θα βρίσκεται στον προορισμό του. Προσθέτοντας δίκυκλα στο στόλο μας, σου παρέχουμε: - Μεγαλύτερο στόλο και καλύτερη κάλυψη - Μεγαλύτερη ευελιξία και πρόσβαση του οχήματος - Καλύτερες τιμές Το Boxi έρχεται για να σου λύσει μικρά καθημερινά προβλήματα. Ξέχασες τα κλειδιά του γραφείου στο σπίτι; Πρέπει να στείλεις κάτι εδώ και τώρα σε κάποιον πελάτη ή συνεργάτη σου; Θέλεις να σταλούν οι εξετάσεις σου στον γιατρό και δεν προλαβαίνεις να τις πας; Θέλεις να στείλεις κάτι σε έναν φίλο σου; Το Boxi φτιάχτηκε για τις περιπτώσεις που η αποστολή σου δεν μπορεί να περιμένει. Στέλνεις κάτι τώρα, χωρίς να χρειάζεται να φροντίσεις για ειδική συσκευασία ή να κάνεις κάτι περισσότερο. Άμεσα, εύκολα κι απλά, με την ασφάλεια και τη σιγουριά που σου δίνει το δίκτυό μας. Πώς λειτουργεί • Ο χρήστης, ο οποίος μπορεί να είναι είτε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης, επιλέγει τον τύπο του οχήματος βάσει του όγκου και του βάρους του αντικειμένου. Τα μικρά αντικείμενα μεταφέρονται πιο εύκολα και πιο οικονομικά με δίκυκλο, ενώ τα μεγαλύτερα, ευπαθή ή βαριά αντικείμενα, με αυτοκίνητο. • Το Taxibeat υπολογίζει εκ των προτέρων τη συνολική χρέωση της αποστολής, ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και την απόσταση. Η πληρωμή θα γίνει είτε από τον αποστολέα είτε από τον παραλήπτη, με μετρητά ή ηλεκτρονικά, μέσω κάρτας ή PayPal. • Ο αποστολέας εισάγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (διεύθυνση παραλαβής, διεύθυνση παράδοσης, τηλέφωνα κλπ). • Το Taxibeat στέλνει οδηγό. • Ο χρήστης, όπως πάντα, μπορεί να παρακολουθεί μέσα από την εφαρμογή, σε πραγματικό χρόνο, την εξέλιξη της αποστολής βήμα-βήμα μέχρι την παράδοση. Εσύ θα δοκιμάσεις το Boxi; Θα εκπλαγείς από το πόσο γρήγορο και οικονομικό είναι!

  + More details
  • Door to Door Episode 11: The Prepper

   08:29

   from Rachel Woodhouse / Added

   375 Plays / / 1 Comment

   While Cynthia deals with a devastating loss, Bryan implements Klaus's teachings to help him improve his sales record. Will he be able to master Klaus's sales techniques and impress everyone? Or will he continue to be the worst salesman A.Y.D.S.E. has ever seen?

   + More details
   • Door to Door Episode 18: Uncle Finkelstein

    08:27

    from Rachel Woodhouse / Added

    375 Plays / / 3 Comments

    While Cynthia continues to search for her identity, the team embarks on another Follow Day. Unfortunately the A.Y.D.S.E. crew isn't the only group selling cookies today...

    + More details
    • Door to Door

     09:13

     from T.F. McMichael / Added

     373 Plays / / 0 Comments

     Short Film.

     + More details
     • Door to Door Ep. 2: Retraining

      05:25

      from Janky Liver Productions / Added

      359 Plays / / 0 Comments

      Retraining goes awry when the guys spot a rival.

      + More details
      • Scanworld Travel Planner. Powered by mTrotter

       01:29

       from mTrotter / Added

       353 Plays / / 0 Comments

       + More details
       • Door to Door Ep. 1: New Year's Eve

        06:37

        from Janky Liver Productions / Added

        342 Plays / / 0 Comments

        Door to door fundraising gets weird.

        + More details
        • Door to Door Episode 5: The Edpocalypse

         07:19

         from Rachel Woodhouse / Added

         330 Plays / / 0 Comments

         With the future of A.Y.D.S.E. hanging in the balance, Ed Phuket stands in as acting accountant. Will the math skills of his Asian forefathers be enough to help him save the company?

         + More details
         • Door to Door Episode 20: The Slammer

          10:35

          from Rachel Woodhouse / Added

          324 Plays / / 1 Comment

          In the Season 1 Finale, someone gets into a whole lot of trouble! As the future of At Your Door Service Enterprises hangs in the balance, Officer Brennan finally has his dream realized, Cynthia's James Franco posters have caused quite a stir, and Bryan may be back on the old job search... What will happen when one member of the A.Y.D.S.E. and the law collide?

          + More details
          • Door to Door Episode 13: Invitations

           09:34

           from Rachel Woodhouse / Added

           309 Plays / / 1 Comment

           While Candace is still steaming from her confrontation with Bryan, everyone else is getting excited about the possibilities of Ed's big party. Food, fun, friendship and... Revenge? Don't miss the special Terry Towel Head Wrap informercial after the credits!

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."