1. Duinboerderij Zeeveld - Groepsaccommodatie aan zee

  05:08

  from JB Added 6,601 0 0

  Unieke groepsaccommodatie op unieke locatie aan zee. In Castricum, Noord-Holland. Voor reünies, trainingen, workshops, teambuildingsdagen en retraites. Tot 27 personen. Voor weekends, midweken en weken: www.Zeeveld.nl

  + More details
  • KiteActive Waddenpromo

   00:44

   from KiteActive Added 1,487 1 0

   Altijd al eens goed willen leren kitesurfen? Krijg een week lang elke dag kitesurfles op de mooiste locatie van Nederland, de Waddenzee. Met een grote klipper, een zoektocht van eiland naar eiland voor de mooiste kitesurf spots van Nederland. Kilometers uitgestrekte stranden met een mooie branding en schitterende golven of mooie kitespots waar het water spiegelvlak is, helemaal voor ons alleen! Dit maakt het ideaal om hier kitesurf lessen of trick clinics te volgen. Elk eiland heeft zijn eigen specifieke kitespots en met behulp van onze schipper en instructeurs komen wij op plaatsen waar kitesurfen echt uniek is! Voor meer info en boekingen kijk op: http://www.kiteactive.com/vakanties/waddenzee/zeilen-en-kitesurfen http://www.kiteactive.com - Wij leren jou kitesurfen op de mooiste locaties in de wereld!

   + More details
   • NTR - 10x Beter

    12:35

    from Stedelijk Museum Added 458 0 0

    10xBeter: Ouder worden (23 okt, 6, 13, 20 en 27 nov) 10xBeter is een programma van de NTR met in elke aflevering tips voor een beter leven. Deze reeks staat in het teken van ouder worden. Presentatie: Harm Edens

    + More details
    • Opstandingskerk Utrecht

     03:28

     from Ferdy Korpershoek Films Added 453 0 0

     De opstandingskerk in Utrecht is een gemeente bestaand uit studenten en jonge gezinnen die wekelijks samenkomen. De missie van de gemeente is 'In Jezus met elkaar voor Utrecht'. Omdat de gemeente doorgroeit zijn we naar een groter gebouw verhuisd.

     + More details
     • WALSEMAWEER in vier minuten

      03:50

      from Walsemaweer Added 141 0 0

      + More details
      • Moodle Dutch All Rollen en Groepen binnen de ELO

       00:00

       from Willem van Stempvoort Added 131 0 0

       Een beknopte uitleg over de verschillende rollen die je als deelnemer binnen de ELO kunt hebben en daarnaast de indeling in gescheiden groepen die op de cursuspagina's wordt gebruikt.

       + More details
       • Groepen Overijssel | promovideo 2014

        01:38

        from PASCREA Added 83 0 0

        www.groepenoverijssel.nl Production by www.pascrea.com Camera: Wayne van der Horst Production & editing: Michael Vink Voice-over: Willemijn Hofman Music: http://www.beatsuite.com (Boingy Cow)

        + More details
        • Regels en/ -of groepen verwijderen

         01:00

         from 2Jours B.V. Added 53 0 0

         Deze instructievideo laat zien hoe u regels en/ -of groepen in een calculatie kunt verwijderen.

         + More details
         • NS Hispeed Groepen & Treinen

          03:29

          from NS Hispeed Added 30 2 0

          Copyright DJP Producties

          + More details

          What are Tags?

          Tags

          Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."