1. Pizza 15 Kroner

  01:18

  from Oskar Bøgesvang Added 2 0 0

  #HCØ-fødselsdagen #Køkken1064 #Huset #Pizza #15 #Kroner #Lækkerhed #Delicioso #MobilePay #HerreNam #Mums #MinMundErIEkstase #NielsBohrsAllé #PlayerPokal #ThisIs...PIZAAAAAAAA! For andet år i træk åbner Pizza1064 under HCØ-fødselsdagen. Det går ned fredag den 8/5 fra kl. 17 til ?. Her er en teaser. Køkken1064, ta' et slice, bli' tilfreds!

  + More details
  • MOUNT RUSHMORE SAFARI - RIVER OF LIGHT (TOUR VIDEO)

   02:34

   from Mount Rushmore Safari Added 18 0 0

   LIFE ON THE ROAD - 2014

   + More details
   • Det Søde Katteliv - Monday Big Band

    01:00:00

    from TVMarineret TV-station Added 6 0 0

    Det Søde Katteliv Marionet Teatret Kongens Have 2 aug 2011 Monday Big Band med Dirigent Niels Jørgen Steen Fra Huset Magstræde 28 feb 2011 - Del 1 http://www.tvmarineret.dk - http://www.youtube.com/user/MarineretTVM - http://vimeo.com/channels/marineret

    + More details
    • The Final Stock -14

     19:07

     from West-Tech, TB Hillberg Added 477 0 0

     Aftermovie for Snuss-Stockfestivalen 2014, Råön. https://www.facebook.com/Snusstock http://www.snuss-stock.com/ Produced by West-Tech, TB Hillberg https://www.facebook.com/westtechprod http://west-tech-prod.tumblr.com

     + More details
     • Copenhagen Trans Fashion Show 2014

      49:43

      from TV-Bella Added 291 1 0

      I dag har vi et ganske særligt program, hvor vi skal nyde et ganske særligt modeshow i den første time, og derefter skal vi ha' poesi, når det er bedst. Det er en optagelse fra et arrangement i Huset i København, hvor Underskoven hver anden uge byder på oplæsninger leveret af nogle af landets dygtigste poeter. Men først skal vi til modeshow, hvor der bliver vendt op og ned på de traditionelle kønsroller. Det er foreningen Transvestitter i Danmark - som i øvrigt er hjemmehørende i Vanløse - der hvert år står bag modeshowet, hvor mandfolk viser deres mest feminine sider, når de dresser sig op til den røde løber. God fornøjelse.

      + More details
      • HUSET, BABEL, MALMÖ 20/12-14

       01:17

       from Tilda Sandin Added 21 0 0

       + More details
       • Vanløse-transer hitter på kulturnatten

        00:50

        from TV-Bella Added 82 0 0

        På fredag er det kulturnat i København, og atter i år sætter Transvestitforeningen, der er hjemmehørende i Vanløse, gang i det helt store modeshow, som i de senere år har været et af de mest besøgte arrangementer på kulturnatten. I år kører foreningen ikke mindre end tre modeshow i den største sal i Huset i Rådhusstrædet, hvor der bydes på farverige kreationer over temaet ”1.000 og en nats eventyr”. Showtiderne er kl. 19, 21 og 23, og det anbefales at komme i god tid, fordi det er show, der virkelig trækker et stort publikum. Formanden for foreningen Marianne Peukert lover, at der bliver strut i skørterne hele aftenen.

        + More details
        • Action i parken festival 2014

         02:44

         from Blasko Added 567 0 0

         Foto/Edit Daniel Blasko Musik av: Huset Låt : Dansa Arangörer : Fritid i Centrum, Arena 29, Actionpark Göteborg, Fängelset, Göteborgsstad Samarbetspartners: ABF, USGBG, KFUM, Kultur Ungdom, Team Göteborg, Passalen På scenen: Rami Style, The Bongo Club, Bottlecap, Dree D, Labyrint, Halkan Balkan, Huset, The Tape, Issa Band, The Naima Train, Oh No Wolves, Nattetid Stort tack till utställare & prova på verksamheterna: Stampede, Bike Trail Sweden, Ung Cancer, USGBG, Black Market Events, Fill.nu, Popkollo, GBG MMA, Fjällsport/Slackline, CISV, Art In The Park Stort tack till: Escacito Eventservice, Kristian Ferrara, AV1, Mike, Hellproduktion, Park & natur, Föreningsbidraget GBG centrum, Actionpark crew,Med flera................, Plus alla som var här

         + More details
         • Lokal forfatter stalket til selvcensur

          06:09

          from TV-Bella Added 191 0 0

          At skrive digte burde jo egentlig ikke føre til den store ballade, men sådan er det ikke for 46-årige Pia Valentin Sørensen fra Rødovre. I årevis har hun skrevet digte af hjertens lyst, men sådan er det ikke længere. Der er nemlig nogle bestemte typer af digte, som har haft konsekvenser for hende, så ikke alene er begyndt at censurere sig selv - hun lever også på en beskyttet adresse. Vi har mødt hende for at høre mere om den censur, som hun har følt sig tvunget til at påføre sig selv. --- Poeten 2 Men selv om Pia Valentin Sørensen lægger censur på sig selv, så kan hun dog alligevel godt sætte et digt sammen, som får ørerne til at folde sig ud.. Prøv lige at nyd dette digt, som er en optagelse fra et arrangement i Huset i Magstræde.

          + More details
          • Til Murad fra Huset

           04:04

           from Katrine Hirshals Added 0 0 0

           Afskedsvideo til Murad efter 10 år i Huset, Avedøre Skole

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."