1. Velkommen til Københavns socialøkonomiske webbureau - Media-now 2015

  01:42

  from Media-now I/S Added 39 0 0

  Vi tilbyder professionel webudvikling samtidig med at vi har fokus på at skabe jobs på særlige vilkår. Jobs på særlige vilkår er fx fleksjobs. Vi er professionelle leverandører inden for wordpress-hjemmesider og wordpress-webshops, samt webudvikling / databaseudvikling.

  + More details
  • 10 tips til dit næste website / Morgenbooster

   57:33

   from 1508 A/S Added 103 0 0

   Hvor starter du, når du står over for et redesign af dit website? Engang var valget af CMS-teknologi den mest kritiske faktor, men dermed er succesen langt fra i hus. Hør hvilke faktorer du skal tage højde for næste gang du skal udvikle et nyt website. Det indbefatter alt fra strategi, kpi’er, indholdsproduktion og organisation til digitale økologier, html-frameworks og style tiles. http://1508.dk/services/website

   + More details
   • MLTV 2008 - Ny fælles hjemmeside på Kerteminde Bibliotekerne.

    04:56

    from Poul Erik Christoffersen Added 4 0 0

    Fredag d. 15. august 2008, var dagen hvor Bibliotekerne i Kerteminde Storkommune fik ny fælles hjemmeside. Det var formanden for Kulturudvalget, Jacob Dauerhøj, der kl. 15:00 trykkede på knappen, der startede den nye Hjemmeside.

    + More details
    • Videoblogg desember 2014

     02:18

     from Ragnhild Hannoschøck Added

     Sjekk her: http://ragnhildhannoschock.no/optin2/ Tips til hvordan bruke desember til å forberede seg på nyåret- til å lage Din unike nettside.

     + More details
     • Digital Optimization / Morgenbooster

      53:18

      from 1508 A/S Added 167 0 0

      Slides: http://www.slideshare.net/1508as/digital-optimization-morgenbooster Kom videre på: http://1508.dk/services/digital-strategi Website. Done. Nyhedsbrev. Check. Social. Jep. Så kom du i luften med endnu en samlet digital portefølje. Og hvad så? Hør digital strateg Kasper Brødsgaard fortælle, hvorfor arbejdet med de digitale kanaler naturligt nok først starter når de er i luften, og få konkret vejledning til at arbejde med optimization og resultater.

      + More details
      • Opret de første sider på din wordpressblog og hjemmeside

       07:07

       from René Ejsing Added

       Se hvordan du opretter de første sider i wordpress http://reneejsing.com/hvordan/opretter-du-sider-i-wordpress-blog-og-hjemmeside/

       + More details
       • tBinger

        01:30

        from Theis Binger Added 12 0 0

        Jeg søger altid nye udfordringer i hjemmeside branchen hvad enten det er er som freelance coder for din virksomhed, eller som hjemmeside designer for din virksomheder.

        + More details
        • Webstage

         00:53

         from Iben Plesner Added 153 0 0

         Webstage er et dansk webbureau, som laver hjemmesider til skuespillere, musikere og sangere. I vores webløsning indgår også ydelser som fx portrætfotos, stemmeprøver, videopræsentation og teksthjælp. I videoen får du en kort introduktion til Webstage. Læs mere på www.webstage.dk

         + More details
         • Er du Iværksætter og mangler et skilt eller hjemmeside??

          01:07

          from hillerup&Co Added 50 0 0

          Hillerup&Co er en full-service web site design og web-udviklings virksomhed, der opererer i hele landet. Vi arbejder med brugerdefineret marketings løsninger, som omfatter webdesign og applikationsudvikling, grafisk design, animations film og branding. Hillerup&Co består af en gruppe af samarbejdspartnere, som alle er specialister inden for deres felt, såsom grafisk design, design af web sites og implementering, udvikling af firma profil, samt onlinemarkedsførring. Alt hvad vi gør opfylder et direkte behov for én bestemt kunde, som specifikt omhandler deres anmodninger. Du vil ikke finde en one-size-fits-all tilgang her!

          + More details
          • WebDesign, WebHosting & CMS Hjemmesider - Danaweb.dk

           01:20

           from Danaweb Added 6,161 0 0

           DanaWeb har i mere end ti år været landets førende leverandør af hjemmesider til erhvervslivet og er derfor eksperter inden for webdesign, webhosting og CMS. Vi har specialiseret os i løsninger til små og mellemstore virksomheder, og vores kundekreds tæller en bred palet af faggrupper, for hvem vi leverer en skræddersyet CMS-hjemmeside med et unikt webdesign samt sikker webhosting. Alle hjemmesider laves i et responsive webdesign, så din virksomhed ser professionel ud på alle onlineplatforme. Én ting er at have sikker webhosting og brugervenligt CMS-opdateringsmodul, som følger med din løsning, men synligheden på Google er afgørende for, om kunderne finder din virksomhed. Derfor tilbyder vi også søgemaskineopdatering, så du bliver stærk i kampen om de gode placeringer på Google. I dit webhosting-abonnement hos www.DanaWeb.dk er fri support året rundt inkluderet i prisen, men hvis du selv har lyst til at rette i indholdet på hjemmesiden eller lægge nye billeder på, kan du let gøre det. CMS-modulet gør det nemt og hurtigt at redigere i indholdet, mens eventuelle rettelser til det grafiske webdesign udføres af vores kundeservice. Det er blot at gribe røret og ringe til os på 55 55 55 55 for support. Med vores løsninger inden for webdesign af hjemmesider, webhosting og CMS gør vi din virksomhed klar til at navigere i både nutidens og fremtidens onlinemarked, hvor kravene til sikker webhosting, flot og responsive webdesign samt brugervenligt CMS til hjemmesider er stadigt stigende. Du får tid til at gøre det, du er bedst til – nemlig at styre din virksomhed, mens vi gør det, vi er bedst til ved at sørge for webdesign og webhosting for dig. Hvis du ikke har erfaring med styring af hjemmesider, men gerne selv vil kunne bruge CMS’et, hjælper vi dig gerne i gang. Ønsker du at høre mere om webdesign, webhosting, CMS eller andre aspekter omkring hjemmesider, står vi altid klar til at hjælpe.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."