1. 15.01.2015 - 100 Familje Jetim - Tiranë

  02:28

  from Compassion Help Center / Added

  2 Plays / / 0 Comments

  Në të gjitha organizimet që kemi bërë si në verë ashtu dhe në dimër mundohemi gjithmonë të kujtojmë njerëzit në nevojë dhe të vrapojmë në ndihmë të tyre. Compassion me organizimet e saj përsëri ështe gjendur pranë 100 familjeve në nevojë. Në kryeqytet Tiranë shpërndamë ushqime për 100 familje.

  + More details
  • Work is Worship

   02:54

   from Rasha Yousif / Added

   167 Plays / / 0 Comments

   To work is to live. Work is worship is a multimedia photo essay taken in Tibetan refugee help center in Darjeeling India. Established in October 1959, after Tibetan seeked refuge following the Dalai Lama's escape from Tibet. Starting off with just four workers, today the center is the home for 130 Tibetan families. The center has been a part of multifarious activities which ranges from handicrafts, training of artisans, and craftsmen. These activities are primarily to the care of the sick, elders and needy. They Use original handicrafts from Tibet to keep their heritage alive from carpets to textile. Buddhists believe in afterlife therefore Education is very important to them.

   + More details
   • 05.12.2014 - Burrel - 100 Familje

    02:28

    from Compassion Help Center / Added

    1 Play / / 0 Comments

    Veçanërisht në këtë stinë dimri,ku i ftohti ndihet gjithandej vazhdojmë të jemi pranë njerëzve në nevojë.Në bashkëpunim me Bashkinë e Burrelit dhe Shoqatës të Jetimëve për organizimin e këtij projekti,Shoqata Compassion ka bërë të mundur të shpërndajë tek 100 familje nga 1 koli me ushqime dhe për çdo anëtar të familjes 2-3 (920 cope) veshje dimërore.

    + More details
    • 08.03.2014 - Fshati Zallbastar

     02:29

     from Compassion Help Center / Added

     2 Plays / / 0 Comments

     Fshatra te cilet nuk kane rruge, rruge te cilat kalojn neper lumenj…Sot COMPASSION ka qene prane komunes dhe fshatit Zallbastar i cili edhe pse afer Tiranes,ai ndodhet shpirterisht dhe ekonomikisht larg.Shperndame ndihma tek dhjetra familje.Vecanerisht per 8 mars festen e gruas perjetuam nje gezin te madh Duke pare buzeqeshjet qe vezullonin ne fytyrat e dhjetra femrave…

     + More details
     • 01.11.2014 - 50 Familja - Krujë

      01:11

      from Compassion Help Center / Added

      0 Plays / / 0 Comments

      Stina e dimrit është duke u afruar dhe shoqata jonë vazhdon të shpërndajë ndihma tek qindra familje në nevojë. Çdo muaj pa ndërprerje vazhdojmë të ndihmojë të varfërit tek 3-4 fshatra apo dhe qytete. Me ndihmat si veshje dimërore dhe ushqime qe u shpërndanë arritëm të kthenim buzëqeshje tek njerëzit në nevojë. Në qytetin e Krujës shpërndamë plot 100 kuti me ndihma në veshje dimërore dhe ushqime.

      + More details
      • How To Navigate the Future Electronics Help Center

       01:05

       from futureelectronics / Added

       1 Play / / 0 Comments

       http://www.futureelectronics.com/en/help-center/Help/Pages/index.aspx . Located in the top navigation at FutureElectronics.com you will see the Help Section link, once you click on it, a library of knowledge appears in front of you! We have broken each type of question into categories; you can get an overview to the answer you need by clicking on the main category or a direct answer by clicking on the individual topic. http://youtu.be/DZONr-i8xAU

       + More details
       • Series: IT'S COMPLICATED (Help Center) March 30th 2014

        35:31

        from NorthsideKC / Added

        6 Plays / / 0 Comments

        + More details
        • RunKeeper Help Center

         01:11

         from RunKeeper Support / Added

         139 Plays / / 0 Comments

         Welcome to the new RunKeeper Help Center, a place for all support inquiries and requests! Music: "Crazy Glue (Instrumental Version)" by Josh Woodward (joshwoodward.com/)

         + More details
         • RunKeeper Help Center

          01:11

          from Mariah Muscato / Added

          42 Plays / / 0 Comments

          Welcome to the new RunKeeper Help Center, a place for all support inquiries and requests! "Crazy Glue (Instrumental Version)" by Josh Woodward (http://www.joshwoodward.com/)

          + More details
          • Face à Face Listening and Intervention Centre- English Excerpt

           00:58

           from Maureen Marovitch / Added

           18 Plays / / 0 Comments

           Excerpt of the touching and informative video we created for Face à Face, to showcase the great work they do and help boost donations and volunteers.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."