1. Asset Management Power Suite - het aanmaken van een functionele locatie

  01:40

  from Fred Aalders Added 14 0 0

  Een inventarisatie van de technische installatie of areaal levert input voor beheerprocessen zoals configuratiebeheer, kostenbeheer, onderhoudsmanagement en asset management. Hierbij kan het gaan om het in kaart brengen van de hoeveelheid unieke componenten van installaties, het bepalen van de kritische componenten of het maken van een boomstructuur van de gehele technische installatie voor de invoer in een onderhoudsbeheerssysteem.

  + More details
  • Bedrijfsvideo Installatiebedrijf Lelie

   01:22

   from Eyes & Ears Added 102 0 0

   Bedrijfsvideo gemaakt in opdracht van het Ondernemersgala Wijchen 2012. Genomineerd in de categorie bouw, industrie en groothandel. Installatiebedrijf Lelie is de partner in de regio voor totaaloplossingen in de installatietechniek. Wij bieden klimaatbeheersingssystemen, loodgieters-, dak- en zinkwerk voor particulieren, bedrijven en aannemers. Ons product is de basis voor een comfortabel woon- en werkklimaat. Met onze oplossings- en klantgerichte aanpak streven wij naar een duurzame relatie.

   + More details
   • Betekenis geven aan de nieuwe Basis

    01:56

    from hAAi Added

    Een bijzonder mooie opdracht: Betekenis geven aan het nieuwe pand van Stichting de Basis in Doorn. De Basis biedt dienstverlening na ingrijpende ervaringen voor mensen uit de wereld van ambulance, brandweer, defensie, openbaar vervoer en politie. Betekenis hebben wij gevonden in de verhalen van de gebruikers en bezoekers van het pand. Deze rijke bron van verhalen vol met avontuur, verdriet, moed en overwinning hebben we op diverse manieren vertaald.

    + More details
    • Diverse Servicetechnici - Unica

     01:07

     from Vicancy Added

     Unica zoekt Servicetechnici Technisch Beheer door heel Nederland. Interesse? Klik op de link voor meer informatie: http://bit.ly/1ExexEt

     + More details
     • Duizel in het Park - promo 2013

      00:36

      from TONYWORKS Added 205 4 0

      Duizel in het Park is hét Rotterdamse festivalpareltje dat het Vroesenpark omtovert tot een sprankelend kunst en verhalenlandschap. Drie dagen lang ga je op ontdekkingstocht langs intieme optredens, inspirerende verhalen en gekke ontmoetingen. Schrijvers dragen voor uit eigen werk, vanaf een schommel of een vlot in het water. Dichters staan zo dichtbij dat het lijkt of ze woorden alleen voor jou fluisteren. Installaties, muziek en hoorspelen voeren je mee naar een andere wereld. Op verborgen plaatsen in het park vinden bijzondere ontmoetingen plaats. En dan ineens: een performance, zomaar voor je neus, tussen het publiek, in het gras. De vijfde editie van Duizel in het Park vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus 2013 in het Vroesenpark in Rotterdam. Design: Studio Annemarie Mosterd Motion & audio design: TONYWORKS Voice & audio mix: SOUNDSFICTION

      + More details
      • Glow 2010 by Ingredientmedia

       03:58

       from Ingredientmedia Added 107 1 0

       Glow 2010 by Ingredientmedia GLOW - International Forum of Light in Art and Architecture Eindhoven 2010 5de editie, thema: ‘(Re-)Discovering Eindhoven’ Door de inzet van CityDynamiek Eindhoven, verandert van 6 tot en met 13 november 2010, het centrum van Eindhoven weer in een forum van interventies, installaties, performances en evenementen gebaseerd op het fenomeen kunstlicht.

       + More details
       • Interactieve Installatie CMD Breda J2K4 - C4 - Regenbooglicht

        01:33

        from Arold Brandse Added 93 0 0

        Dit is de Interactieve Installatie van CMD Breda J2K4 C4 2011: Maarten Lodewijk Mark Romme Jos Raijmakers Arold Brandse Het is de bedoeling om met deze installatie door middel van 3 fietsen die in de basiskleuren (rood, groen, blauw) gekleurd zijn, de wereld in te kleuren om deze van de ondergang te rennen door het gevaarlijke wezen, Gronk! Filmed with Canon 550d, Magic Lantern enabled. Canon 50mm f1.8 Mk II

        + More details
        • Loodgieter - Tilburg Loodgietersbedrijf Marijn van Herel BV

         00:40

         from dtg Added 3 0 0

         http://www.detelefoongids.nl/loodgietersbedrijf-centrale-verwarming-herel-marijn-van/wp54053563/9-1/?what=marijn+van+Herel&where=Tilburg Loodgietersbedrijf Marijn van Herel BV gevestigd in Tilburg is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar loodgieter of riolering. Voor meer informatie, bel 0135423309 of bezoek bovenstaande website.

         + More details
         • Monteur Communicatie Installaties

          00:36

          from Connectica Added 736 0 0

          Als Monteur Communicatie Installaties voer je (zelfstandig) werkzaamheden uit aan communicatie/data netwerken, zoals installatiewerkzaamheden, afmonteren en het verhelpen van storingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van tekeningen.

          + More details
          • Patricia Smits, film Titel: Offspring, 2013. - (!! a part (5.53 min) of the film(projection)>26 min. !!) (loop - 16:9)

           05:53

           from Patricia Smits Added 61 0 0

           Film - Titel: ‘Offsprings’ - Film, loop / 16:9, 25.54 min. (no sound) This film consists stills, these stills transform slowly. The transformations are very smooth, sometimes you hardly notice them, but the image(s) change(s) anyway. My (visual) research in this film. My research is about the process of complexity and materiality (matter) and my questions about the inside and outside and their transformations. During my research the operation of constructions and structures is important. I study the operation of construction and structures by placing them relative to each other. The images are autobiographical. Partially made in the settings (and sphere) during my travels and partially they are images of my visual art works and/or visual researches/studies. Every ‘new’ offspring (image) that comes into existence in the film is repeatedly and in a strict manner made of two images (stills). De ‘Offspring serie’: ‘Morfologische beelden’. De morfologische verbindingen in dit werk gaan over constructies en/of de opbouw en structuur van het wezenlijke om mij heen. Deze gaan mede over het ‘binnen’ en ‘buiten’, die hier voor mij onlosmakelijk aan verbonden zijn. In mijn beeldende onderzoek bevraag ik de gegevens ‘binnen en buiten’ en hun transformatie. De complexiteit van materiaal en/of materialiteit en de morfologische overgangen spelen hierin een belangrijke rol. Ik onderzoek onder andere de werking van constructies en structuren door deze ten opzichte van elkaar te plaatsen. De beelden zijn autobiografisch en komen uit mijn omgeving of reizen die ik heb gemaakt. Sommige beelden zijn stills of foto’s van mijn beeldend werk, schetsen of onderzoeken die reeds zijn gemaakt. In de serie assembleer ik in het platte vlak, door twee beelden (stills of foto’s) te ‘kruisen’, zodat er één nieuw (autonoom) beeld ontstaat; een offspring.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."