1. Bakom kulisserna: Länsförsäkringar

  09:43

  from Cinematik Added 153 1 0

  Vår goda vän Alexander Gryth hängde med och dokumenterade inspelningen av Länsförsäkringar Blekinges reklamfilm för kampanjen "Varsågod Blekinge". Inspelningen ägde rum en fin sommardag i trakterna kring Ronneby och Karlshamn. I huvudrollen ser vi Länsförsäkringar Blekinges VD, Magnus Olsson, som beger sig ut på en skadeförebyggande husbilsturné. Koncept och ett första manus gjordes av Renée Carlsson och Louise Persson, därefter gjorde vi bildmanus och satte vår egna prägel på produktionen. Utrustningen som vi använde var som vanligt RED Scarlet-X tillsammans med Leica-R gluggar. Slutresultatet blev en 30 sekunders reklamfilm, som sänds i TV4 under hösten 2014, samt en längre version på cirka en minut som kommer finnas på webben. Reklamfilmen: https://vimeo.com/104644224 Webbfilmen: https://vimeo.com/104412858 http://www.lansforsakringar.se/blekinge Bakom kulisserna-filmning och redigering av: Alexander Gryth, www.gryth.se

  + More details
  • Elmia Husvagn & Husbil, Gone Camping, temaspecial

   09:22

   from Camping.se Added

   Gone Camping besöker Elmia Husvagn Husbil, Nordens största mässa för det mobila livet. I år lockade de 144 utställarna nästan 37 000 besökare till Jönköping under de 4 dagar som mässan pågick. Förutom att kika på de nya modellerna och spana in de senaste trenderna besöker vi den populära mässcampingen som lockar 10 000 gäster.

   + More details
   • Dalarna, Siljan och vandring i Vasaloppsspår

    12:36

    from Camping.se Added

    Följ med till Dalarna där vi åker till Ulvshyttan för att snorkla med gäddor och vandrar längs Vasaloppsspåret med förre Vasaloppsgeneralen Rolf Hammar. Dessutom får vi husbilen stylad av inredarna på Detalj i Vikarbyn. Under resan bor vi på Främby Udde och Orsa camping. På mässan i Düsseldorf är det världspremiär för Adria Glam Edition. Gone Camping. #GC103.

    + More details
    • Husbil påkörd bakifrån

     00:33

     from AT-FOTO Added 59 0 0

     En husbil blev påkörd bakifrån vid Lundåkra

     + More details
     • Främby Udde Resort

      03:10

      from Camping.se Added

      Sjönära camping i mycket naturskönt läge endast 4 km från Falu centrum. Vår camping har åretruntservice. Vi erbjuder en restaurang med rättigheter, konferens samt mängder med roliga och spännande aktiviteter på och runt skärgårdssjön Runn.

      + More details
      • Husbilssemester

       04:27

       from Oscar T Rouble Added 224 1 1

       Hyrde husbil, körde ner till Les 2 Alpes, åkte snowboard, det var roligt, drog vidare till Biarritz och Saint Jean-de-luz, försökte filma surf, det var svårfilmat, körde hem.

       + More details
       • Hyr en husbil - Matrix Adria 680 SP 2011

        02:26

        from scandlearn Added 237 0 0

        Hyr den perfekta semestern. Hyr husbil och upplev friheten att själva ta er till olika skiftande miljöer under en och samma semester. Åk genom Sverige eller Europa samtidigt som ni hela tiden har ett bekvämt boende med er. Våran husbil erbjuder allt ni behöver för en lyckad semester

        + More details
        • Martin Öhlin - The Crib

         04:29

         from Mediaempire Added 30 0 0

         I den här filmen visar Martin upp sin "crib". Vi får se hur enormt lyxigt han lever när han är ute och tävlar med sin Porsche runt om i Sverige...

         + More details

         What are Tags?

         Tags

         Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."