1. Tree Breathing

  03:55

  from Joe Lindsay / Added

  13 Plays / / 1 Comment

  A short demonstration of mindfully breathing with a tree. This practice is made more powerful by practicing pranayama breathing.

  + More details
  • Pop Up Bushcraft woensdag 7 augustus tot zondag 11 augustus 2013 (nabij Bouillon)

   03:27

   from Dominique Weemaes / Added

   161 Plays / / 0 Comments

   Pop up Bushcraft Zomer 2013 Hoe geef jij jezelf en de wereld nu een mooie ruimte om jouw kennis & kunde vanuit passie te delen met anderen, in en met de natuur, gewoon zoals je bent? Schrijf je hier in: http://www.c-v-n.be/nl/cursus-detail/bushcraft_352.aspx NU- Pop up bushcraft. Je wilt voor langere tijd de natuur in. Je neemt enkel een goed gevulde rugzak mee. We maken deze ervaring, alleen en samen in het moment. De uitnodiging is om in het ritme van de natuur te leven en je kennis & kunde te delen met anderen, in een ontspannen en spontane sfeer. Je kunt je vooraf inbeelden welke kennis en vaardigheden je in en met natuur graag wil delen en leren, alleen en samen. Iedere ochtend, middag en avond host het bushcraft team een cirkel om samen om te zien wat er gedeeld en geleerd wilt worden (pop up). Deze wijze van samenzijn nodigt interactie en leren uit en organiseert zich op een organische manier in gemeenschap. Sluit je aan via facebook: https://www.facebook.com/groups/Bushcraft.Belgium/

   + More details

   What are Tags?

   Tags

   Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."