1. Audiovisual Portrait

  02:02

  from Dorien Celen / Added

  8 Plays / / 0 Comments

  This is my audiovisual portrait as a storyteller.

  + More details
  • Documentaire 'Peter De Batist: de ecoman'

   10:37

   from Dorien Celen / Added

   334 Plays / / 0 Comments

   Een kort portret over Peter De Batist; een man die leeft voor en door natuur. Hij maakt er zijn levenswerk van mensen te doen inzien hoe belangrijk de natuur voor ons is. Deze duizendpoot schrijft boeken, geeft lezingen, organiseert workshops 'koken met insecten', 'prehistorie', 'messlijpen', baat hij een ecoshop uit e.d. Zijn ecoshop gebruikt hij om insecten te kweken en houdt hij zich bezig met allerlei ecologische projecten. Te veel om op te noemen ! Ik mocht hem een tijdje volgen om dit portret te maken naar de buitenwereld toe.

   + More details
   • Memories

    03:42

    from Dorien Celen / Added

    17 Plays / / 0 Comments

    Een filmproject uit mijn 2e jaar TV-Film (MAD-faculty) Dit is een object of desire. Als onderwerp koos ik 'fotografische herinneringen'. Foto's zijn meer dan enkel beelden. Het is het verleden, het zijn herinneringen die niet uigewist kunnen worden. Als je goed kijkt en luistert, bewegen ze zelfs. Memories is een kort sfeerportret over mijn leven. Mijn leven wordt kort geschetst vanaf mijn geboorte tot mijn dood en alles wat er tussen valt. Mensen moeten afscheid van je nemen, maar je wordt niet vergeten. Daar zorgden foto's voor een deel voor. Niemand zal vergeten hoe je was, hoe je lachte, hoe je van het leven kon genieten...

    + More details
    • De Barones Van Rosendael

     03:32

     from Dorien Celen / Added

     9 Plays / / 0 Comments

     Aan de rand van het bos staat een kasteel. Men zegt dat de dode barones er al eeuwen ronddoolt. Niemand kan met zekerheid zeggen of dit verhaal waar is. Maar zij die het kasteel betraden, werden nooit meer teruggezien. Men zegt dat als je goed luistert, je de ziel van de barones kunt horen zingen. Helaas is het dan al te laat...

     + More details
     • De Laatste ontmoeting

      02:48

      from Dorien Celen / Added

      41 Plays / / 0 Comments

      Workshop Camera en Montage 3 Televisie-Film MAD-faculty, Genk Sarah ondergaat een oogoperatie om terug beter te kunnen zien. Wanneer deze mislukt, moet ze afscheid nemen van al wat haar lief is.

      + More details
      • Palmenmarkt Geel 2012

       02:09

       from Dorien Celen / Added

       30 Plays / / 0 Comments

       Een sfeerportret van de kermis op Palmenmarkt te Geel 2012. In opdracht van de MAD-faculty, Genk.

       + More details

       What are Tags?

       Tags

       Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."