1. Rødovre indgår aftale med LO

  00:52

  from TV-Bella / Added

  1 Play / / 0 Comments

  I efteråret blev opgraderingen af Rødovre Stadion med en ny løbebane og ny belysning udsat med et halvt år på grund af en konflikt med en underleverandør, som ikke kunne dokumentere, at arbejdet blev udført efter gældende overenskomst. Hovedentreprenøren skulle derfor ud af finde en anden underleverandøren, hvilket kostede en forsinkelse på projektet i seks måneder. Det situation vil Rødovre Kommune ikke løbe ind i igen, og har derfor indgået en aftale med LO Hovedstaden. En del af aftalen går nemlig ud på, at der i forbindelse med udbud af kommunens bygge- og anlægsopgaver skal foretages en kontrol af leverandørernes og underleverandørernes ansættelsesbeviser og opholdskontrakter. ”Den nye aftale styrker kampen mod dem, som vil snyde i forhold til danske løn- og arbejdsvilkår,” oplyser Rødovres borgmester Erik Nielsen i en pressemeddelelse.

  + More details
  • Kold skulder til ny byggeplan for Damhusgrunden

   08:18

   from TV-Bella / Added

   71 Plays / / 0 Comments

   For godt halvandet år siden måtte Rødovre Kommune på grund af borgerprotester droppe et lokalplanforslag, der skulle bane vejen for et 13 etager højt byggeri på Damhusgrunden ved Roskildevej. Forslaget om byggeriet kom fra ejerne af grunden Damhus Tivoli A/S, som forleden dag kom med endnu et forslag til byggeri på grunden. Planen er at bygge et samlet boligareal på næsten 6.000 kvadratmeter i form af rækkehuse og lejligheder op til fire etager i højden. Dertil kommer en godt 1.000 kvadratmeter stor park direkte ned til Damhussøen. Hele planen er designet af Gröning arkitekterne, som præsenterede skitsen til det nye byggeri på et borgermøde forleden dag i Rødovre. Og begejstringen var svær at få øje på.

   + More details
   • Footage Found

    02:48

    from Mitch Fife / Added

    6 Plays / / 0 Comments

    While stranded in the desert I came across some old footage that i'm pretty sure (sorry if I reused anything) never made it to edit and this is what became of it. Pardon the "explicit" song Riders: Jeffy McGrath, Ashton Hammer, Mitchel Fife, Stefan Salisbury, Scott Salisbury, Skye Salisbury, Erik Nielsen, Kevin Kirk, Isaiah Somsen, and Andrew Corser Video: Mitchel Fife & Stefan Salisbury Edit: Mitchel Fife

    + More details
    • Planer for Rødovre Syd

     03:06

     from TV-Bella / Added

     23 Plays / / 0 Comments

     Hvad skal der egentlig med området omkring det nedbrændte Rødovre Stationscenter samt området ved siden af, hvor to højhuse blev fjernet for et par år siden. Der er masser af plads. Også til noget nyt. Men hvad har kommunen tænkt sig at gøre. Vi tog derfor en tur til Rødovre Rådhus for at tale med borgmesteren om sagen.

     + More details
     • Byggefeber i Rødovre

      11:54

      from TV-Bella / Added

      19 Plays / / 0 Comments

      Der er udsigt til noget, der nærmest ligner et byggeboom i Rødovre. Dels skal der bygges 1.000 nye boliger på Irma-grunden, dels er der planer for grunden på Slotsherrensvej, som tidligere har været adresse for henholdsvis Statens Pædagogiske Forsøgscenter og senest Ungdomsbyen, som flyttede fra Islev her i sommer. De to store grunde åbner op for nye muligheder for Rødovre, fortæller kommunens borgmester Erik Nielsen i det her interview.

      + More details
      • Planer for området omkring Damhus Tivoli

       02:42

       from TV-Bella / Added

       51 Plays / / 0 Comments

       Hvad skal der egentlig ske med hele området omkring Damhuskroen. Naboen - det gamle Damhus Tivoli - ligger jo tomt og øde hen efter en plan om at bygge nyt på grunden strandede i en storm af protester. Og over på den anden side ligger jo Damhus Torvet som en trist plet på Roskildevej. I Rødovre Kommunen tænkes der meget over, hvad der skal ske med området, så vi tog til det lokale rådhus for at høre lidt om, hvad planerne egentlig er.

