1. Missing Cloud - Motion Graphics Showreel

  01:49

  from Missing Cloud Ltd. / Added

  18 Plays / / 0 Comments

  A compilation from our motion graphics projects mostly done in 2012. For more info visit: http://www.missingcloud.com

  + More details
  • Bató Béla 2009

   01:49

   from Bató Béla / Added

   928 Plays / / 6 Comments

   + More details
   • 5 Years Of LavaLava (Aftermovie)

    01:49

    from LavaLava / Added

    624 Plays / / 0 Comments

    LavaLava 5th Anniversary gig (Budapest / Corvintető, 15.02.2013.) http://facebook.com/lavalavabp

    + More details
    • Genealogy Conference 2009

     01:49

     from Gabriela Bohm / Added

     86 Plays / / 0 Comments

     Gabriela Böhm discusses the genealogy of her Holocaust survivor parents at the International Conference on Jewish Genealogy.

     + More details
     • Mohos Katalin Grácia

      01:49

      from SchwarzkopfEML / Added

      45 Plays / / 0 Comments

      + More details
      • Welcome to the Team - Furjes Bence & Antal Oliver Welcome Edit!

       01:49

       from HasznosHolmik / Added

       711 Plays / / 0 Comments

       an insomniac works production...

       + More details
       • Nóra & Gyuri Wedding Trailer

        01:49

        from Euroweddingfilm.com / Added

        1,447 Plays / / 0 Comments

        Nóra & Gyuri Wedding Trailer Hungary, Debrecen 2014.06.14.

        + More details
        • CISCO Select Partner Certification

         01:49

         from cloudcondition / Added

         Minden héten jelentkezni fogunk egy-egy olyan rövid videó üzenettel, amelyben sorban bemutatjuk a CISCO specializációit és certifikációit. Az első a sorban a Select minősítés. Azok a partnerek, akik a Regisztrált Partneri státuszból elmozdulva, megszerzik ezt a minősítést, egyrészt képessé válnak arra, hogy a Cisco termékeit megfelelő módon pozicionálják a kis és középvállalati szektorban, másrészt megnyílik számukra az út az olyan Programok és Promóciók felé, mint a CISCO Services Partner Program vagy az OIP. Fontos szempont az is, hogy a Select Partnereink disztribútori támogatásban részesülnek. Továbbá Select Partnereink jogosulttá válnak SmartNet és Smart Care szolgaltatások értekesítésére, valamint a későbbiekben használhatják a CISCO és CISCO Select Partner logókat a különböző marketing anyagokban. A Select minősítés feltétele a Small and Midsize Business specializáció megszerzése. Sikeres vizsgák után, a partnerek jogosulttá válnak a VIP és az OIP programra, utóbbi kedvezményes árakat és projektvédelmet biztosít. A specializáció megszerzéséhez két szerepkör betöltésére van szükség: Account Manager és Rendszermérnök. Mindkét szerepkör esetében egy-egy online vizsgára van szükség. A disztribútorok készségesen segítenek a vizsgára jelentkezés részleteivel és ezek költségvonzataival is. A vizsgákra való felkészülésben 2-2 ingyenes oktató anyag áll rendelkezésre. Az emberi erőforássokat tekintve, lehetőseg van arra is, hogy a két szerepkört egy személy töltse be. A sikeres vizsgák után a CSAPP toolban nyílik lehetőség a specializáció regisztrálására. CISCO Partner Regisztráció tools.cisco.com/WWChannels/IPA/welcome.do CISCO Certifikiációk és Specializációk cisco.com/go/specializations CISCO Partner Inszentívák és Promóciók cisco.com/go/promotions CISCO Partner Programok cisco.com/go/partnerprograms VIP Partner Program cisco.com/go/vip OIP Partner Program cisco.com/go/oip CSPP CISCO Services Partner Program cisco.com/go/cspp CSAP Certifikáció és Specializáció Alkamazás cisco.com/go/csapp CPMC CISCO Partner Marketing Central cisco.com/go/partnermarketing CISCO Brand Exchange http://bx.cisco.com Hivatalos Magyar CISCO Disztribútorok: ALEF www.alefnula.hu INGRAM http://hu.ingrammicro.com RRC www.rrc.hu

         + More details
         • Love Autumn

          01:48

          from Kis_Márkó / Added

          84 Plays / / 0 Comments

          Some new tricks, write your opinion, i was very happy, and we had a nice day. Music: Linkin Pard - The Cure For The Ich. 2010 November 07.

          + More details
          • Untitled

           01:48

           from tajkabab / Added

           16 Plays / / 0 Comments

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."