1. Alan White on Drum Talk TV from the Ludwig Booth

  07:26

  from Drum Talk TV / Added

  Alan White joins us at the Winter NAMM Show 2015 in the Ludwig booth to with an update on Yes, local happenings for Alan in his community, such as a concert to benefit Autism and the Seattle Children's Hospital; Dan asks Alan, as always, a question about "the olden days," and this topic is on the fills on John Lennon's "Instant Karma" from 1970 when Alan was 20! Alan also talks about playing 15 Ludwig kits in the 42 years he has been with them, what shells he prefers and why. Follow Drum Talk TV on Facebook and Twitter at /DrumTalkTV and sign up for our newsletter at www.drumtalktv.com and get exclusive articles by the industry's top performers, recording artists and educators!

  + More details
  • NOTHING IN PARTICULAR

   00:58

   from Paul Zelevansky / Added

   26 Plays / / 0 Comments

   + More details
   • Karaoke - John Lennon - Instant Karma

    03:27

    from renaldy narvaez / Added

    27 Plays / / 0 Comments

    John lenon

    + More details
    • Instant Karma Compilation- John lennon

     03:36

     from Manfred van Doorn / Added

     82 Plays / / 0 Comments

     Here are some examples - some funny, some painful - of instant karma. Of course supporting and being supported by the wise words of John Lennon

     + More details
     • Instant Karma: The Campaign to Save Darfur

      03:00

      from Lauren Davidowski / Added

      TV commercial to promote Amnesty International's campaign Instant Karma: The Campaign to Save Darfur and charity album featuring John Lennon songs

      + More details
      • Instant Karma

       05:16

       from Marc Jago / Added

       159 Plays / / 0 Comments

       for misha. to be continued…

       + More details
       • Sugarloaf - Dolce Vita HD LQ

        03:48

        from Sugarloaf / Added

        21 Plays / / 0 Comments

        Like: facebook.com/sugarloaf.hu iTunes: http://itunes.apple.com/hu/album/instant-karma/id437562359 A Dolce Vita a Sugarloaf 2011-es Instant Karma című ötödik stúdióalbumának első kislemeze! Főszereplő: Herczeg Lily Dér Heni - ének Tóth Szabi - gitár Győri Balázs - basszusgitár Földesi Ati - dob Operatőr - Vas András Gergely Vágó - Streba Zoltán Rendező - Tóth Szabolcs Dalszöveg: Megint valami elmúlt, a szerelem elbújt az emeleten. Én meg idelent várom, a sose volt párom, hogy hazavigyen. Addig vagyok ébren, míg valami szól, és nem számít már az sem, reggae vagy soul, úúúúúúúúúúú csak zene legyen! Megint valami széthullt, mindaz ami szép volt és az ami nem. A boldog napokat látod, sok üvegszilánkot, mondd, hova tegyem? Ennyi csak az élet, örökös tánc, és én sem vagyok már az akinek látsz. úúúúúúúúúúú Hol a helyem? Támadj fel egy percre dolce vita! Megtaposott szívem visszahív ma, jó nekem a cd újraírva, csak szóljon az a dal míg szívem bírja, olyan más a világ míg az érzés hajt, te csak játszd,te csak húzd az édes dalt, S te csak játszd S te csak húzd amíg él, amíg tart. Megint valami dráma kialakult máma és nekem ez rossz. Megint egyedül hagytak, a szívemen ablak, s az üvegen kosz. Várom, hogy egy angyal hazavigyen, és minden amit hittem, baba legyen, úúú ne csupa kóc. Támadj fel egy percre dolce vita! Megtaposott szívem visszahív ma, jó nekem a cd újraírva, csak szóljon az a dal míg szívem bírja. Olyan más a világ míg az érzés hajt, te csak játszd,te csak húzd az édes dalt. S te csak játszd, te csak húzd, amíg él, amíg tart! Megint valami elmúlt, megint valami elmúlt, megint valami elmúlt. Támadj fel egy percre dolce vita! Megtaposott szívem visszahív, jó nekem a cd újraírva, csak szóljon az a dal míg szívem bírja. Olyan más a világ míg az érzés hajt, te csak játszd,te csak húzd az édes dalt, s te csak játszd, te csak húzd, amíg él, amíg tart!

        + More details
        • Instant Karma Koncert - 2012 Buda Vár

         18:21

         from Parimal Peter Repka / Added

         38 Plays / / 0 Comments

         A Világharmónia Futás rendezvény keretében.

         + More details
         • Sugarloaf - Szervusztok celebek

          04:11

          from Sugarloaf / Added

          6 Plays / / 0 Comments

          LIKE: http://www.facebook.com/sugarloaf.hu A második klip az Instant karma lemezről.

          + More details
          • Score Draw Music - Instant Karma

           03:43

           from Score Draw Music / Added

           14 Plays / / 0 Comments

           Instant Karma Short All Music and Sound Design By Score Draw Music Contact: mark@scoredrawmusic.com

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."