       + More details
       • Besparelser trods overskud

        02:45

        from TV-Bella / Added

        8 Plays / / 0 Comments

        Rødovre Kommune har nu opgjort regnskabet for 2013, og det viser sig, at der blev anvendt 49,5 millioner kroner mindre end forventet. De mange millioner er nu blevet overført til kassebeholdningen for 2014. Den gode økonomi i kommunen får dog ikke byrådet til at åbne for en udvidelse af den kommunale service. Tvært i mod varsler Rødovres borgmester Erik Nielsen, at der kan komme besparelser i 2015 på grund af stærkt stigende udgifter til blandt andet medfinansiering af sygehusene og udsatte børn og voksne. Hvorfor dog det? Vi tog atter mikrofonen med til borgmester Nielsen i Rødovre.

        + More details
        • Hver nyfødt i Rødovre får sig eget træ

         00:54

         from TV-Bella / Added

         2 Plays / / 0 Comments

         Rødovre Kommune er glade for deres nyfødte borgere. Ja – så glade, at alle nyfødte får deres helt eget træ. Det seneste år er der blevet født 430 børn i Rødovre. De er alle blevet tilbudt deres eget træ, som de kan følge gennem livet. Ved hvert træ bliver der opsat et skilt, så forældre og børn kan finde lige nøjagtigt deres træ. ”Barnet får sammen med forældrene mulighed for at følge træet gennem livet, og det kan forhåbentlig give en masse gode stunder sammen. Alle vi andre kan glæde os over, at Rødovre bliver lidt grønnere med alle de nye børnetræer”, siger borgmester Erik Nielsen. Sidste år blev der plantet 88 træer for børn. Ordningen fortsætter her i efteråret, hvor en ny plantning ligesom sidste år bliver frugttræer og fortsætter i det samme område ved Jyllingevej og Vestvolden.

         + More details
         • Ny bro over Jyllingevej

          01:07

          from TV-Bella / Added

          40 Plays / / 0 Comments

          Rødovre og Brøndby Kommune har i fællesskab besluttet sig for at investere i opførelsen af to nye broer, der fra næste sommer vil gøre det muligt for cyklister, fodgængere og andet godtfolk at bevæge sig langs Vestvolden fra Slotsherrensvej i nord til Gl. Køge Landevej i syd uden at skulle standse op for krydsende motortrafik. Der skal dels opføres en ny bro over Jyllingevej, dels over jernbanen mod Roskilde. Opførelsen af de to broer sker med økonomisk støtte fra Vejdirektoratets Cykelpulje. På sigt bliver cykelruten på Vestvolden en del af supercykelsti-netværket, hvor cyklister får ekstra tryghed, sikkerhed og komfort. I Rødovre Kommune glæder borgmester Erik Nielsen sig især over den nye bro over Jyllingevej. ”Det er en stor glæde, at vi nu kan imødekomme ønsket fra mange borgere og erhvervslivet i lokalområdet om en bro over Jyllingevej. Vi er stolte af broen, som vi forventer, bliver et nyt kendetegn for området,” siger Erik Nielsen.

          + More details
          • Besparelser trods overskud

           00:36

           from TV-Bella / Added

           5 Plays / / 0 Comments

           Rødovre Kommune har nu opgjort regnskabet for 2013, og det viser sig, at der blev anvendt 49,5 millioner kroner mindre end forventet. De mange millioner er nu blevet overført til kassebeholdningen for 2014. Den gode økonomi i kommunen får dog ikke byrådet til at åbne for en udvidelse af den kommunale service. Tvært i mod varsler Rødovres borgmester Erik Nielsen, at der kan komme besparelser i 2015 på grund af stærkt stigende udgifter til blandt andet medfinansiering af sygehusene og udsatte børn og voksne.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."