1. 150120_Robot neemt deel huishouding over

  04:01

  from tv13 / Added

  Staat er over een paar jaar een robot bij cliënten van Siza thuis? Rose BV onderzoekt in een proeftuin bij Siza of en hoe mensen met een lichamelijke handicap baat kunnen hebben bij een service robot. Cliënten van Siza denken mee over de voorwaarden waar een succesvolle robot aan moet voldoen. Dinsdag 20 januari was de eerste bijeenkomst waar cliënten ontwikkelaars samenkomen voor een test met Robot Rose.

  + More details
  • Winter Efteling Efteling Muzikanten " Het Dorp"

   04:30

   from PhineasEzraGus / Added

   7 Plays / / 0 Comments

   Winter Efteling 2014/ 2015 Efteling Muzikanten " Het Dorp"

   + More details
   • 141205_De week in het kort

    04:50

    from tv13 / Added

    En alweer een week voorbij, man man wat gaat dat snel, het heerlijk avondje is gekomen, we wachten op de bel. In de tussentijd is dit het weekoverzicht, kijken mag, het is niet verplicht.

    + More details
    • 141203_Proefwinkel puur lokaal op het dorp

     04:15

     from tv13 / Added

     Bewoners van Het Dorp aan de Amsterdamseweg in Arnhem kunnen sinds woensdag weer op eigen terrein terecht voor levensmiddelen. Puur Lokaal is op die locatie namelijk een testwinkel gestart. Daar zijn regionale seizoensproducten te koop die rechtstreeks afkomstig zijn van boeren en tuinders uit de omgeving en duurzaam zijn geproduceerd. Komend voorjaar start Puur Lokaal officieel op Het Dorp, maar tot die tijd kunnen mensen bij deze testwinkel terecht.

     + More details
     • 26 november Open het dorp (1962)

      03:26

      from Vandaag Voorheen / Added

      15 Plays / / 0 Comments

      26 november 1962 - "Open het dorp!", de 24-uurs radio- en televisieuitzending gepresenteerd door Mies Bouwman; het eerste geldinzamelingsprogramma (en het eerste "emotieprogramma") op de Nederlandse televisie. Het programma bracht ruim 12 miljoen gulden op (uiteindelijk 50 miljoen) voor de bouw van de woongemeenschap voor gehandicapten "Het Dorp" bij Arnhem.

      + More details
      • FRANK L!VE & MARC CANTO

       03:15

       from Frank Polak / Added

       97 Plays / / 0 Comments

       Jubileumconcert theater de Mythe

       + More details
       • HET DORP Hilversum zie ook You Tube

        03:37

        from Ineke Diepgrond / Added

        135 Plays / / 0 Comments

        HET DORP vertolkd door Wim Sonneveld met beelden van Oud Hilversum o.a jaren 50, 60 en 70.

        + More details
        • The End of the World as we Know It

         00:29

         from Theatergroep Terplekke / Added

         35 Plays / / 0 Comments

         Het is al voorspeld door de Maya's. In 2012 komt er een einde aan de wereld zoals wij die kennen. Een schokkend bericht! Allerlei gedachten gaan door je heen. Wat zou je nog willen? Wat zou je nog kunnen? Wat heb je nog goed te maken en recht te trekken. Is daar nog tijd voor? Aan de bewoners van Het Dorp gaat dit allemaal echter voorbij. Zij leven hun leven in onwetendheid met hun eigen beslommeringen, geheimen, verlangens en vete's. In Het Dorp gebeurt altijd wat. Ook nu, terwijl het onvermijdelijke eraan zit te komen. Maar dan... Hoe loopt dat af? Wie overleeft het en hoe gaan ze verder? Wil je dat kunnen sturen en er jouw draai aan kunnen geven? Kom dan 25 februari om 20.00 uur naar Theater de Berenkuil voor een interactieve voorstelling gespeeld door improvisatietheatergroep TerPlekke. http://www.terplekke.org

         + More details
         • Convento Bolsena - Het dorp

          03:43

          from Budgetvideo / Added

          69 Plays / / 0 Comments

          + More details
          • Gert Robijns-Het Dorp

           15:17

           from AVS Limburg / Added

           820 Plays / / 0 Comments

           Realisatie: Audiovisuele Studio, Provincie Limburg (Danny Bierset, Eddy Fontaine, Leopold Horrix) http://www.hetdorp2011.be/ Met Het Dorp bouwde kunstenaar Gert Robijns (°1972, Sint-Truiden) een kopie van het dorp waarin hij opgroeide, Gotem, en verplaatste het, op een boogscheut van het origineel en tegen de achtergrond van een militair vliegveld. U kan de sculptuur het beste bereiken te voet of per fiets via het pad dat, evenwijdig met de Naamsesteenweg (N80) loopt van de Trullingenstraat naar Straeten, tussen fietsrouteknooppunten 184 en 185. Voor de auto zoekt u het best een parkeerplek op of in de buurt van de Naamsesteenweg ter hoogte van het voormalige militaire vliegveld. gps-coördinaten: 50.7817862,5.1740136 Het Dorp is een productie gerealiseerd door Gert Robijns, in opdracht van vzw Villarte en met de steun van de stad Sint-Truiden, de Vlaamse Gemeenschap, de stad Borgloon, de provincie Limburg, FRAC Bourgogne, Gijbels industriebouw, Houthandel Modest en Levis.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."