1. Promo We Love Cats Market 2014

  01:18

  from Coopernic / Added

  En Joan Colomo canta pel mercat hand made en benefici dels gats desemparats de Barcelona. Aquesta n'és la promo.

  + More details
  • Promo We Love Cats Market 2014

   01:18

   from Lluís Huedo / Added

   En Joan Colomo canta pel mercat hand made en benefici dels gats desemparats de Barcelona. Aquesta n'és la promo.

   + More details
   • Screen Test #37 Joan Colomo

    01:09

    from PLANS FILMS / Added

    57 Plays / / 0 Comments

    This is the unfinished story of The Missing Leech (a film about something called Antifolk) plansfilms.com

    + More details
    • Unicorns Psicodèlics | Joan Colomo

     01:57

     from PLANS FILMS / Added

     512 Plays / / 0 Comments

     This is the unfinished story of The Missing Leech (a film about something called Antifolk) plansfilms.com

     + More details
     • Els gatetes són una espècie superior

      01:18

      from We Love Cats Market / Added

      2,134 Plays / / 0 Comments

      Joan Colomo sap que els gatetes algun dia dominaran el món i, per salvar-se d'un possible extermini dels felins cap a l'espècie humana, aquest any ha decidit fer la cançó oficial de la tercera edició del We Love Cats Market, el mercat benèfic handmade a favor dels gats abandonats de la ciutat de Barcelona. Si tu també vols salvar-te de l'extermini, vine el proper 29 i 30 de novembre al We Love Cats Market (c/ Blesa, 27. BCN) i ajuda'ns a ajudar els gatetes. ------ Joan Colomo sabe que los gatetes algún día dominarñan el mundo y, para salvarse de un posible exterminio de los felinos hacia la especia humana, este año ha decidido hacer la canción oficial de la tercera edición del We Love Cats Market, el mercado benéfico handmade a favor de los gatos abandonados de la ciudad de Barcelona. Si tú también quieres salvarte del exterminio, ven el próximo 29 y 30 de noviembre al We Love Cats Market (c/ Blesa, 27. BCN) y ayúdanos a ayudar a los gatetes.

      + More details
      • Màgic | Joan Colomo & STN!

       03:38

       from Tots Sants / Added

       + More details
       • Els Vespres de la UB 2014

        04:08

        from Agost Produccions / Added

        10 Plays / / 0 Comments

        Resum musical de la 9a Edició d'Els Vespres de la UB que com cada any se celebren als Jardins Ferran Soldevila de l'Edifici Històric. Concerts íntims de petit i mitjà format oberts al públic per gaudir de les nits d'estiu en un emplaçament immillorable. Les formacions musicals que han passat pels Vespres aquest 2014 són Gadjo, Joan Colomo "Solo Show", Ferran Palau, Los Sobrinos, Renaldo & Clara i Ian Sala.

        + More details
        • Menú Stereo: Joan Colomo & Eric Fuentes

         03:33

         from WAAAU.TV / Added

         12 Plays / / 0 Comments

         Dos bandas se encuentran para compartir música y mesa. Una lleva el equipo; la otra, la comida. Esta es la premisa de Menú Stereo, una producción de WAAAU.TV que se acerca de forma íntima al panorama de la música indie estatal. En este extracto Joan Colomo y Eric Fuentes interpretan conjuntamente una versión del tema Give Up Dig Down, de The Unfinished Simpathy, banda de la cual habían formado parte ambos: Eric en voz y guitarra, Joan en guitarra y teclados.

         + More details
         • BCNmp7 / "Me mata pero me gusta": una genealogia de Zeidun

          01:53

          from CCCB / Added

          805 Plays / / 0 Comments

          Zeidun és molt més que una petita llavor; Zeidun és una de les millors bandes emo, hardcore i posthardcore que s’han creat mai a Catalunya. Quinze anys després de la seva formació, els cinc membres d’aquella antiga banda de punk –Joan Colomo, Càndid Coll, Dalmau Boada, Albert Trabal i Xavi Garcia– pugen a l'escenari una vegada més en aquesta tercera sessió del cicle BCNmp7 2014 per oferir un show que alterna les seves cançons amb la participació d’algunes de les bandes posteriors de les quals formen part els seus membres. Els Surfing Sirles, Les Aus, La Célula Durmiente, Joan Colomo, Autodestrucció, Esperit! o L’Orquestra de Sant Celoni són algunes de les formacions dels antics membres de Zeidun, que també han participat en altres grups com El Petit de Cal Eril, Murnau o The Unfinished Sympathy. Vídeo de Lluís Huedo (Gent Normal) Més informació: http://www.cccb.org/ca/musica_i_art_escenic-bcnmp7_me_mata_pero_me_gusta_genealogia_de_zeidun-45773 twitter: @CCCBMusica

          + More details
          • DESPRÉS DE LA GENERACIÓ FELIÇ_Trailer_

           00:57

           from GUILLOTHINA / Added

           80 Plays / / 0 Comments

           A musical home movie by Guillothina. A live cinema project by Boogaloo Films. Popular songs live performed by Joan Colomo, Sara Fontán, Spazzfrica Ehd, Internet2. +info: dgflivecinema.com

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."