1. Showreel - Marcus Lenz DOP

  05:55

  from Marcus Lenz / Added

  6,963 Plays / / 8 Comments

  DOP for documentaries and features based in Berlin - Germany marcuslenz@arcor.de

  + More details
  • Спят медведи и слоны

   03:40

   from Daria Naumez / Added

   215 Plays / / 1 Comment

   - Колыбельная песня - спетая Бабушкой в 2010 году анимация: Дарья Наумец 2013 "Bars and elephants are sleeping" - Lullaby - Grandmothers voice (2010) animation by Daria Naumez 2013

   + More details
   • Aniversaris d'hivern Elefants

    04:09

    from Israel Vela / Added

    81 Plays / / 0 Comments

    Celebració dels aniversaris d'hivern del Elefants del CEIP Fort Pienc

    + More details
    • GH-1 Elefants

     01:13

     from Robert Mueller / Added

     342 Plays / / 0 Comments

     Baby Elefants Orphanage near Nairobi, Kenya. Shot with a Panasonic Lumix GH-1, AVCHD 720p. Converted to HDV with Tmpeg Xpress, Edited in Avid MC 4, no Effects or Color Correction.

     + More details
     • La Saussetoise

      12:37

      from Mimi2602 / Added

      85 Plays / / 0 Comments

      Retrouvailles d'Elefants de la Cote-bleue aux Gorges du Verdon

      + More details
      • Roda de premsa de Joyce Poole

       47:09

       from TVAnimalista / Added

       65 Plays / / 0 Comments

       09/06/2010 Barcelona Joyce Poole, l’experta en elefants que ha passat més de 35 anys estudiant-los en llibertat a Kenia i fundadora de l’entitat Elephant Voices, ha estat a Barcelona per visitar la Susi i la Yoyo i donar el seu punt de vista sobre el seu estat de salut. L’experta ha pogut transmetre al gerent del zoo de Barcelona les seves impressions després de que les entitats Libera, Faada, Born Free Fundation i Elephant Voices demanessin una reunió amb ell, de forma infructuosa, durant més de dos anys. Entre el que li ha transmès destaca que les elefantes haurien de poder desenvolupar la seva vida de forma digna i complerta, cosa que hauria d’incloure poder viure en un grup més ampli per desenvolupar els vincles emocionals i socials que els són naturals, un espai molt més gran i ric en estímuls i diferents formes d’alimentació, i permetre’ls activitat per no patir problemes de repetició de moviments que els fan desenvolupar el creixement de la musculatura de forma anormal, problemes a les ungles i als peus, i avorriment vital. La Susi, tot i no arribar als 40 anys, té l’aspecte d’una elefanta de 70. Això és deu, segons Poole, al confinament en un zoo, la depressió desenvolupada després de la mort de la seva amiga i matriarca, l’Alicia, i al fet que encara ara, un any després de l’arribada de la Yoyo, el zoo de Barcelona no hagi permès que aquestes dues visquin juntes, trobant-se en compartiments separats i encara més petits que els del seu recinte habitual. L’experta també ha destacat que les elefantes es passen més estona tancades en compartiments interiors que a l’aire lliure, i que el seu extraordinari cervell, la capacitat d’aprenentatge i les habilitats socials queda totalment relegat per convertir-se en dos cossos d’elefants que repeteixen compulsivament moviments sincopats per intentar desfer-se del seu avorriment i desesperació. Segons la valoració de Joyce Poole, les elefantes haurien de ser traslladades a un santuari on poguessin gaudir d’una vida digna, tal i com s’ha fet amb la Magie, una elefanta que vivia confinada en un zoo d’Alaska, que patia desmais i col·lapses com pateix la Susi, i que va ser traslladada en avió a un santuari dels Estats Units.

       + More details
       • A.DOC: "Elefantes al Zoo de Barcelona"

        13:08

        from TVAnimalista / Added

        95 Plays / / 0 Comments

        El programa A.DOC ens presenta el reportatge sobre la història de les elefantes que estan o han estat al zoo de barcelona i el tracte que han rebut per part d'aquestes instal·lacions municipals. PROGRAMA EMÈS: 11 DE DESEMBRE 2010.

        + More details
        • Entrevista con Reese Witherspoon por Agua para elefantes

         04:29

         from Cine PREMIERE / Added

         415 Plays / / 1 Comment

         Entrevista con Reese Witherspoon por Agua para elefantes (Water for Elephants).

         + More details
         • "Animalades africanes"

          10:22

          from labisbal.tv / Added

          52 Plays / / 0 Comments

          Divendres 7, a les 10 del vespre al Mundial, presentació a càrrec de Anne Fingerhut i Manel Magrinyà dins del cicle de viatges que organitza l'institut de la Bisbal. Es tracta d'un vídeo enregistrat aquesta tardor durant un safari fotogràfic per terres de Botswana, Zàmbia i Zimbabwe. Hi podreu veure lleons, hipos, elefants, rinos, cebres, girafes en llibertat i de molt a prop així com tota mena d'aus, amb els mítics paisatges de fons del delta de l'Okawango, l'estuari del riu Chobe i les Cascades Victòria vistes tant des de la banda de Zàmbia com de la de Zimbabwe .

          + More details

          What are Tags?

          Tags

          Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."