1. Buurtbroeders Oudjaar 2014

  01:21

  from Willem Giezeman / Added

  439 Plays / / 0 Comments

  De Buurtbroeders van het Teniersplantsoen hebben op oudjaarsdag in de buurt gepatrouilleerd en tussendoor gevoetbald in het Houtzagerij en gegeten in het MOC.

  + More details
  • WTHX — 26-27 September 2014 [short]

   04:11

   from LUSTlab / Added

   326 Plays / / 0 Comments

   On Thursday 25 & Friday 26 September, professionals from the worlds of peace, justice, and security came together with creatives, designers, and techies for two days of collaboration at the beach. After two exciting days of collaboration, ideation and prototyping, the first edition of WTHX is now over. By breaking the traditional boundaries between fields, this event brought together professionals from the domains of security, peace and justice with techies, creatives and designers to tackle in innovative ways the difficulties facing our global future. Multidisciplinarity and global/local exchange ended up embodying the main challenges addressed during WTHX and the dynamic generated by the event’s mixing of different backgrounds resonated directly with these same matters.

   + More details
   • Battle of the Books

    04:23

    from Narratus Multimedia / Added

    Zes Haagse leesclubs lazen elk een van de zes boeken van de Ako Literatuurprijs Toplijst en gingen, onder leiding van Bart Chabot in debat in debat over welk boek de Haagse Lezersprijs verdiende.

    + More details
    • Boerenjongens promo Willem Soeters

     01:29

     from Boerenjongens / Added

     235 Plays / / 0 Comments

     IT’S A FAMILY AFFAIR We houden van onze familie. En als het moet zetten we ze ook in om ons te promoten. Of ze er nou verstand van hebben of niet. Bekijk de filmpjes en ontdek de roots van Boerenjongens.

     + More details
     • Opening Hubertustunnel

      06:55

      from FESTIVENTS / Added

      4 Plays / / 0 Comments

      Officiële opening van de Haagse Hubertustunnel in het bijzijn van oa. Minister Camiel Eurlings van Verkeer & Waterstaat. Het programma bestond uit een theaterstuk en diner op 600 meter diepte IN de tunnel en een symposium in een speciaal daarvoor geplaatste tenten accommodatie op de toerit naar de tunnelbuis. Veel aandacht van de regionale en nationale pers was het resultaat.

      + More details
      • Miljoenenontbijt 2014 / VNO NCW / Theater Diligentia / Den Haag

       04:06

       from Haags Productiebedrijf / Added

       259 Plays / / 0 Comments

       De Kunst van Gelukkig Ondernemen. We hebben voor dit thema gekozen omdat we een belangrijke trend signaleren. Steeds meer krijgen gevoel en beleving een plek binnen onze maatschappij en onze economie. De wereld van geld en consumptie maken plaats voor een wereld met aandacht voor duurzaamheid en welbevinden. Bezit wordt minder belangrijk, beleving wint terrein. Dat geldt voor zowel de consument als voor de medewerker. En het geldt waarschijnlijk ook voor u. Hoe gaat de overheid om met deze tendens? Worden we daar blij van? Wat doen bedrijven om tevreden klanten, gelukkige werknemers en betrokken leveranciers te hebben en te houden? En wat doet u er zelf aan? Vanuit diverse invalshoeken belichten we het thema “De Kunst van Gelukkig Ondernemen”. HAAGS PRODUCTIEBEDRIJF © 2014 / haagsproductiebedrijf.nl

       + More details
       • Joris Wijsmuller quote GE

        00:42

        from CulturAllTV/Gerlach film&TV / Added

        13 Plays / / 0 Comments

        Wethouder: Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur Joris Wijsmuller over het belang van de documentaire "a Growing Exchange" voor de gemeente Den Haag.

        + More details
        • Opvang Verwarde Personen

         07:25

         from Goodeye Media Productions / Added

         53 Plays / / 0 Comments

         Deze reportage maakten wij in opdracht van Palier en de Politie Den Haag. De film werd getoond tijdens een congress dat werd georganiseerd door Palier (GGZ instelling). Opvang Verwarde Personen (OVP) is een samenwerkingsverband tussen Palier, de Politie, het Openbaar Ministerie en de Gemeente Den Haag. De ketenpartners leggen in deze film uit wat OVP is en voor wie deze zorgafdeling is bedoeld.

         + More details
         • VNO NCW / Miljoenenontbijt 2014

          04:06

          from Haags Productiebedrijf / Added

          35 Plays / / 0 Comments

          De Kunst van Gelukkig Ondernemen. We hebben voor dit thema gekozen omdat we een belangrijke trend signaleren. Steeds meer krijgen gevoel en beleving een plek binnen onze maatschappij en onze economie. De wereld van geld en consumptie maken plaats voor een wereld met aandacht voor duurzaamheid en welbevinden. Bezit wordt minder belangrijk, beleving wint terrein. Dat geldt voor zowel de consument als voor de medewerker. En het geldt waarschijnlijk ook voor u. Hoe gaat de overheid om met deze tendens? Worden we daar blij van? Wat doen bedrijven om tevreden klanten, gelukkige werknemers en betrokken leveranciers te hebben en te houden? En wat doet u er zelf aan? Vanuit diverse invalshoeken belichten we het thema “De Kunst van Gelukkig Ondernemen”. HAAGS PRODUCTIEBEDRIJF © 2014 / www.haagsproductiebedrijf.nl

          + More details
          • Junior Girls Zaalvoetbal League

           04:31

           from Erik Duin / Added

           873 Plays / / 1 Comment

           In opdracht van de Gemeente Den Haag maakte ik deze video van de Junior Girls Zaalvoetbal League.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."