1. News&Events 2x02 #blauNE

  13:54

  from ESDiTV / Added

  11 Plays / / 0 Comments

  Segon programa de News&Events, on coneixerem el Festival Rec0.10, acompanyarem als nous dissenyadors en un viatge entre la artesania i la innovació. Veurem a la estudiant d'Esdi Ona Carbonell, preparar els nous banyadors de la Selecció Espanyola de Natació, i alguna sorpresa més www.esditv.com Agraïments: www.rec0.com Musica: Hollow Talk-Choirs of young Believers The Strokes-One way Trigger The Strokes-Reptilia The XX- Intro Jace Everett- Bad Things

  + More details
  • NOVA TEMPORADA ESDITV 2014-2015

   00:33

   from ESDiTV / Added

   150 Plays / / 0 Comments

   [cat] Amb un nou curs comença una nova temporada a EsdiTV. Ens agrada crear històries i compartir-les. Estem buscant gent creativa amb ganes de dissenyar,crear i d'experimentar dins el món de la televisió. Ens acompanyes? Apunta't: esditv@esdi.edu.es [cast] Con el nuevo curso empieza una nueva temporada en EsdiTV. Nos gusta explicar historias y compartirlas. Buscamos gente creativa con ganas de diseñar, crear y experimentar en el mundo de la televisión. Apúntate en: esditv@esdi.edu.es Música: Artista: City of the Fallen Cançó: Cry of the Prophets

   + More details
   • Close To The Body + Performativity Matters 2014

    07:24

    from ESDiTV / Added

    158 Plays / / 0 Comments

    Els projectes de Close To The Body de l'ESDi i Performativity Matters de l'Estruch es van unir per investigar com el cos influeix en els materials i com aquests materials influeixen a la vegada al cos. Taller teòric-pràctic en el qual es va reflexionar sobre la relació objecte-subjecte i en el que van portar a la pràctica l'exploració de les relacions dinàmiques entre el cos, els teixits i el context. Un exercici que va afrontar les funcionalitats d'integrar els mons de l'electrònica, el disseny de moda i la fabricació. Taller dirigit per Pau Alsina (Estruch), Marina Castan i Oscar Tomico (CTTB). Vídeo realitzat per Júlia Llaugué i Maria Hernández, estudiants de l'ESDi. --- The projects Close To The Body (ESDI) and Performativity Matters (Estruch) joined forces to investigate how the body affects the materials and how, at the same time, these materials influence the body. Theoretical and practical workshop in which they reflected on the relations between subject-object, in which they implement the exploration of the dynamic relation between the body, fabrics and the context. An exercise that confronted the functionality to integrate the worlds of electronics, fashion design and manufacturing. Workshop led by Pau Alsina (Estruch), Marina Castan and Oscar Tomico (CTTB). Video made by Júlia Llaugué and Maria Hernández, students from ESDi.

    + More details
    • PUNT. L'espai del Kim Faura: Director General de Telefónica Espanya.

     07:52

     from ESDiTV / Added

     16 Plays / / 0 Comments

     En el nostre pas per la Jornada de l'Economia Industrial 2014 "La indústria com a motor de progrés" al Gremi de Fabricants de Sabadell, vam poder entrevistar a en Kim Faura, Director General de Telefónica.

     + More details
     • PUNT. L'espai del Carles Grau: Director de Sector Públic de Microsoft Ibérica.

      07:14

      from ESDiTV / Added

      12 Plays / / 0 Comments

      En el nostre pas per la Jornada de l'Economia Industrial 2014 "La indústria com a motor de progrés" al Gremi de Fabricants de Sabadell, vam poder entrevistar a en Carles Grau: Director de Sector Públic de Microsoft Ibérica.

      + More details
      • Meeting Intercolor a ESDi

       03:24

       from ESDi / Added

       17 Plays / / 0 Comments

       14 països d'Europa i Àsia, representats per 14 organismes del color, en van reunir els dies 25,26 i 27 de maig 2014, a l'Escola Superior de Disseny ESDi per treballar i consensuar les tonalitats cromàtiques que definiran la temporada primavera/estiu del 2016. ESDi Color_Lab són els representants a Espanya de la plataforma. Info sobre la plataforma internacional i interdisciplinar d'experts del color: www.intercolor.nu/ Notícia a www.esdi.es: www.esdi.es/coneix-esdi/noticies/-els-tons-clars-combinats-amb-els-colors-marrons-blaus-i-vermells-seran-tendencia-a-la-primavera/estiu-del-2016/

       + More details
       • Meeting Intercolor a ESDi

        03:24

        from ESDiTV / Added

        64 Plays / / 0 Comments

        14 països d’Europa i Àsia, representats per 14 organismes del color, en van reunir els dies 25,26 i 27 de maig 2014, a l’Escola Superior de Disseny ESDi per treballar i consensuar les tonalitats cromàtiques que definiran la temporada primavera/estiu del 2016. ESDi Color_Lab són els representants a Espanya de la plataforma. Info sobre la plataforma internacional i interdisciplinar d'experts del color: http://www.intercolor.nu/ Notícia a esdi.es: http://esdi.es/coneix-esdi/noticies/-els-tons-clars-combinats-amb-els-colors-marrons-blaus-i-vermells-seran-tendencia-a-la-primavera/estiu-del-2016/

        + More details
        • PUNT. L'espai per l'Ana Ruiz.

         10:09

         from ESDiTV / Added

         95 Plays / / 0 Comments

         Us presentem el nou espai d'entrevistes d'ESDiTV conduit per la periodista l'Isabel Palà en el que us portarem a grans convidats. En aquest cas ens visita l'actiu i cantant Ana Ruiz, coneguda pel seu paper a la sèrie Camera Café de Telecinco. Ens parlarà de la importància de la imatge en la televisió i quin paper pren el disseny de moda a la indústria cinematogràfica.

         + More details
         • Una mica d'ESDiTV 2013/2014

          03:13

          from ESDiTV / Added

          36 Plays / / 0 Comments

          Us presentem un recopilatori dels moments mé importants d'aquesta temporada! Música: Darwin Deez - Radar Detector

          + More details
          • News&Events N.22 "Notícies d'estiu i recopilatori temporada d'ESDiTV" (2/6/14)

           09:36

           from ESDiTV / Added

           18 Plays / / 0 Comments

           Us presentem l'últim programa de la temporada 2013/2014. Notícies d'esdeveniments recents i d'esdeveniments d'estiu. Per acabar un recopilatori dels millors moments d'ESDiTV. No hem parat! Ens veiem al setembre!

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."